Innholdsredigering

Booking Pukkestad
Leif Eriksen
Publisert 07.02.2016 23:36
Oppdatert 14.10.2020 06:42
Oversikt over foreningens aktiviteter som finner sted på Pukkestad Gård ser du ved å klikke på linken "2020-Booking-Pukkestad-(xx-xx).pdf under. (merk at her ser du ikke de aktivitetene som finner sted utenfor våre lokaler).
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Ønsker du å booke rom for møter/aktiviteter i grupper og utvalg i SJFF? Se hva som er ledig og send en e-post til leif.eriksen@online.no
(booking på tlf./sms/facebook/messenger etc. registreres ikke).​

Hvis du har booket rom, men likevel ikke ønsker å benytte det, så er det viktig at dette gis beskjed om snarest, slik at det blir ledig for andre.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Bookingkalender 2020​​ (nye aktiviteter legges inn fortløpende)

​​ ​​ 2020 Booking Pukkestad (2020-10-14).pdf

Kalender oppdatert 14. okt. / Leif Eriksen

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.