Om oss
Publisert 07.02.2016 23:34
Oppdatert 05.09.2019 08:37
Sandefjord Jeger- og Fiskerforening er for tiden Vestfolds største jeger- og fiskerforening med ca. 700 medlemmer. Foreningen er en åpen forening der alle med interesse for jakt, fiske og friluftsliv er velkommen til å bli medlem

​​​​​​​​​​

Foreningen er bygget opp med et hovedstyre og mange utvalg og grupper med forskjellige interesser. Her kan de aller fleste finne likesinnede, enten du er interessert i harejakt eller fluefiske, ungdomsaktiviteter eller kultivering av sjøørretbekkene i Sandefjord, og mye, mye mer. Vi har et seniorutvalg som samles en gang i måneden til faglig påfyll og sosialt samvær.  Og ungdommen samles minst en gang pr. uke. Vi oppfordrer deg til å se under de ulike overskrifter på forsiden til vår hjemmeside så vil du finne det som nettopp er din interesse og kontaktpersoner for dette. Og finner du ikke umiddelbart din hovedinteresse så ta kontakt med oss. Det kan godt hende at vi har noe for deg allikevel.

Vi har vårt hovedkvarter på Pukkestad gård midt i Sandefjord (Hystadveien 21). Her er det aktiviteter av mange slag nesten hver kveld. Kom gjerne innom oss.

Vi driver med en omfattende skoleringsvirksomhet med alt fra jegerkurs til kurs i fluebinding og dressur av hunder. Mange av våre medlemmer kommer inn i foreningen gjennom å delta på et kurs, og etter kurset blir i foreningen resten av livet.

Denne hjemmesiden er ny, og ikke alt er på plass enda. Men vi har ambisjoner om å få til en hjemmeside som kan være en plass for våre medlemmer og ikke-medlemmer til å bli oppdatert på hva som til enhver tid skjer i foreningen.

Har du synspunkter, tips eller andre innspill, så setter vi veldig stor pris på å høre fra deg.

Håper vi ses.

Med vennlig jakt og fiskehilsen

For Sandefjord Jeger- og Fiskerforening

Tor Inge Baldersheim

Leder

Tlf. +47 90 11 92 47

leder@sandefjordjff.no

 


 

​​​

Styreverv
- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.