Jaktradio
Publisert 15.02.2016 01:55
Oppdatert 27.06.2016 09:38
Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet (NK) har delegert myndighet til Norges Jeger- og Fiskerforbund for å administrere de seks jaktradiofrekvensene som skal dekke behovet for kommunikasjon mellom jegere som utøver lagsjakt.
Jaktradio

​​​​​Fra NK kreves det en tillatelse for å benytte disse frekvensene, og det må derfor sendes et søknadsskjema til NJFF. Merk at det er brukers ansvar å skaffe seg gyldige konsesjonspapirer. Tillatelsen må medbringes ved bruk av jaktradioen.

Last ned din foretrukkede variant av jaktradiosøknad og fyll ut via Adobe Acrobat eller Word. Lagre utfylt versjon på din PC, og send som vedlegg i epost til jaktradio@njff.no.

Hva dekker min av​gift?

NJFF betaler en årlig konsesjonsavgift til NK for bruk av frekvensene. For å dekke denne avgiften samt andre kostnader til drifting av registeret, må innehavere av jaktradio betale en årlig avgift til NJFF. Giro sendes ut før jaktåret starter 1. april.  Konsesjonsavgiften til PT for 2014 er kr. 85.- for NJFF-medlemmer og kr. 130 for de som ikke er medlemmer. 

Dersom jaktradioen selges privat til annen jeger, må selger sørge for at ny eier har tillatelse. For at jaktradioregisteret skal være riktig oppdatert til enhver tid, må NJFF ha melding om privat salg, mistet eller ødelagt apparater som ikke er i bruk.

jaktradioskjema_2015.pdf

jaktradioskjema.docx


Kontaktperson: Bente Kneppen.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Chiruca NJFF2
Søk og finn
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2016 Norges Jeger- og Fiskerforbund