Jegerprøven med NJFF
Publisert 15.02.2016 01:52
Oppdatert 30.05.2016 10:06
​Jegerprøven med Norges Jeger- og Fiskerforbund er vår offisielle jegerprøvebok. Vi anbefaler selvsagt boka på det varmeste.​​​​​​​​​
Jegerprøven med NJFF

​Jegernes egen organisasjon har eget materiell tilpasset jegerprøveutdanningen - oppdatert og aktuelt! Det er tatt tak i det behovet instruktører og arrangører har påpekt, og nå er målsetningen om aktuelt og oppdatert læremateriell ivaretatt.

Parallelt med NJFFs egen bok er det utviklet en egen nettressurs, som er tilgjengelig via menypunktet "Jegerprøven" i toppmenyen. 

Her er det videoklipp, linker til lovverk og andre nyttige kilder eksternt, samt spørsmålssamlinger for hvert kapittel. Her vil vi også legge ut oppdateringer med omsyn til lovverk og forskrifter.

 

Enkelt å bestille!
NJFF gjør det enkelt for dere å arrangere jegerprøvekurs i foreningens regi: "Jegerprøven med Norges Jeger- og Fiskerforbund" koster kr 398,-. Dersom foreningene bestiller bøker til jegerprøvekurset fra NJFF, så tilbyr vi en komplett pakke til dere: I tillegg til bøkene, inneholder pakken en jegerprøvemappe med "nytt og nyttig" til utdeling blant jegerprøvekandidatene, samt heftet "Ny jeger", som gir svar på mange spørsmål en nyutdannet jeger gjerne har. Alt sendes foreningen portofritt! Bestill ønsket antall fra NJFFs medlemsbutikk på epost eller ring oss telefon 66 79 22 00.

Privatpersoner kan bestille boka via NJFFs medlemsbutikk

 

Til beste for jakta
Denne boka er markedslederen innen jegerprøvelitteraturen. Ikke bare fordi det er en god bok som er nøye tilpasset pensum til jegerprøven og instruktørens behov, men også fordi det er laget utfyllende materiell på NJFFs nettsider der kandidaten kan fordype seg om ønskelig. 

 

Dørstokk-mila ut i skogen
Så blir det opp til foreningen å fylle på med den praktiske jaktopplæringen etter kurset. For ferske jegere er "dørstokk-mila" ut på den første jaktturen ofte lengre enn det å melde seg på jegerprøvekurset. Hvem er vel da bedre skikket til å hjelpe den vordende jegeren ut i skogen enn oss i NJFF? Dette er også noe av hensikten med heftet "Ny jeger" - å gi svar på noen av de vanligste spørsmålene.

NJFF sentralt har laget en rekke praktiske kursopplegg som foreningene kan benytte, og som gir rett til studietilskudd. På utkikk etter tips? Hos Studieforbundet natur og miljø finner du listen over godkjente kursopplegg.

Kontaktperson: Hans Petter Dalby.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Nettojakt.no
Chiruca NJFF2
Søk og finn
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2016 Norges Jeger- og Fiskerforbund