Kapittel 10 - Ut på jakt
Publisert 15.02.2016 01:52
Oppdatert 30.05.2016 10:06
Er du klar for selve jakta? Kanskje føler du behov for mer praktisk starthjelp? Den obligatoriske jegeropplæringen skal bare gi deg en grunnmur å bygge de praktiske ferdighetene på.

Dine egne jaktferdigheter kan du opparbeide på mange måter: Du kan lese mer om jakt. Du kan delta på kurs. Du kan høste erfaringer gjennom egen prøving, eller sammen med andre, for eksempel i en jaktfadderordning.

Det viktigste for Norges Jeger- og Fiskerforbund er at du etter gjennomført jegerprøve kommer i gang med egen jakt så raskt som mulig. Vi vil gjerne legge til rette for deg.

NJFF og kursvirksom​heten

Helt siden NJFF ble stiftet i 1871 har opplæring vært et kjerneområde for virksomheten vår. I de seinere årene har dette arbeidet blitt stadig viktigere for å nå organisasjonens visjon: "Jakt- og fiskeglede til alle – for alltid". Vårt mål er å sikre mulighetene for jakt og fiske inn i framtiden. Det gjør vi gjennom et utstrakt opplæringstilbud. Se NJFFs kurskalender.

Gjennom våre nesten 600 lokale jeger- og fiskerforeninger spredt over hele landet, tilbys lokale opplæringstilbud innenfor de temaene som er mest aktuelle der du bor. ​

Jakttilbud på nett

Jaktretten tilhører grunneieren. For at du skal kunne jakte, må grunneieren gi tillatelse i form av et jaktkort eller lignende. Mange grunneiere leier ut jaktterreng direkte til jegeren eller gjennom andre, for eksempel den lokale jeger- og fiskerforeningen. Via linkene til høyre finner du noen av mulighetene du har til å komme på jakt hvis du ikke disponerer eget terreng eller har tilgang gjennom venner og kjente.​

Arbeidsopp​​gaver

Nå er du ferdig med teorien. Ta jegerprøveeksamen og kom deg ut på jakt!

 

Kontaktperson: Hans Petter Dalby.

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.