MENY hamburgermeny Close-menu button

Pølseproduksjon 13. nov 2021

  • Fra:
    13.11.2021 kl. 10.00
  • Til:
    13.11.2021 kl. 16.00
  • Varighet:
    6 timer
  • Sted:
    Jakt- og Fiskesenteret
  • Pris:
    Medl: 2300,- / Ikke medl: 2900,-
  • Arrangør:
Legg i kalender
KONTAKT

Eivind Lurås
[email protected]

Del:

Gjør mer ut av viltet ditt enn steik og kjøttdeig. Produksjon av pølser gir større variasjon av kjøttet, spesielt det som ikke er filet. Her lærer du å utnytte råvarene bedre.

Blant temaene er råstoffbehandling, smakstilsetning/krydder samt selve produksjonsfasen. Alle lager egne pølser som bringes med hjem til eget kjøkken.

Program finner du HER.

For påmelding: TRYKK HER

Mat: 1 x lunsj er inkludert i kursprisen.

Ingen deltakerkrav.

Legg i kalender
KONTAKT

Eivind Lurås
[email protected]

Del: