MENY hamburgermeny Close-menu button

ÅJFF, Introduksjonsjakt Hjort - 9

 • Fra:
  23.10.2021 kl. 07.00
 • Til:
  23.10.2021 kl. 20.00
 • Varighet:
  13 timer
 • Sted:
  Helland
 • Pris:
  Medl: 0,- / Ikke medl: 1000,-
 • Arrangør:

Introduksjonsjakt ÅJFF - Helland
NB! 
- Link gjelder innmelding i introjakt gruppen (i Spond). Deretter må man melde seg på de ulike arrangementene man ønsker å være med på.
- Påmelding via Spond krever bruk av Andoride eller iPhone. Hvis dette ikke er mulig send en e-post til [email protected], så legger vi deg til manuelt i Spondgruppen. Etter at man er lagt til i gruppen må man melde seg på de ulike jaktdagene i gruppen. Man skal i utgangspunktet melde seg på begge dager i en jakthelg.
- Det oppfordres til at alle lokale jegere som skal være med deltar på felles dugnad den 15.mai.

Jaktutvalget i ÅJFF ønsker da velkommen til introduksjonsjakt på Hjort.
Påmelding: https://spond.com/landing/group/RBEHG (Spond).

Informasjon om arrangementet, samt oppmøte, sted og påmelding finnes på Spond (https://spond.com/landing/group/RBEHG).
Tilbudet er åpent for nye og tidligere jegere, og skal være et lav terskel tilbud til alle som ønsker å komme igang med jakt eller å delta på jakt.
Tilbudet er gratis for medlemmer i ÅJFF, koster Kr 1000,- for medlemmer i NJFF og Kr 2000,- for ikke-medlemmer. Pris gjelder for høst 2021, og ved betaling kan man da delta på alle dager med introduksjonjakt tilbud av ÅJFF.
I utgangspunktet så skal man melde seg på både lørdag og søndag for en jakthelg. Hvis dette ikke er mulig, så send en e-post til [email protected]
De som ønsker å ha med egen hund bes også om å sende en e-post til [email protected] om dette (minimum 14 dager før jaktstart, men helst så tidlig som mulig):

Følg linken under for påmelding:

https://spond.com/landing/group/RBEHG