Verv 10
Henning Ottarsrud
Publisert 11.12.2017 15:03
Oppdatert 02.01.2019 13:15

​​

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ​ut:​​​


​​​​​​​verv40.jpg
​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​Har du vervet ti medle​mmer, kan du velge mellom disse vervepremiene. Premiene kan bestilles ved å logge inn på minside.njff.no.
​Garmin inReach mini


Liten, robust og lett satellittkommunikasjonsenhet med funksjon for toveis tekstmeld​inger og 100 % global Iridium®-dekning (krever et satellittabonnement)

Send en interaktiv SOS-melding til det døgnåpne overvåkningssenteret for redningstjenester (krever et satellittabonnement))

Få tilgang til nedlastbare kart, satellittbilder i farger med mer ved hjelp av den Garmin Earthmate®-appen (gratis) og kompatible enheter1

Valgfri inReach-værmeldingstjeneste som gir deg detaljerte væroppdateringer direkte på inReach Mini-enheten eller på en parkoblet enhet. Basic- og Premium-pakker er tilgjengelig.

Send og motta inReach-meldinger via kompatible Garmin-enheter, inkludert smarttilbehør og håndholdte enheter som er tilkoblet

Internt oppladbart litiumionbatteri gir opptil 90 timers batteritid i modus for 10-minutters sporing2


​Verdi kr​ 3799,-​​​

Pinewood® jaktdress herre reswick


Vind og vanntett jakke i stille og mykt materiale. Lettvekt. Teipede sømmer. Glidelås i siden for ekstra ventilasjon. Mange lommer som f.eks. Napoleon-, bak- og kartlomme. Lomme med D-ring og to radiolommer. Antenneåpningen er forsterket som gjør at f.eks radioen kan festes på utsiden. Regulerbar og avtakbar hette med bred brem. Behandlet med Bionic Finish® Eco for ekstra vann og skitt avvisning. Justerbar nederkant. Armslutt reguleres med borrelås.
100% polyester. 

Vannsøyle: >10.000 mm
Pusteegenskaper: 14.000 g/m2/24h (ASTM: 6.000 g/m2/24h)​

Verdi kr​ 4298,-​​


​​

Pinewood® jaktdress dame reswick


Jakke: Vind og vanntett jakke i stille materiale. Lettvekt. Teipede sømmer. Ventilasjonsåpninger i sidene. Mange lommer, bl.a. Napoleon, kart- og rygglomme. Ekstra front lomme med D-ring og to radiolommer. Antenneåpningen er forsterket som gjør det mulig å henge f.eks. radioen på utsiden. Regulerbar og avtakbar hette med bred brem. Behandlet med Bionic Finish® Eco for ekstra vann og smuss avvisning. Regulerbar avslutning. Ermer regulerbare med borrelås.
100 polyester. 

Bukse: Vind og vanntett bukse med god passform og komfort.
Stille og lett i vekt. Glidelås i sidene for bedre ventilasjon.
Forsterkninger på knærne og baken. Mange praktiske lommer, bl.a. knivlomme. Ammunisjonsholder i høyre benlomme. Teipede sømmer. Strikk i livet. Behandlet med Bionic Finish® Eco for ekstra vann og smuss avvisning. Regulerbare benavslutninger med forsterkninger.
100% polyester. Forsterkninger ved benavslutninger 100% polyamid. 

Begge:

Farge: Suede brun/Oransj (250).

Vannsøyle: >10.000 mm
Pusteegenskaper: 14.000 g/m2/24h (ASTM: 6.000 g/m2/24h)​

Verdi kr​ 3298,-


Garmin Instinct


Pålitelig friluftsklokke med GPS og pulsmåling på håndleddet

Utviklet etter militær standard 810G for termisk, sjokk- og vannmotstand (klassifisert til 100 meter).
Innebygd 3-akset kompass, barometrisk høydemåler, støtter flere globale navigasjonssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) som bidrar til å spore i mer utfordrende miljøer enn GPS alene.
Se hundens posisjonsinformasjon, retning og avstand til hund når klokken er koblet til kompatibel hundepeiler
Overvåk puls, aktivitet og stress; tren med forhåndslastede aktivitetsprofiler.
Hold deg tilkoblet med smartvarsler og automatiske dataopplastinger til Garmin Connect™ Online fitness-fellesskapet.
Bruk TracBack®-funksjonen for å navigere samme rute tilbake til utgangspunktet. Bruk Garmin Explore™-nettsiden og appen til å planlegge turer på forhånd.
Batteritid: Opptil 14 dager i smartklokkemodus, opptil 16 timer i GPS-modus og opptil 40 timer i UltraTrac™-batterisparingsmodus (avhengig av innstillingene)​


