MENY hamburgermeny Close-menu button

Verv 15

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ut. Har du vervet 15 medlemmer kan du velge mellom premiene nedenfor.

Bestill premiene her External-link icon

Hogna V2 2L Jacket har alt du kan ønske deg i en 2-lags skalljakke til jakt. Det første du legger merke til er materialet i børstet mikrotrikot med skjult justering, som sørger for helt lydløs bevegelse. Materialet er ikke bare utrolig mykt og komfortabelt å ha på seg, det er også svært værbeskyttende (vannsøyle min. 10 000 mm). Alle de små detaljene tilpasset jakt er selvsagt på plass, som egne brystlommer med festesnorer til kommunikasjonsapparater og annet utstyr. For at jakken skal fungere like godt for venstrehendte skyttere, har lommene de samme funksjonene på begge sider av brystet. Hvis du bruker en Garmin-holder, finner du festemuligheter til denne på forsiden av jakken. Når jakten blir intens og du trenger maksimum ventilasjon, finner du lange ventilasjonsglidelåser under ermene. Ventilasjonsglidelåsene er plassert på en slik måte at det er mulig å bruke jakken som en poncho.

 • Materialegenskaper
  2-lags Bergans Element Active®. Vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende. Børstet trikot og lydløst materiale. Fôret med mesh. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.
 • Radiolomme med glidelås, antenneuttak og antennehempe på både venstre og høyre side av brystet. Innvendig uttak for øretelefon fra brystlommen, elastisk hempe til ledning på innsiden av kragen. Hemper til Garmin Flip-down-holder.
 • Avtakbar hette med justeringsmuligheter foran og bak. Regulerbar, høy krage. Avstivet brem.
 • Lange ventilasjonsglidelåser under ermene med dobbel funksjon, slik at du kan stikke ermene gjennom åpningene. 2-veis glidelås i front.
 • Frontlommer med glidelås og brystlommer i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon.
 • Dreneringskanal på baksiden av frontglidelås. Frontklaff med trykknapper. Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Borrelåsjustering nederst på erme. Justerbar nederkant med snøring. Forlenget ryggparti.
 • Kvalitet:2-lags Bergans Element Active®: 100 % polyester.
 • Størrelser:XS-XXL
 • Vekt:885 g (str. L)
 • Farge Dark Green Mud Camo/ Be Seen Orange Camo​

Hogna Camo V2 2L Pants gir deg utmerket værbeskyttelse og komfort. Buksen har alle funksjoner og detaljer du kan ønske deg i en 2-lags skallbukse. Materialet i børstet mikrotrikot med skjult justering sørger for helt lydløs bevegelse og er mykt og komfortabelt å ha på seg. Lommer med festesnorer til kommunikasjonsapparater og annet utstyr. Hogna Camo V2 2-lags bukse er utstyrt med hånd- og lårlommer. For å forhindre at eiendeler blir fuktige på grunn av kondens fra kroppsvarme, er lommene vanntette fra innsiden. Lange ventilasjonsglidelåser gjør det raskt og enkelt å regulere å tilpasse ventilasjonen etter egne ønsker.

 • Materialegenskaper
  2-lags Bergans Element Active®. Vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende. Børstet trikot og lydløst materiale. Fôret med mesh. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.
 • Ventilasjonsglidelåser på utsiden av lårene.
 • Frontlommer med glidelås. Lårlomme med glidelås og klaff.
 • Beltehemper og bukseselehemper. Formsydd kneparti. Justerbar nederkant med metallspenne.
 • Gamasje Ingen. Elastikk på innsiden av buksebena.
 • Kvalitet:2-lags Bergans Element Active®: 100 % polyester.
 • Størrelser:XS-XXL
 • Vekt:670 g (str. L)
 • Farge Dark Green Mud Camo/ Be Seen Orange Camo

​Verdi kr​ 6600,-​

hogna-jaktdress.jpg

 

Denne robuste GPS-klokken har solcellelading – som gir en utrolig batteritid i smartklokke- og ekspedisjonsmodusene. Med døgnkontinuerlig helseovervåkning får du et bedre bilde av helsen din. I tillegg leveres klokken med preprogrammerte aktivitetsprofiler for løping, sykling, svømming og mye mer. Følg med på hvordan kroppen bruker energi ved å spore puls, stress og søvn, samt pulsoksymetri – samtidig som du alltid kan holde kontakten med andre via smartvarsler på håndleddet ditt. 

​Verdi kr​ 4799,-​

GPS-smartklokke.jpg

 

Stilig GPS-smartklokke med AMOLED skjerm for en aktiv livsstil.

AMOLED-fargeskjerm og opptil 5 dagers batterilevetid i smartklokkemodus eller opptil seks timer i GPS-modus med musikk.

24/7 helseovervåking, det største tilgjengelige utvalget av funksjoner på markedet

Spill musikk direkte fra klokken, kompatibel med Spotify og andre musikkleverandører

Mer enn 20 forhåndsinstallerte sports- og aktivitetsprofiler, for både innendørs og utendørstrening

Følg animerte treningsøvelser direkte på klokken.

​Verdi kr​ 4599​,-​

garminvenu.jpg

 

Denne robuste håndholdte enheten har flerbåndsteknologi og utvidet GNSS-støtte for optimal nøyaktighet i vanskelig terreng og tett skog. Den har en 2,6 tommers fargeskjerm og rutbare TopoActive Europe-kart, KHB-sensorer (kompass, høydemåler og barometer) og kompatibilitet med Garmin Explore™-appen.

​Verdi kr​ 4799,-​

håndholdt-gps.jpg

 

Lawson Atlantic Salmon S2 er utviklet spesielt med tanke på laksefiskere med høye krav til stenger. Det er brukt japansk 46-tonns karbon, for a kombinere lav vekt med spenstige og følsomme klinger. Dette er ellers en karbonblanding man normalt kun finner pa High-End fluestenger. Den 3-delte klingen leveres i et smakfullt og minimalistisk design. Høy kvalitet på kork, snellefeste og stangringer er en selvfølge på var mest påkostede stangserie. Et tykt fløyelsfutteral og en Cordura-trukket stangtube sorger for sikker transport frem til fiskeplassen. Egenskapene til Atlantic Salmon S2 kjennetegnes ved en ekstremt god spenst som gir presise og rekordlange kast når det er behov for det. Den spenstige klingen tretter ut laksen meget effektivt og gjør det i tillegg til en nytelse å kjøre fisken. Følsomhet er viktig, og her kan vi garantere deg at forskjellen på ≪bunn≫ og ≪napp≫ vil være tydelig. Den utrolige lave vekten får Atlantic Salmon S2 til a føles nærmest vektløs, og i kombinasjon med den velbalanserte klingen blir nå iherdig laksefiske en nytelse for skuldre og rygg.

​Verdi kr​ 4599,-​

atlantic-salmon.jpg

 

Havfisket er fortsatt i utvikling og trenden er kompakte og lette sneller tilpasset moderne liner. Prey Winder V2 serien er nettopp det. Små og nette, men samtidig solide, og med bremsekraft nok til å lande det meste som svømmer i norske farvann.

Flere kveiter oppimot 200 kg. har allerede måtte gi tapt og snella er i dag i bruk på flere av de største fiskecampene i Nord-Norge. Snellene er frest ut av ett stykke 6061-T6 aluminium og alle deler er i rustfritt stål eller korrosjonsbestandige materialer. En god, kompakt og moderne kvalitetssnelle til tøft havfiske!

 • 2 gir/utveksling
 • 6 Rustfrie forseglede kulelager
 • 1 Nålelager
 • Rustfrie komponenter
 • Spakbrems for optimal kontroll
 • 100% presisjonsfrest av et stykke 6061-T6 aluminium
 • Karbon/rustfritt bremsesystem
 • Maks bremsekraft 7 kg.
 • Ergonomisk utformet sveiv handtak
 • Justerbar sveiv for ønsket lengde
 • Bøyle for låsing av snella til stanga​

​Verdi kr​ 4599,-​

prey-winder.jpg

 

Comfort er en romslig, funksjonsrik, ekstremt allsidig mammapose bygget for maksimal komfort fra sen vår til tidlig høst. Det generøse snittet i Comfort-serien på skuldre, hofter, ben og føtter øker bevegelsesfriheten samtidig som den opprettholder en mumipose. 

Den skulpturelle, lett justerbare Comfort Hood️ isolerer hele hodet og nakken i kaldere forhold, men åpner bredt for varmere temperaturer. En plysj, justerbar nedfylt trekkrag reduserer tap av varme på grunn av kroppsbevegelse og den resulterende "belgeaksjonen" som kan pumpe varmen ut av hetten. Kragen legger også til isolasjon rundt nakken, hvor varmetap er spesielt vanlig. En armåpning med glidelås i sømmen overfor hovedglidelåsen gjør at begge armene kan holde en bok, spille kort eller gjøre gjøremål uten å forlate vesken. BlanketZip, EXPEDs fotdel med glidelås, åpner fotsiden av vesken, som gjør Comfort til en park parka for å gå rundt i leiren i kjølig vær eller, med hovedglidelåsen åpen, til et teppe for en eller to personer varmere forhold. Alle Exped soveposer fra trekking, basecamp og expedition series 'kan glidelås til hverandre og til de fleste soveposer fra andre produsenter. Vanntett stoffsekk og mesh oppbevaringsbag medfølger. 

​Verdi kr​ 4500-4900,-​

sovepose.jpg

 

Womens Comfort er kuttet spesielt for å passe kvinner og har ekstra dunisolasjon i fot- og torsoseksjonene for større varme. Det er en romslig, funksjonsrik, ekstremt allsidig mammapose bygget for maksimal komfort fra sen vår til tidlig høst. 

Det generøse snittet i Comfort-serien på skuldre, hofter, ben og føtter øker bevegelsesfriheten samtidig som den opprettholder en mumipose. Den skulpterte, lett justerbare Comfort Hood ™ ️ isolerer hele hodet og nakken under kaldere forhold, men åpner bredt for varmere temperaturer. En plysj, justerbar nedfylt trekkrag reduserer tap av varme på grunn av kroppsbevegelse og den resulterende "belgeaksjonen" som kan pumpe varmen ut av hetten. Kragen legger også til isolasjon rundt nakken, hvor varmetap er spesielt vanlig. En armåpning med glidelås i sømmen overfor hovedglidelåsen gjør at begge armene kan holde en bok, spille kort eller gjøre gjøremål uten å forlate vesken. BlanketZip ™ ️, EXPEDs fotdel med glidelås, åpner foten på posen, som forvandler Comfort 0 ° til en leirparka for å gå rundt i leiren i kjølig vær eller, med hovedglidelåsen åpen, til et teppe for en eller to personer varmere forhold. Alle Exped-soveposer fra trekking-, basecamp- og expedition-serien kan glidelås til hverandre og til de fleste soveposer fra andre produsenter. Vanntett stoffsekk og mesh oppbevaringsbag medfølger.​

​Verdi kr​ 4100-4600,-​

soveposewomen.jpg