Verv fem
Henning Ottarsrud
Publisert 11.12.2017 14:52
Oppdatert 30.10.2018 08:29

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ​ut:​​​


​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​Har du vervet fem​ medle​mmer, kan du velge mellom disse vervepremiene. Premiene kan bestilles ved å logge inn på minside.njff.no.

​ ​​

BK-1200 Kjottkvern.jpg

BRECOM KJØTTKVERN BK-1200


Kjøttkvern med stor kapasitet. Stillegående motor på 70 DB.
Base i aluminium
Låsing (Cam-lock) av base i aluminium.
Selvslipende hullskiver i rustfritt stål
Kniv i rustfritt stål
Motor: 600W DC
Lydnivå: 70 D
Kapasitet: 80 – 100 kg/time
Vekt: 8 kg

​Verdi kr​ 2490,-​


R_StrikerPlus4_HR_1003.1_with-clippingpath.jpg

GARMIN EKKOLODDsTRIKER PLUS 4


Fiskeekkolodd med 4.3-tommers skjerm, GPS, bransjeledende ekkolodd og Quickdraw-programvare for konturkarttegning. Inkluderer svinger med dobbeltstråle og Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd for krystallklare bilder og enestående målseparasjon. Ved hjelp av innebygd Garmin Quickdraw™-programvare kan du kan opprette og lagre kart med konturer på 30 cm (1 fot) for opptil 2 millioner hektar. Med innebygd GPS kan du merke veipunkter, opprette ruter og se båtens hastighet. Den lyssterke skjermen på 4.3 tommer kan leses av i sollys, brukergrensesnittet er intuitivt. Robust design for fisking i alle miljøer.​​Verdi kr​ 1999,-​


3-48250-49-a.jpg


VIKING ANACONDA LIGHT


 

Den ultimate allround-turskoen. Dette er en ny og lettere versjon av Vikings mest populære tursko.

Med denne sportslige og elegante skoen kan du bevege deg raskt og komfortabelt i all slags terreng. Den gir god støtte, har solid tåhette og beskyttende kant av gummi som gjør den ekstra slitesterk. Den har middels brede lest, og skoene har vanntett GORE-TEX®-membran med god pusteevne. En formstøpt EVA innleggsåle sørger for god demping. Skoen har, istedenfor lisser, det praktiske Boa® lukkesystemet med hjul plassert på pløsen hvor man strammer vaieren. Med dette systemet justerer du raskt passformen.  På undersiden finner du Vikings nye UGC 2.0 yttersåle, utviklet i samarbeid med Michelin. Den sikrer best mulig grep takket være en spesiell gummiblanding og et optimalisert mønster. Anaconda Light er alltid klar for nye naturopplevelser. Størrelse 36-47.  ​Verdi kr​ 1999,-​
ESPEGARD BÅLPANNE 60 MED GRILLRIST


Espegard Bålpanne 60 cm er en klassiker. Den er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Panna kan justeres i høyden etter behov. Bena kan reguleres etter underlaget slik at bålpanna står støtt. Leveres komplett med grillrist i rustfritt stål, oppheng for kaffekjele/kjele, samt oppsamlingskar for fett, aske og glør. Fremstilt i emaljert stål. Høyde ca 180 cm. Diameter 60 cm.

​Verdi kr​ 1990,-​
ICOM PROHUNT COMPACT JAKTRADIO


Nye ProHunt Compact bygger på en helt ny plattform som med sitt smidige vanntette format gjør den attraktiv for jegeren som leter etter en liten radio med et stort hjerte. Radioen har alle kanaler og funksjoner man ønsker i en moderne jaktradio, i tillegg til nye funksjoner som lydforsterker og taleforvrenger. Radioen veier kun 240 g inkl. batteri og antenne.               

