MENY hamburgermeny Close-menu button

Medlemsrabatt hos Thon Hotels

Bo godt på Thon Hotels med fordelaktige priser. Som medlem i NJFF får du opptil 15% rabatt på alle våre hoteller. Medlemsprisene gjelder for helger og midtuke.

Publisert 07. juli 2021 kl. 07.50

Du finner Thon Hotels på mange av Norges flotteste destinasjoner. Hva med sykling, golf eller skiaktivitet på Skeikampen, fiske i Jølster, havpadling i Lofoten, eller scootersafari i Kautokeino. Ikke langt fra Oslo finner du Bjørneparken som er et fantastisk opplevelsessenter for både små og store.

På Thon Hotel Bjørneparken i Flå tilbyr vi også leiligheter, og ekstra gunstige priser for medlemmer i NJFF;

Pris i leilighet 1 voksen: kr. 830,-
Per ekstra voksen på rom: kr. 300,-
Per barn på rom: kr. 100,-
Tillegg for kjæledyr på rom: kr. 400,-

Hotellovernatting

Bo godt på Thon Hotels med fordelaktige priser. Som medlem i NJFF får du opptil 15% rabatt på alle våre hoteller. Medlemsprisene gjelder for helger og midtuke.  ​​

Thon Hotel Bjørneparken leiligheter

Thon Hotel Bjørneparken som har fastpris på 830 kroner for medlemmer i NJFF.

Pris i leilighet 1 voksen: kr. 830
Per ekstra voksen på rom: kr. 300
Per barn på rom: kr. 100
Tillegg for kjæledyr på rom: kr. 400

Her bestiller du rom på Thon Hotels External-link icon

Oppgi ditt medlemsnummer for å få medlemsrabatt. ​​Du finner medlemsnummeret ditt ved å logge inn på min side på NJFF.no.

Tar du kontakt direkte med det aktuelle Thon-hotellet, refererer du til avtalekode: TH22095527, eller Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Ved spørsmål om avtalen, ta kontakt med vårt servicesenter på tlf. 21 49 69 00 eller https://www.thonhotels.no/kundeservice/

Om Thon Hotels

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder og har over 80 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam. Våre hoteller er sentralt plassert i byer, i nærheten av flyplasser og på populære destinasjoner og attraksjoner.

Vår prisbelønte hotellkjede har fått anerkjennelse for sitt bærekraftarbeid, hjemmelaget mat og personlig service. Thon Hotels har nylig renovert alle hoteller og er kjent for sitt fargerike design.

Når du bestiller må du oppgi ditt medlemsnummer for å få medlemsrabatt. ​​Du finner medlemsnummeret ditt ved å logge inn på min side på NJFF.no.

Tar du kontakt direkte med det aktuelle Thon-hotellet, refererer du til avtalekode: TH22095527, eller Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Ved spørsmål om avtalen, ta kontakt med avtaleansvarlig hos Thon Hotels, Jogeir Fiskum på telefon 926 97 695, eller på epost.

 

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Sportsman's Pride hundefôr
Medlemsrabatt på hundefôr av høy kvalitet. Fôret selges hos foreninger over hele landet.
Jakt- og Fiskesenteret
Alle medlemmer får store prisavslag ved påmelding til planlagte kurs ved Jakt- og Fiskesenteret på Flå.
Bli medlem!