​Verdi kr​ 3199,-​​
​​

Bergans Pasvik Hunting boots


En meget komfortabel og stabil jaktstøvel i fullnarvet lær. Støvelen er tilpasset nordiske føtter, har Dermizax®-membran og såle med ekstremt god gripeevne.

​Verdi kr​ 3500,-​Bergans Trollhetta 95 l 


Trollhetta er blant Bergans' aller mest populære sekker, både blant kritikere og folk flest. Når sekken nå er ytterligere forbedret, blant annet med det nye bæresystemet SPINE®ADJUSTABLE settes en ny standard for bærekomfort og funksjonalitet.

Bæresystem
SPINE ®ADJUSTABLE bæresystem smidig og komfortabelt bæresystem med mulighet for justering av rygglengde. Høydejusterbare toppstrammere.

Sekkepose
Den klassiske toppåpningen kombinert med full glidelåsåpning i front gir deg god tilgang til alt du har med deg.

Lommer
Åpen sidelomme i mesh. Stor meshlomme i front. Innvendig glidelåslomme. Ekspanderende glidelåslomme på hoftebelte.

Hoftebelte
Hoftebelte med høy komfort, bevegelighet og feste for pulkdrag.

Topplokk
Avtakbart topplokk med innvendig og utvendig lomme. Lokket er justerbart i høyden, og kan enkelt gjøres om til hoftesekk. Hoftesekken har også en forlengende sekkepose som gjør at den kan brukes som en kombinert hoftesekk og ryggsekk.

Ytterligere funksjoner
Sekken har rikelig med festepunkter til vandrestaver, isøkser og annet utstyr. Rygg, skulderremmer og hoftebelte med ventilerende mesh (netting). Kompresjonsremmer på hver side. Justerbar brystrem. Klargjort for drikkesystem. Bærehåndtak i rygg. YKK glidelåser


​Verdi kr​ 3499,-​

Vorn Deer jaktsekk


  • 42 liter jaktsekk med QRR (Quick Rifle Release)
  • Vekt: 3.1 kg
  • Kan brukes med vannpose til sekk
  • Ramme av aluminum 6061 T6, som effektivt flytter bærevekten til hoftene.
  • Behagelige skulderstropper som kan tilpasses din høyde.
  • Hoftebelte med MOLLE
  • Nettinglommer foran og på sidene.
  • Original YKK glidelås av høy kvalitet

​Verdi kr​ 3495,-​​​​GoPro Hero7 Black

Fantastisk stabilisering. Kraftige Smart-capture-funksjoner. Robust og vanntett uten ekstra kamerahus. Dette er HERO7 Black - det mest avanserte GoPro-kameraet noensinne. Med HyperSmooth-stabilisering får du gimbal-lignende videokvalitet - uten å måtte bruke gimbal. I den nye intelligente fotomodusen blir førsteklasses bilder tatt automatisk.  Med hjelp av streaming og GoPro-appen, kan du nå dele alle dine opplevelser i sanntid. Hero7 Black tar GoPros kvalitet og dine bilder og videoer - til et helt nytt nivå.​


​Verdi kr​ 4400,-​
356112_1.jpg


Nikko laser range finder 15-1200M, avstandsmåler


 

Modell: NSLRF603
Forstørrelse: 6x
Objektiv linse: 24mm
Måletid: Mindre enn 1 skudd
Vann- og støvtett: Ja
Small size: 106*73*41mm
Avstand: 15-1200m
Nøyaktighet: +/- 1 yard
Display: LCD m/auto PowerOFF
Vekt: 191gr


​Verdi kr​ 2695,-​


Kontaktperson: Eli Onsøien.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.