Verv 2
Publisert 20.11.2019 11:39
Oppdatert 22.10.2020 09:44

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ​ut:​​​


​​​​​​​verv40.jpg
​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​Har du vervet to medlemmer, kan du velge mellom disse ​vervepremiene. Premiene kan bestilles ved å logge inn på minside.njff.no.Espegard kaffekjele, 6,1 LITE​R


Kaffekjele til bruk på bål. Perfekt til å henge på bålpanna! Rustfritt stål. 6,1 liter. 

​Verdi kr​ 499,-​​


 Espegard stekehelle​

Stekehelle gjør matlaging på bålpanna til et perfekt utemåltid! Her kan man steke sveler, egg og bacon, fisk, løk, sopp og poteter. God fornøyelse! Espegard Stekehelle er 47 cm i diameter. Ved bålpanne med større diameter, kan den legges på grillrist. Rustfritt stål. 

​Verdi kr​ 699,-​


 
834 Popcornkjele.jpeg

Bergans Birkebeiner jr sekk, 22 eller 30 liter

Birkebeiner er en funksjonell og solid sekk spesielt utviklet til unge turgåere. Bæresystemet, QuickAdjust™II, har et stort justeringsintervall og gjør at sekken enkelt kan tilpasses rygglengden til den som bærer. Sekken har også et komfortabelt hoftebelte, justerbar brystrem og toppstrammere. Dette gir god bærekomfort, også på lengre turer. Åpninger i både topp og bunn er også meget praktisk når sekken er fullpakket. Med Birkebeiner får også ungdommene god bærekomfort!​

​Verdi kr​ 1200,-​

30 liter er utsolgt for øyeblikket.Jerven jervehiet


Jervehiet har dobbel bunn med glidelås og innlagt liggeunderlag. Samme ytterstoff som i Fjellduken. Nå i en ultrakompakt utførelse. Vatteringer selges separat, og knytes enkelt fast i ytterposen. Dette gir en fleksibel hundepose, med eller uten thermofôr. Jervehiet fungerer også utmerket som hundeseng. Jervehiet har sydd inn hullbånd langs to sider, slik at den kan forankres, noe som vi absolutt anbefaler vinterstid. Her bruker man for eksempel en ski eller en skistav. 

​Verdi kr​ 795,-​ 
 


Precision faststick stående 61" tripod​

Precision Faststick en lett skytestøtte som enkelt kan høydejusteres med en hånd ved hjelp av avtrekket i grepet. Du kan også bruke Precision Faststick til å montere kamera, spotting scope, kikkert eller kamera som festes i 1/4"-20 & 3/8"-16 skruefeste på skytestaven. Passer for stående og knestående skyting. 

​Verdi kr​ 899,-​                 

Aclima Hotwool sokker, 6 pk


 • Ribbestrikket område rundt ankelen for perfekt passform
 • Områder med lycra som holder sokken på plass.
 • Tykk terrywool for ekstra varme og holdbarhet
 • Minimale sømmer for å unngå gnagsår
 • Str 24-27, 28-31, 32-35, 36-39, 40-43, 44-48

Dette er Aclimas varmeste ullsokk som egner seg perfekt for jakt, fiske og lange dager ute i kaldt vær. HotWool sokkene fra Aclima varmer og isolerer selv om de blir våte. 
​Verdi kr​ 1074,-​ Rav_New_Navy.jpg

Nextorch myStar hodelykt​


Meget komfortabel lykt med utrolig lysstyrke på hele 550 lumen. Utstyrt med NEXTORCH patenterte «Fresnel Lens Fokus Technology» og har 360 graders fokusjusteringen, slik at du kan justere fokus fra en fokusert stråle til flom lys uavhengig om du skrur til høyre eller venstre.

Oppladbart 3000mAh lithium polymer batteri, som sikrer lettere vekt og lengre batterilevetid.

Designet på hodebåndet gjør at vekten på hodelykten blir jevnt fordelt, for beste komfort under langtids bruk. 

S​tøtter bruk av eksterne strømkilder som PC, mobilladere, powerbanks og solcelleladere, til både lading og bruksstrøm – er du aldri langt unna neste landingspunkt.

 CREE® XP-L V5 LED

 • Lysstyrke: 550lm / 200lm / 20lm/S.O.S
 • Batterilevetid: 4t 30min / 7t 25min / 63t/–
 • Batteri: 3000mAh lithium Polymer Battery
 • Distanse: 184m
 • Materiale: aluminum and plymer
 • Diameter: 37mm*31mm*37mm – 57mm*23mm*76mm(battery case)
 • Vekt: 169g inkl.batteri
 • Impact Resistance: 1m
 • Vann resistens: IPX-4​
 
​Verdi kr​ 849,-​

supegryte.gif


​Espegard suppegryte 10 ltr

Mellomstor gryte til alle typer supper, fårikål og lapskaus. Laget i svart emaljert stål, med opphengshåndtak i rustfritt stål. Lokk med treknott. Gryta er laget for bruk over bål. Vekt: 3.1 kg.

Verdi kr​ 749,-​

myggjakke.gif

Lawson Myggjakke

Hel jakke i sort myggnetting med glidelås tvers over hodet. Elastisk mansjetter rundt håndledd og livet som holder irriterende mygg og knott på avstand. Endelig er det mulig å konsentrere seg 100% om friluftslivet man bedriver – uten forstyrrende insekter!

Str ML eller XL/XXL

Verdi kr​ 399,-​

Catos-utvalgte.gif

Cato`s utvalgte, 5pk sluker


Disse settene inneholder nøye utvalgte «agn» som passer til de varierende forhold man møter gjennom en vår, sommer og høstsesong. Enten man må kaste langt eller vannet er kaldt, varmt, grunt eller dypt. Catos utvalgte leveres i en kvalitetsboks fra den Japanske produsenten Meiho.


Verdi kr​ 199,-​
Catos-wobblere.gif


​Cato`s utvalgte, 3pk wobblere

Disse settene inneholder nøye utvalgte «agn» som passer til de varierende forhold man møter gjennom en vår, sommer og høstsesong. Enten man må kaste langt eller vannet er kaldt, varmt, grunt eller dypt.


Verdi kr​ 199,-​

Seeberg.gif

Seebergs utvalgte fluesett, 8 varianter

Flueassortiment fra Turall. Her har vi plukket ut et utvalg sikre fluer til mange forskjellige bruksområder. Selvsagt er de gamle klassiske mønstrene representert, men her er det også mye imitasjoner av mer moderne snitt. Fluene er bundet på kvalitetskrok med kvalitetsmaterialer!

Verdi kr​ 299,-​

Kontaktperson: Eli Onsøien.​

​​


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.