​Verdi kr​ 2495,-​

MLP_jaktsekk26l_mod002 (002).jpgMYLAGOPUS JAKTSEKKMYLAGOPUS Jaktsekk gir jegeren god komfort! MYLAGOPUS jaktsekk er ergonomisk utformet for småviltjakt og annen jakt. Sekkens unike geværholder avlaster jegerens nakke, skuldre og rygg under jakten: Geværet ligger trygt i geværholderen, mens jegeren er skyteklar med et naturlig tohåndsgrep dersom viltet skulle dukke opp. Sekken er utstyrt med viltnett, patronbelte, integrert hundefløyte, D-kroker i stål for snørekjøring, regntrekk med refleks og sitteunderlag samt egen geværlomme for komfortabel og sikker transport inn og ut av terrenget. MYLAGOPUS jaktsekk finnes i to størrelser (26 liter/35 liter) og veier med alt utstyr bare 1400/1540 gram. Sekkene selges komplett med MyLagopus beltespenne og geværholder samt viltpose, sitte underlag og regntrekk. (Lodentrekk og hanefot selges som tilbehør) For mer info se www.mylagopus.com


​Verdi kr​ 2395,-​

_MG_9350.jpg


VARMEVEST


5 størrelser: XS/S, M/L, XL/2XL, 3XL/4XL og 5XL/6XL. 6cm. utvidelse i omkretsen pr. str.

Hver vest dekker 2 størrelser, med glidelåser i siden for størrelsesregulering. Glidelåsene leveres av Ykk.

-Trykknapp på vesten utside for  å skru av/på og for temperaturregulering

Varmepads i kompositt- carbon med Infrarøde varmefelt foran ved hver brystlomme og en stor bak på ryggen

3 temperaturinnstillinger for maksimal komfort  Høy, 65 grader og 4 – 5 timer varmetid
Medium, 50 grader og 5 – 6 timer varmetid
Lav; 40 grader og 7 – 9 timer varmetid

7.4V Lithium Oppladbart Batteri følger med ved kjøp av varmevest – ekstra batteri kan kjøpes løst.

100V ~ 240V Universal AC adapter / lader følger med ved kjøp av varmevest.

Varmevest er kun tilgjengelig i Str M/L, Str XL/2XL og Str 5XL/6XL.​Verdi kr​ 1998,-​


storen.jpg

BERGANS SUPERLETT LADY JAKKE

Super Lett er en meget lett skalljakke i 3- lags Dermizax®-membran med lav vekt og minimalt pakkvolum. Jakka er utstyrt med flere funksjoner og detaljer, og har en ledig og komfortabel passform. Detaljer som ventilasjonsglidelåser under ermene gir deg muligheten til å regulere temperaturen avhengig av aktivitetsnivå og fast hette med wire i brem gir deg bedre beskyttelse mot regn og vind. Super Lett egner seg godt til et allsidig friluftsliv i rufsete vær.

Str: XS-XL

Farger: Light winter sky eller Navy.​Verdi kr​ 2200,-​
SORDIN SUPREME PRO-X HØRSELVERN


Hørselvernet er vanntett og leveres med hele 5 års garanti på elektronikken. Sordin Supreme Pro-x er et optimalt hørselvern med høy forsterkning og har AUX-inngang, vanntette mikrofoner og batterihus. Sordin Supreme Pro-X har avsmalnet kåpe på begge sider, for å kunne passe til både høyre- og venstreskyttere.

​Verdi kr​ 2290,-​
CUDDEBACK E2 VILT-/ÅTEKAMERA


Ekstrem rask utløsertid, sonekontroll, vidvinkel deteksjon, IR rekkevidde = 30 meter, batteri 8 stk AA, video funksjon med lyd, meget brukervennlig. Leveres med 4GM minnebrikke.

​Verdi kr​ 2290,-​F20 R riflesekk side.jpg

FAUNA F20R RIFLESEKK

Fauna F 20 R er en helt ny sekk laget for jakt med rifle. Ryggsekken har et

nyutviklet bæresystem som sørger for at våpenet bæres trygt og bekvemt i

mange timer. Våpenet står stabilt i sekken og kan tas frem og settes tilbake

uten å ta sekken av ryggen. Hoftebeltet er meget stabilt og sørger for god

vektoverføring til hoftene. Bæreremmene er utformet med tanke på skyting.

Den har praktiske lommer for småsaker og mulighet for innfesting av hund.

Det er lagt vekt på å lage en enkel og praktisk jaktsekk for rifle som skal være

funksjonell i bruk. F 20R er produsert i lydløst Fauna- stoff med solide spenner

og YKK-glidelåser. Hylsteret til riflen kan pakkes inn i sekken ved behov.​Verdi kr​ 2195,-​

​​
Kontaktperson: Eli Onsøien.​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.