Bli med BJF på rypejakt i Finnmark

Bli med på rypejakt i Finnmark! Vi kan nå tilby rypejakt med hund til medlemmer av BJF.

Publisert: 13. juni 2024 kl. 08.48

I år har vi gleden av å kunne tilby småviltjakt i Finnmark.

Datoer for dette vil være 25.septemer-02.oktober, onsdag-onsdag.  Sesongkort for rype kan da aktiveres for jegere bosatt utenfor Finnmark.

Dette er jakt hvor hver enkelt jeger må selv skaffe seg jaktkort via FEFO da dette ikke er noe som kan forhånds kjøpes og ordnes av foreningen, men må kjøpes som enkelt individ.

Vi har fått tak i en flott hytte som liggende midt i Finnmark i Olderfjord med adresse Ciezajavrritgeaidnu 22. Hytten har innlagt vann og avløp, støm samt egen badstue. Det er også en liten fryseboks tilgjengelig på ca 90 liter. Det vil ikke være tillatt med hund inne i selve hytten grunnet allergi i familien til hytteeierne, men det er mulighet for at hund kan overnatte i sjå rett ved hytten hvor det også er mulig å overnatte selv i eget soverom.

Pris per jeger for overnatting i en uke er 2000,-.

Dagskort FEFO 370,- , sesongkort 1685,-

Beliggenheten til hytten gjør det mulig å kunne jakte i store områder i Finnmark. Det er mulig å parkere 4 biler på utsiden av hytten slik at det vil være enkelt å leie bil og komme seg rundt og teste forskjellige jaktområder. Det ligger en nærbutikk med bensinutsalg ca 1 km fra hytten.  

Det kan entes tas utvask selv eller betales for utvask 1000,-.

Vi har 8 plasser til rådighet, og om det blir flere enn 8 personer som ønsker dette, så trekker vi lodd om plassene.

Spørsmål?

Kontakt Kristin på 95059081, kristinthomass1@gmail.com

Påmelding via google-skjema:

Påmelding her: