MENY hamburgermeny Close-menu button

Verv 20

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ut. Har du vervet 20 medlemmer kan du velge mellom premiene nedenfor.

Bestill premiene her External-link icon

Kaliber 12/76. 71 cm pipelengde. Leveres med koffert og 5 stk choker. 

Verdi kr 9.999,-

20_churchillhagle.jpg

 

Alph​a 50 leveres med en fargeskjerm på 2,6 tommer og er intuitiv og lett å bruke. Du kan bruke vanlige AA-batterier eller en oppladbar NiMH-batteripakk​e. Sporer opptil 20 hunder samtidig med hurtige posisjonsoppdateringer på 2,5 sekunder. I tillegg viser den antall bjeff takket være HD BarkDetect (losindikator). Kan brukes sammen med andre Alpha 50 og Alpha 100 enheter for samtidig sporing av hundehalsbånd.
Merk: Hvis du har konfigurert hundehalsbåndene til å støtte Alpha-enheter, kan halsbåndene ikke spores samtidig av Astro 320-enheten.

​Verdi kr​ 8999,-​

20_garminalpha.jpg

 

Med Alpha® 200i-systemet for hundesporing og -trening, kan du overvåke opptil 20 hunder fra en avstand på opptil 14,5 kilometer (avhengig av hundeenheten) på en 3,5-tommers berøringsskjerm med en oppdateringshastighet på 2,5 sekunder. Du kan enkelt kontrollere dine mest brukte funksjoner ved hjelp av et knappestyrt og hundefokusert design. I tillegg får du tilgang til førsteklasses Garmin-navigasjon og -kart. inReach®-teknologien gir deg nå funksjoner for toveismeldinger og interaktive SOS-varsler, som gir deg ro i sjelen når du er ute i felten.​

​Verdi kr​ 8999,-​

hundesporing.jpg

 

Accurize skytesystem gir deg selvtillit til å ta det perfekte skuddet når det betyr noe. Accurize laserteknologi gjør at du kan trene når som helst og hvor som helst. Det skal trening til for å gjennomføre det perfekte skuddet. Du kan skyte et uendelig antall serier for å perfeksjonere siktet ditt, alt med ditt eget våpen. Du kan bruke Accurize skytesystem hjemme, på kontoret, garasjen, eller et annet sted som er passende. Dette er akkurat som å være på skytebanen.

Passer glimrende for lag/foreninger i rekrutteringsarbeid eller til hyggelige treningskvelder for medlemmer.

 Umiddelbar og nøyaktig tilbakemelding

- Spor og lagre resultatene dine.

Accurize shooting system kobles enkelt opp til smart telefoner og tablets ved hjelp av gratis Accurize applikasjon som er tilgjengelig i App Stores for Android™ og Apple™

Få skyte resultatene dine opp umiddelbart på din telefon/tablet. Lag profiler for ulike våpen og blinker. Slik kan du sjekke utviklingen din over tid ved hjelp av enkelt forståelsesfulle grafer. Du kan ved hjelp av applikasjonens innebygde funksjon for justering av sikte, enkelt kalibrere både våpen og sikte. Dette kan gjøres for hver våpen profil du lagrer.​​

​Verdi kr​ 7490,-

Accurize-Shooting-System-Cal.-6-5x55-Komplett-skiveenhet-og-laser-39300.jpg

 

Accurize Løpende Viltmålbane 1,5m Carbon

Accurize bane for bevegelig blink, kombinerer Accurize skytesimulator til en perfekt treningspartner, for deg som ønsker å forbedre treffsikkerheten i jakten.

Banen er elektronisk og har justerbar hastighet fra 0- 100 %. Den fungerer sammen med ett ladbart batteri og er 1,5 meter lang i karbon og aluminiums materiale. Banen settes opp i løpet av 30 sekunder og lagres i medfølgende bag. Størrelse for lagring 150 cm. Vekt 3 kg. Maks bevegelsesavstand for skiven er 146 cm.

Banen kan stilles til å bevege seg fra A – B eller på såkalt autoloop, hvor den vil gå kontinuerlig til den stoppes. Lavest hastighet 4,45 cm i sekundet til maks hastighet på 18 cm i sekundet som simulerer tilsvarende hastighet som på en utendørs viltbane. Med denne banen som kan justere hastigheten på blinken vil du kunne trene inn rett bevegelse og avtrekk på en sikker måte. Her kan du trene hjemme, i kjelleren eller garasjen og du trenger ikke bruke unødvendig tid på reise til skytebanen.​

Dette er en morsom og meget effektiv treningspartner, som er lett å sette opp og bruke. Denne banen gir deg en optimal skyte opplevelse, så nær virkelig skyting som mulig.

Passer også veldig bra for lag som ønsker å drive rekrutteringsarbeid på en gøy, sikker og billig måte. Ingen ammunisjonskostnad! Kombiner med flere dyremotiver for maks uttelling.

​Verdi kr​ 8550,-​

viltmålbane.jpg