Bli jakthunddressur instruktør
Publisert 15.02.2016 01:52
Oppdatert 03.12.2018 13:26
Opplæring av jakthunder er et viktig og interessant innsatsområde blant jegere og andre hundefolk. Gode jakthunder beriker jaktopplevelsen!

​​​​Jakthunddressur instruktør

Som dressurinstruktør er du utdannet for å kunne avholde ulike valp- og unghundkurs for din lokalforening. Vi skiller ikke på raser, hund er hund, og generell dressur og lydighet er lik for alle.

Ko​​mpetansekrav:

For å bli jakthunddressur instruktør kreves det både teoretisk og praktisk kompetanse. Du må ha Jakthund grunnkurs, samt kurset Jakthunddressur instruktør som går over 24 timer. Jakthunddressur instruktør tar for seg hundedressur både i teori og praktisk. Du får jobbet mye med egen hund, samt at du får øvd på å gå inn i instruktørrollen.

​​Hvorda​​n går jeg frem for å bli instruktør?

Når du nå har bestemt deg for å bli instruktør, tar du kontakt med din forening og avklarer behovet for lokale instruktører. De fleste foreninger vil stille seg positive til ditt ønske om å bli instruktør, og når foreningen først utdanner nye instruktører sender de som regel flere på kurs. 

Hvem er jeg instruktør for?​

Som dressurinstruktør er du tilknyttet en lokalforening, og fungerer som veileder og kursholder for foreningens kurs. Alle instruktører tegner som nevnt en standardkontrakt med sin forening, hvor ansvarsområdet og forpliktelsene defineres nærmere.​

Vi​​​l du vite mer? 

Fylkessekretæren i ditt fylke vil ha oversikt over aktuelle kurs. Kontaktinfo finner du på fylkeslagenes sider.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige jakthund
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.