MENY hamburgermeny Close-menu button

Hitrening med mekanisk rev 11. august

Bli med på utprøvingen av mekanisk rev som treningsform for hihunder. Gratis treningskveld her på kunsthiet vårt på Flå, krever kun påmelding.

Publisert 09. august 2021 kl. 09.32

Vi er nå i gang med prosessen med å teste ut mekanisk rev som treningsform for hihunder. Derfor inviterer vi til gratis trening for de som ønsker å trene sin hund eller å se den mekaniske reven i aksjon. Trening fra kl 18.00 onsdag den 11. august. Om du kommer senere enn kl. 18.00 gi oss beskjed om det.

En mekanisk rev er altså en utstoppet rev styrt av en motor med ulike bevegelser og hastigheter. Kombinert med lyd så skal dette etterligne en ekte rev som hihundene skal møte ute på jakt. I Danmark har de holdt på med denne metoden over noen år og vi ser om vi kan fram de ønskede egenskapene og få trent på de grunnleggende ferdighetene hos en hihund med denne metoden. Nå er vi opptatt av å få flest mulig hunder gjennom noen runder med slik trening for å lage oss et bilde av treningsformen. Alle hunder av hihundraser er velkomne, dette passer for hunder i alle erfaringsnivå og aldere fra 9 mnd og oppover.

Har du spørsmål ta kontakt med Eivind på epost [email protected] eller tlf. 99614616. 

Treningen er gratis, men krever en forhåndspåmelding via dette påmeldingsskjema.