MENY hamburgermeny Close-menu button

Spinnfiske etter gjedde 10.-12. juni

 • Fra:
  10.06.2022 kl. 18.00
 • Til:
  12.06.2022 kl. 16.00
 • Varighet:
  3 dager
 • Sted:
  Jakt- og Fiskesenteret
 • Pris:
  Medl: 2200,- / Ikke medl: 2800,-
 • Arrangør:

Spinnfiske etter gjedde

Har DU lyst til å bli en bedre gjeddefisker, og lære deg å benytte båt og elektronikk for å gjøre fisket ditt mer effektivt og spennende? Eller har du bare lyst til å ha en helg med sinnsykt kule fiskeopplevelser i en skikkelig sportsfiskebåt? Da bør du melde deg på vårt spinnfiskekurs etter gjedde med våre fire dyktige instruktører og velutstyrte sportsfiskebåter!

På kurset vil du lære litt om gjeddas biologi og levesett, om båtbruk, bruk av elektronikk i fiskesammenheng, hvordan du rigger fiskeutstyret og hva du bør fiske med i ulike situasjoner. Kurset vil være sammensatt av en teoretisk innføringsdel på fredag kveld, og praktisk fiske på lørdag og søndag.

For påmelding: Trykk HER

For program: Trykk HER

Påmeldingsfrist: 28. mai (kurset er forbehold ungdom mellom 15-22 år)

Instruktørene for kurset er: Rolf Magnus Grenberg, Johann Vangerud, Peder Vangen og Sondre Breian

Gjedda er vår største ferskvannsfisk, og kan være både grådig og forsiktig. Vårfiske etter gjedde er en av de kuleste fiskeopplevelsene man kan ha på denne årstiden. Gjedda er på sitt tyngste, og befinner seg ofte i tilknytning til grunt vann hvor man kan fiske med en rekke ulike spinnfisketeknikker.

Fisket vil foregå i Krøderen, en stor innsjø som er kjent for sine store gjedder og vakre natur. Nord-enden er full av spennende fiskeplasser, hvor gjedda samler seg i forbindelse med gyting.

Vi stiller med det meste av fiskeutstyr, men gjerne ta med ditt eget om du har. Husk et godt utvalg av klær for de forholdene som måtte gjelde! Det er mulig å ta med/fiske med flueutstyr også.

Legg i kalender
KONTAKT

Anders Storm Nilsestuen

Tlf: 97686926

Del: