MENY hamburgermeny Close-menu button

Verv 3

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ut. Har du vervet tre medlemmer kan du velge mellom premiene nedenfor.

Bestill premiene her External-link icon

irkebeiner er en funksjonell og solid sekk spesielt utviklet til unge turgåere. Bæresystemet, QuickAdjust™II, har et stort justeringsintervall og gjør at sekken enkelt kan tilpasses rygglengden til den som bærer. Sekken har også et komfortabelt hoftebelte, justerbar brystrem og toppstrammere. Dette gir god bærekomfort, også på lengre turer. Åpninger i både topp og bunn er også meget praktisk når sekken er fullpakket. Med Birkebeiner får også ungdommene god bærekomfort!​

Verdi kr​ 1300,-​

berganssekk.jpg

 

Enkel vakuumeringsmaskin med flere muligheter for å vakuumere. Marineringsfunksjon. Kutter for rull. Kan tilkobles 220V og 12v.

Valg type av vakuumering: Normal/skånsom
Valg type mat: Tørr/ fuktig
Marineringsfunksjon: Ja
Innebygd kutter for rull: Ja​Sugeeffekt: ca.12L/m.
Forseglistlist: 3mm bred, 30 cm lang
Vekt: 1,75 kg
Dimensjoner: 340 x 150 x 64 mm
Strøm: 220V og 12V

​Verdi kr​ 1190,-​

Vakuummaskin.gif

 

Hvorfor bære på mer enn du må? Budor Hip Pack er en liten og svært praktisk hoftesekk med nok av plass til kortere jaktturer. Polyestermaterialet, som er helt lydløst og mykt, gir sekken en unik følelse. Et ventilerende, justerbart og solid hoftebelte, kombinert med to kompresjonsremmer, sørger for optimal stabilitet rundt midjen. Hovedrommet har en stor åpning i toppen for lett tilgang til utstyret. Budor Hip Pack har også utvidbare sidelommer, topplomme med integrert rypenett og Bergans PLUS Modular-festesystem for tilleggsutstyr.

 • Bæresystem
  Stabiliserende formet fjærramme. Ventilert bakside i mesh. Sidestramming for individuell tilpasning.
 • Jaktdetaljer
  Integrert rypenett i topplommen, som kan brukes alene som ryggsekk eller festes til hoftesekken.
 • Sekkepose
  Stort hovedrom med stor åpning i toppen.
 • Lommer
  Glidelåslomme med nøkkelring på innsiden. Topplomme med glidelås og integrert rypenett. To store, utvidbare sidelommer med glidelås.
 • Hoftebelte
  Komfortabelt hoftebelte med feste til hundebånd.
 • Ytterligere funksjoner
  Bergans PLUS Modular-festesystem til for eksempel rypenett. YKK-glidelås. Bærehåndtak. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.
 • 11 liter, Vekt 700 g​ 

​Verdi kr​ 1300,-​

budor.jpg

 

Skytestøtte med to ben. Passer perfekt for sittende og knestående skyting. Sørger for stabil skytestilling. Trigger stick skytestokk kan rask​​t tilpasses riktig høyde ved å trykke inn avtrekkeren. Enkel og praktisk i bruk, finjustering med bruk av bare en hånd!

Gen III har følgende oppgraderinger:

 • Hurtigfeste med lås slik at du hurtig kan veksle mellom den V formede skyttestøtten og kamera adapter ( Adapter er ekstra utstyr ).
 • Nytt gummi grep som sitter godt selv i regnvær.
 • Forsterket 360 graders roterende ledd med mykere gange.
 • Ny Dark Earth Accents kamo.
 • Justerbar høyde fra 46 - 96,5 cm​

​Verdi kr​ 1370,-​

skytestøtte.jpg

 

Rimelig luksuriøs hengekøye for å slappe av, reise eller bare henge i skogen. Lengre og bredere enn vår vanlige hengekøye, noe som gjør den enda mer behagelig. 

Sterk 4-fold søm av hengekøyeendene. Hengekøyen kan også brukes som badehåndkle eller solpresenning. Den integrerte sekken fungerer også som lomme for flasker, glass, bøker eller e-bokleser.

