Finn din NJFF-skytebane
Publisert 15.02.2016 01:54
Oppdatert 01.07.2019 13:33
Finn alle skytebaner tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund. Du finner den samme oversikten i NJFF-appen, som du kan installere på din mobiltelefon. Her finner du også oversikt over rovviltbanene våre.

​​​​​Et av forbundets mål er å tilrettelegge for god våpenopplæring og gode treningsmuligheter for alle jegere. Mer enn 350 lokalforeninger rundt om i landet har egne skytebaner, så sannsynligvis finner du en bane nær deg. ​

18 av våre foreninger har i tillegg rovviltbaner som er spesielt tilrettelagt for å trene skyteferdighetene med tanke på rovviltjakt. Her kan du lese mer om NJFFs rovviltbaner​, som du også finner i kartet under.

Brukerbasert oppdatering​​

​Dersom banen ligger feil eller andre opplysninger skal korrigeres, klikk på det aktuelle skytebane-ikonet og velg "Korrigeringer" i snakkebobla. Dra deretter ikonet til riktig sted (merk at det er X-en under ikonet som angir nytt sted) eller legg inn en kommentar og send inn korreksjonen. Oppgi gjerne din kontaktinfo i tilfelle vi har spørsmål. 

Dersom en NJFF-bane mangler i oversikten, kan dette meldes inn på epost. Merk også at kartet kan bygges inn på lokallagssidene i NJFF-portalen, for eksempel under Skyting-sidene. Ta kontakt med informasjonsavdelingen på epost hvis du ønsker dette.​​

Kontaktperson: Vidar Nilsen.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.