Hvem er vi?
Hans Jørgen Flaatten
Publisert 07.02.2016 23:34
Oppdatert 05.03.2018 19:52
Ungdomsgruppa til Sandefjord JFF er ei aktiv gruppe med møter hver tirsdag kl. 17.30.
Hvem er vi?
Ungdomsgruppa 2014

​Vi har aktiviteter på Pukkestad Gård hvor vi har våre lokaler og vi er også ute på en del turer. Vi arrangerer i tillegg dagsturer og overnattingsturer. Som regel har vi oppmøte på Pukkestad, uansett turmål. Ungdomsgruppa har i dag aktive ungdommer i alderen 10 til 17 år, pluss ei hyggelig foreldregruppe. Dette er kjempehyggelig og sosialt.

Hver søndag kveld sender vi ut sms til våre medlemmer og legger ut på egen Facebookside hva som står på programmet kommende tirsdag.  /fylkeslag/vestfold/lokallag/sandefjord/https://www.facebook.com/groups/sjff.ungdomssgruppa/

I november satte vi ut mårfeller på Vaggestad og disse må sjekkes en dag i uka. Vi har også rigget oss til med reveåte og ei jaktbu med skyteglugger som fritt kan benyttes av ungdomsgruppas medlemmer etter avtale.

Ønskes mer info? Ta gjerne kontakt med oss!

Martin-Tobias Folden Telefon 40048770 eller e-post mt.folden@yahoo.no

eller

Vegard Rindal​ - Telefon ​91378267​ eller e-post vegggis3003@hotmail.com

 
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.