Jegerprøvens nettbaserte samlinger
Publisert 15.02.2016 01:52
Oppdatert 13.12.2016 12:25
Tre av de ni kurssamlingene til Jegerprøven kan tas som nettbasert læring på egenhånd: ”Artskunnskap”, ”Lovverk og forskrifter” samt ”Jakthunder”. Her finner du de nettbaserte samlingene til Jegerprøven.

​Klikk på Jegerprøve-logoen for å starte den elektroniske Jegerprøven.


​Du trenger en internett-tilkobling på minimum 1 MB båndbredde, Windows, høretelefoner/ høyttalere (til lydfiler), en skjerm med oppløsning på minimum 1024 x 768 piksler, samt Flash Player versjon 8.0 eller høyere. 

Her kan du gratis laste ned Flash Player (klikk "Download now"). 


Problemer?

Hvis du bare får opp et blankt vindu, er Flash-Player trolig ikke riktig installert. Hvis du ikke ser manøvreringsknapper nederst i det nye skjermbildet, skyldes det for lav skjermoppløsning. Trykk F11-knappen eller øk oppløsninga ved å høyreklikke på "skrivebordet" i en tom del av skjermen, velg "Egenskaper", fanen merka "Innstillinger" og sjekk at den står på minimum 1024 x 768 piksler. 

Lykkes du fortsatt ikke, kan du melde ifra her om feil og tekniske problemer med jegerprøven.


Tes​t deg selv​​​

En rekke nettsteder tilbyr ulike tester for jegerprøven. Disse er av svært varierende kvalitet og både tema for spørsmål samt svaralternativer kan være mindre relevante i forhold til eksamen.

Har du lyst til å prøve dine kunnskaper? I slutten av hver nettbaserte samling er det testspørsmål som er relevante til jegerprøve-eksamen. Her er snarveien hvis du vil teste dine kunnskaper om jakta (trykk på start-knappen som kommer opp etter noen sekunder):


 

Kontaktperson: Hans Petter Dalby.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Helsport
Sommerkolleksjon-chiruca
Søk og finn
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2016 Norges Jeger- og Fiskerforbund