Innholdsredigering

Booking Pukkestad
Leif Eriksen
Publisert 07.02.2016 23:36
Oppdatert 28.11.2019 18:26
Oversikt over foreningens aktiviteter som finner sted på Pukkestad Gård ser du ved å klikke på linken "2019 Booking Pukkestad (xx-xx)" under. (merk at her ser du ikke de aktivitetene som finner sted utenfor våre lokaler).
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Ønsker du å booke rom for møter/aktiviteter i grupper og utvalg i SJFF? Se hva som er ledig og send en e-post til leif.eriksen@online.no (booking på tlf./sms registreres ikke).​
Lokalet kan også leies til private arr. av;
-foreningens tillitsvalgte,
-andre medl. som gjør/har gjort en innsats i foreningen,
-andre foreninger som er leietakere på Pukkestad gård.

Hvis du har booket rom, men likevel ikke ønsker å benytte det, så er det viktig at dette gis beskjed om snarest, slik at det blir ledig for andre.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Bookingkalender 2019​​ (nye aktiviteter legges inn fortløpende)

​​ ​​ 2019 Booking Pukkestad (11-04).pdf

Kalender oppdatert 4. nov. / Leif Eriksen

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.