MENY hamburgermeny Close-menu button

Lefserull med ørret

Lefserull er en klassiker til både tapas, koldtbord og fingermat. Vi har byttet ut den tradisjonelle røkelaksen med deilig nytrekt ørret.

Publisert 16. juni 2021 kl. 09.53

​​​​Lefserull kan du slenge sammen kvelden før og la stå kaldt. Alt du trenger er lefser, smøreost, pesto, ruccola, rødløk og ørret. Om du ønsker å lage ulike variasjoner kan du fylle dem med det meste. Kanskje har du en deilig elgpølse eller speket reinsdyr på lur? ​

Oppskrift 
Lefserull med ørret 

Ingredienser
4 personer:  

4 skiver ørret 
1 ss salt 
1 ts sitronsaft 
4 stk lefser 
4 ss smøreost 
4 ss pesto 
0.5 rødløk 

Slik gjør du: 

  1. Kok opp vann med salt og sitronsaft, og legg i ørretskivene. La fisken trekke og sett på lokket. Vannet skal ikke koke. Avkjøl ørreten før du legger den på lefsene. 
  2. Smør lefsene med smøreost og pesto. Dryss over rødløk, ruccola og ørret i biter.
  3. Rull lefsene sammen og del dem på skrå i 2-3 cm tykke skiver. ​​