 • Lengde: 295 cm
 • Bredde: 210 cm
 • Soveplass lengde: 270 cm
 • Soveplassbredde: 210 cm
 • Vekt: 615 g
 • Maks belastning: 200 kg
 • Produktinnhold: Hengekøye, Sekken, Opphengssett, Slit Line, Instruksjon
 • Garanti: 5 år
 • Farge: fire eller medow​

​Verdi kr​ 1180,-​

hammock.jpg

 

Kokesett med tilbehør for opptil fire personer. Inneholder: to kjeler (2 l, 3 l), to lokk med sil, stekepanne, fire krus (ca. 414 ml) med isolerte lommer, fire spiseboller (ca. 414 ml), fire tallerkener, fire lokk, sammenleggbart kjelehåndtak og praktisk transportpose. Kjeler og stekepanne er i rustfritt stål. Tallerkener, boller og krus er i forskjellige farger. Transportposen kan også fungere som en oppvaskkum. Øvrige materialer: klart polypropylen, silikon.

Størrelse: 137 x 213 x 213 mm.
Vekt: 1610 g

​Verdi kr​ 1499,-

kokesett.jpg

 

Dette filteret renser vannet ved hjelp av tyngdekraften. Ypperlig alternativ for basecamp, når hele familien er på fjelltur, speidere o.l.
BeFree-filteret er svært effektivt. Det har Katadyns EZ-Clean-membran med hule fibre (0,1 micron) som renser vannet umiddelbart. Det tar bort alt, unntatt virus. Det vil si alle protozoer, for eksempel amøber, Giardia og bakterier som Salmonella og E. coli. Rensekapasitet: 2 liter i minuttet. Renser opptil 1000 liter vann. BeFree Gravity kan henges opp, for eksempel på en gren eller hytteveggen. Posen kan rulles sammen og tar minimalt med plass under transport. Vedlikeholdstips: for å bevare filterets egenskaper skal det alltid skylles hjemme under springen etter bruk. Beholderen kan også med fordel skylles med rent vann.

10 liters-posen veier 304 g. ​

​Verdi kr​ 1799,-​

katadyn.jpg

 

Mål som vindsekk: Ca. 143 x 143cm. Dette er den aller første Fjellduken. Dette er den enkle, lette Fjellduken som er fast inventar i sekken. Og her er styrken. Den er med! Minuset er at den gir kondens. Ytterstoffet er helt potta tett, men det er bevisst. Pustende stoffer er ikke tett nok når du sitter i blautmyra. Dessuten slipper de ut varme. Dette er duken for småviltjegeren, fiskeren, turgåeren og andre som beveger seg utomhus.

​Verdi​ kr​ 1450,-​

Terningkast 5: Jakt & Fiske

3_fjellduken.jpg

 

 • Slank og smidig redningsvest med automatisk gassoppblåsing.
 • Midjebånd med hurtigfeste og integrert grenbånd.  
 • 6 reflekser og fløyte.

​Verdi kr​ 1499,-​

3_redningsvest.jpg

 

Slipebånd-basert verktøysliper for kniver, sakser, økser, mm. Leveres med to guide-sett som gir hhv 20 graders (kjøkkenkniv) og 25 graders egg (tollekniv) samt saks o​g serrarerte kniver. Kan i tillegg brukes på frihånd til spader og gressklipperblad. Krever 220 V.​

​Verdi kr​ 1399,-​

3_knife.jpg

 

Komplett sett med brenner, kjele, vindskjerm og piezotenner! Settet er designet for å bruke minimalt med brennstoff, men er likevel utrolig kraftig og effektivt!
Brenneren Crux Lite veier utrolige 72 gram og har hele 3000W i effekt. Kjelen tar 0,95 l og har Optimus' Heat Exchange-system som reduserer koketiden med hele 20 prosent. Kjelens lokk kan også brukes som stekepanne. Både kjelen og stekepannen/lokket leveres med non-stick belegg. Maten setter seg ikke fast og kjelen er enkel å rengjøre. I tillegg følger det med en håndholdt piezotenner, Sparky, og vindskjerm. Leveres i en praktisk transportpose. Brennstoff: butan/propan.

Koker 1 l vann på ca. 2,3 min.
Størrelse: 165 x Ø124 mm.​

​Verdi kr​ 1499,-​

optimus.jpg

 

Brecom Aktive hørselvern m/ AUX inngang og silikonputer. Design med lav profil. Med AUX inngang for tilkobling til jaktradio etc. Med silikonputer som standard for bedre komfort. Kabel med 3,5 mm monokontakt. Demping og forsterkning av lyd. Foldbare. Justerbare

​Verdi kr​ 1155,-​

hørselvern.jpg