B226-Medlemshytta til Tojff
Publisert 04.03.2016 23:46
Oppdatert 07.03.2016 21:57
B226-Medlemshytta til Tojff
B226-Medlemshytta til Tojff

​​Tønsberg og omegns JFF har sitt eget tilholdssted i Jensesund på Vestre Bolærne. ​ 


Tønsberg og o​megns JFF har sitt eget tilholdssted i Jensesund på Vestre Bolærne. Jensesund er sundet mellom Vestre og Mellom Bolæren, og bua vår ligger i sydenden, femten meter fra vannkanten.

Bua har en grunnflate på 40 kvadratmeter og den har 4 doble køyer på hemsen, kjøkkenkrok med god kapasitet og kjøle/frysemuligheter, ovn/peis og noe å sitte på og ved. Ved behov kan vi bruke ekstrasenger og få plass til 6-8 personer til. Standarden er moderat, men bra til turbruk. Ny og fin dusj og toalett finnes i nabobygningen.

Bua er primært for organiserte aktiviteter, men resten av tiden kan den brukes av alle medlemmer. Du kan selvsagt ha med deg familie og venner. Du kan være der i inntil 5 sammenhengende døgn.

Det har kostet oss mange penger å sette i stand bygningen og det koster litt å holde den i drift også. For å dekke inn noe av dette, tar vi inn en egenbetaling på kr 50,- for barn og kr 100,- for voksne, minimum 400,- pr døgn. Du er også hjertelig velkommen når vi jobber dugnad, og da koster det ingenting å være der. ​

Lurer du på noe eller har lyst til å overnatte i bua kan du ringe Tore Gullik Dokken på 415 51 263. Når du har booket tid for oppholdet, kan du betale til TOJFFs konto 2470 07 16194.​

​​​​​​​

- Annonse -
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.