Logo ÅJFF.gif

Fisking

Sportsfiske har lange tradisjoner i Norge. I all tid har nordmenn kombinert glede og nytte ved å bringe med seg fangsten hjem.

Fiskeutvalget i ÅJFF

Kjære medlemmer!

Fiskeutvalget arrangerer fisking fra land, fjordfiske fra båt, elvefiske og innlandsfiske. For de fleste turene er det begrensninger på antall, og da gjelder «førstemann til mølla»-prinsippet. Kursingen vil som regel være en del av fisketurene hvor du mottar råd og deretter prøver ulike metoder i praksis. Noen av aktivitetene vil ha en egenandel og bindende påmelding. For eksempel kan dette være laksefiske i Nausta.

Er du interessert i å lære mer om fisketeknikker, eller bare vil være med på fisketurene, om du er erfaren sportsfisker eller nybegynner, så er det bare å hive seg med!

Turene/kursene til Fiskeutvalget vil for det meste arrangeres i perioden medio april til 1. september, da de fleste flytter fokus over mot høstens jakt i september.

NB! Dette er et tilbud til ÅJFF sine medlemmer. Er du ikke medlem? Meld deg inn her: https://www.njff.no/hordaland/asane og velg Åsane jeger og fiskerforening.
Bruk følgende lenke for å bli lagt til i SPOND, hvor vi legger ut våre aktiviteter:

https://group.spond.com/NAQKE

Fiskeutvalget består av:

NavnFunksjonTelefonnummer
Kristian Henning EriksenLeder45039223
Frank BirkelandMedlem90831606
Bjarte HolmelidMedlem97544269
Trond FolkedalMedlem99217571