MENY hamburgermeny Close-menu button

Pølseproduksjon 12. november

  • Fra:
    12.11.2022 kl. 10.00
  • Til:
    12.11.2022 kl. 16.00
  • Varighet:
    6 timer
  • Sted:
    Jakt- og Fiskesenteret
  • Pris:
    Medl: 2300,- / Ikke medl: 2900,-
  • Arrangør:

Gjør mer ut av viltet ditt enn steik og kjøttdeig. Produksjon av pølser gir større variasjon av kjøttet, spesielt det som ikke er filet. Her lærer du å utnytte råvarene bedre.

Blant temaene er råstoffbehandling, smakstilsetning/krydder samt selve produksjonsfasen. Alle lager egne pølser som bringes med hjem til eget kjøkken.

For program: Trykk HER

For påmelding: TRYKK HER

Påmeldingsfrist: 27. oktober

Mat: 1 x lunsj er inkludert i kursprisen.

PÅMELDINGSFRIST: 28. OKTOBER

Legg i kalender
KONTAKT

Eivind Lurås

Tlf: 99614616

Del: