Om oss
Andreas
Publisert 13.05.2020 19:29
Oppdatert 13.05.2020 19:29
Sandefjord Jeger- og Fiskerforening er Vestfolds største og mest aktive jeger- og fiskerforening med nærmere 900 medlemmer. Foreningen er en åpen forening der alle med interesse for jakt, fiske og friluftsliv er velkommen til å bli medlem

​​

Foreningen er bygget opp med et hovedstyre og mange utvalg og grupper med forskjellige interesser og aktiviteter. Her kan de aller fleste finne likesinnede, enten du er interessert i jakt eller fiske, ungdomsaktiviteter, kultivering av sjøørretbekkene. Eller er du interesser friluftsliv generelt. Vi har tilbudet til deg.

Vi har et seniorutvalg som samles en gang i måneden til faglig påfyll og sosialt samvær.  

Og ungdommen samles minst en gang pr. uke.

Jentene hos oss har et eget utvalg der de har sine aktiviteter, samtidig som mange av de også deltar i foreningens øvrige arbeid.

Vi oppfordrer deg til å se under de ulike overskrifter på forsiden til vår hjemmeside så vil du finne en eller flere aktiviteter som er innen din interesse og kontaktpersoner for dette. Og finner du ikke umiddelbart din hovedinteresse så ta kontakt med oss. Det kan godt hende at vi har noe for deg allikevel.

Vi har vårt hovedkvarter på Pukkestad gård midt i Sandefjord (Hystadveien 21). Her er det aktiviteter av mange slag nesten hver kveld gjennom hele året. Kom gjerne innom oss.

Vi driver med en omfattende kursvirksomhet med alt fra jegerkurs til kurs i fluebinding og dressur av hunder. Mange av våre medlemmer kommer inn i foreningen gjennom å delta på et kurs, og etter kurset blir de i foreningen resten av livet.

Vi har ambisjoner om å få til en hjemmeside som kan være en plass for våre medlemmer og ikke-medlemmer til å bli oppdatert på hva som til enhver tid skjer i foreningen.

Har du synspunkter, tips eller andre innspill, så setter vi veldig stor pris på å høre fra deg.

Håper vi ses.

Med vennlig jakt og fiskehilsen

For Sandefjord Jeger- og Fiskerforening

Jan Dalen

Leder

Tlf. +47 97 07 22 03

leder@sandefjordjff.no ​​


- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.