Resultater 22LR stevne 8/1

Publisert: 22. januar 2023 kl. 22.25

Søndag 8/1 arrangerte Åsane sitt etter hvert årlige 22lr vinterstevne. Dette var det 3. 22lr stevnet i rekken. I år var det hovedfokus på rekrutering og ungdom. Hele 18 håpefulle ungdommer hadde trosset været og møtte til start. Reglene var justert litt får å få en lettere gjennomføring for dei som aldri før hadde deltatt på jaktfeltstevner.

Utenom alle juniorene, så stilte det også 19 erfarne skyttere som fikk bryne seg i været vi hadde.

Løypen var satt med tanke på juniorer og nye skyttere. Kanskje i det letteste laget for de erfarne, men like vel var det de ingen som klarte å fylle 150 poeng. Seieren gikk til Arild Karlsen med 148poeng.

Etter all skytingen stilte riflebaneutvalget med gratis betasuppe og saft til alle deltakerne. Stemningen var god selv om været ikke var så bra.

På premieseremonien fikk alle juniorene medaljer og diplom.

Siden Svemko var sponsor for stevnet så var vi så heldige å få gi en Nano 1.0 demper som uttrekkspremie til en heldig deltaker. Det ble også trukket ett fenalår til neste heldige deltaker.

Alt i alt ble det et vellykket 22lr stevne med 37 deltakere og vi håper alle tar turen igjen ved en senere anledning. Neste helg er det 22lr stevne på Kismul.