Verv femten
Henning Ottarsrud
Publisert 11.12.2017 15:14
Oppdatert 15.10.2018 09:54

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ​ut:​​​


​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​Har du vervet femten medle​mmer, kan du velge mellom disse vervepremiene. Premiene kan bestilles ved å logge inn på minside.njff.no.





HOLMSMOKER FULLY AUTOMATIC


En helautomatisk røykmaskin til kald røyking av fisk og kjøtt. Krever ingen forberedelse før røyking. Kan gå uten tilsyn i 24 timer eller mer. Skifter automatisk ut brukt spon på varmeelementet når sponet slutter å ryke. Brenner ikke sponet til aske, men fjerner det før de skadelige gassene utvikles. Regulerbar brennetid for hard (hardved) eller myk spon. Trinnløs bryter. Går på løs spon. Utrolig billig i drift. Røyker løs spon for noen få kroner i timen. Laget i Rustfritt Stål. CE-NEMKO godkjent.               

​Verdi kr​ 3990,-​
      




A-TEC A12 LYDDEMPER FOR HAGLE


​Revolusjonerende lyddemper for alle halvauto/pumpehagler. Den nye hagle lyddemperen fra A-tec kommer ferdig med choke(adapter) for de fleste hagler. Viktig at du bestiller til riktig hagle.  Under testing så ligger første skuddet på ca 129 dB, andre skuddet ligger på ca 128 dB. Det vil si at den ligger under den norske grensen på 130 dB som er regnet som sikkert i forhold til hørselen.

 

Produktinformasjon:

  • Inkludert adapter: ja
  • Vekt: 560g
  • Lengde: 300mm
  • Bredde: 56mm
  • Høyde: 74mm

Kaliber: 12



​Verdi kr​ 5000,-​




BERGANS STOREN DAMEJAKKE

Lett og kompromissløs 3-lags skalljakke i Dermizax®NX-materiale som gir topp værbeskyttelse, enestående pustende egenskaper og ekstremt god bevegelighet. Storen inngår i Bergans' Slingsby-serie, som består av topptur- og fjellsportprodukter der høy funksjonalitet, lav vekt og topp slitestyrke er balansert. Slingsby gir deg nøyaktig det du trenger. Ingen unødvendigheter!

Str: XS-XL

Farger: Dusty blue/ night blue/ pumpkin eller Dusty cerise/ cerise/ pumpkin.



​Verdi kr​ 5000,-​





BURRIS FULLFIELD E-1 3-9X40, 4 MED LYS


Lett og kompakt kikkertsikte. Kikkerten har retikkel 4 Dot i 2. bildeplan, regulerbar i 10 trinn. «Hard-Coat Anodizing» utvendig coating gjør kikkerten svært motstandsdyktig mot riper.

​Verdi kr​ 4.850,-​




GARMIN INREACH EXPLORER+


Håndholdt GPS med satellittkommunikasjon og Iridium dekning. Send og motta tekstmeldinger når du ikke har mobildekning. Send en interaktiv SOS-melding til GEOS, det døgnåpne overvåkingssenteret for redningstjenester. Spor og del posisjonen din med familiemedlemmer og venner. Parkoble med mobilenheter2 ved å bruke den kostnadsfrie Earthmate-appen for å få tilgang til blant annet nedlastbare kart3 og flyfotografier i farger. inReach Explorer+ har forhåndslastede OpenStreetMap, et innebygd digitalt kompass, en barometrisk høydemåler og et akselerometer.

Du er aldri utenfor rekkevidde med en inReach Explorer+. Denne enheten er utviklet for friluftsliventusiaster som ønsker å reise lenger og oppdage mer. inReach gir kommunikasjon, posisjonsdeling, navigasjon og viktige SOS-funksjoner til alle som liker å utfolde seg på land, i vann eller i luften.​



​Verdi kr​ 5399,-​

​​




Kontaktperson: Eli Onsøien.​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.