Verv 20
Henning Ottarsrud
Publisert 11.12.2017 15:29
Oppdatert 02.01.2019 11:31

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ​ut:​​​


​​​​​​​verv40.jpg
​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​Har du vervet tjue medle​mmer, kan du velge mellom disse vervepremiene. Premiene kan bestilles ved å logge inn på minside.njff.no.
Churchill 206 Black Grade 2 u/o, hagle


Kaliber 12/76. 71 cm pipelengde. Leveres med koffert og 5 stk choker. 

Verdi kr 9.999,-

​Garmin Fenix 5x plus​


Ytelse som gir X-faktor.
GPS-multisportsklokke med pulsmåler på håndleddet og Topo Active Europe-fargekart med Trendline-popularitetsruting som hjelper deg med å finne de beste veiene. Håndleddbasert sensor for puls–oksygen-akklimatisering gjør deg oppmerksom på blodoksygenmetningen, noe som er spesielt nyttig når du tilpasser deg høyder. Perfekt til opplevelser, med robust design med ripesikkert, kuppelformet safirglass pluss ramme, knapper og bakdel i rustfritt stål eller diamantlignende karbontitan (DLC). Lagre og spill av opptil 500 på sanger på klokken, og koble til Bluetooth®-hodetelefoner (selges separat) for å lytte uten telefonGarmin Pay-klar . Med den kontaktløse betalingsløsningen kan du enkelt betale med klokken og la penger og kort ligge igjen hjemme. Innebygde navigasjonssensorer med 3-akset kompass, gyroskop og barometrisk høydemåler samt multisatellittmulighet (GPS, GLONASS og Galileo). Batterikapasitet: opptil 20 dager i smartklokkemodus og 13 timer i GPS-modus med musikk (avhengig av innstillingene)​

​Verdi kr​ 9.099,-​

 


​ ​
Garmin Alpha 50 + T5 hundepeiler


Alph​a 50 leveres med en fargeskjerm på 2,6 tommer og er intuitiv og lett å bruke. Du kan bruke vanlige AA-batterier eller en oppladbar NiMH-batteripakk​e. Sporer opptil 20 hunder samtidig med hurtige posisjonsoppdateringer på 2,5 sekunder. I tillegg viser den antall bjeff takket være HD BarkDetect (losindikator). Kan brukes sammen med andre Alpha 50 og Alpha 100 enheter for samtidig sporing av hundehalsbånd.
Merk: Hvis du har konfigurert hundehalsbåndene til å støtte Alpha-enheter, kan halsbåndene ikke spores samtidig av Astro 320-enheten.
​Verdi kr​ 7.499,-​
Remington 700 SPS stainless synth


Remingtons modell 700 serie er en av verdens mest solgte rifler. Den ble introdusert i 1962 og var allerede den gang forut for sin tid. Modell 700 familien har siden starten utviklet seg til en av markedets mest differensierte rifleserier. Den er basert på en sylindrisk låskasse som gir nødvendig stivhet for ypperste presisjon og sikkerhet. Den nye X-Mark Pro avtrekkermekanismen bidrar med glasskart avtrekk uten kryp. Du kan velge mellom modeller i høyre eller venstre utgave, rustfritt stål eller karbonstål, matt eller blank finish, valnøtt, laminert eller syntetisk skjefte. Alle modell 700 rifler er boret og gjenget for kikkertmontasje.

  • Basismodell i 700 serien.
  • Matt, sandblåst finish
  • Hengslet underbeslag for magasinet
  • Forbedret og mer ergonomisk syntetisk skjefte med R3 rekylkappe
  • Leveres også som "ungdomsmodell" med kortere skjefte og pipe
  • Løp og låskasse i rustfritt stål

    Leveres i mange ulike kalibre. 

​Verdi kr​ 9900,-​Sølvkroken havfiskesett


Seigler Reels LG er en havfiskesnelle med innovativt og moderne design. Snella er kompakt, hendig og utrolig sterk, passer perfekt til norske forhold! Blant snellas finesser er Carbon Drag Washer, Massive S16 SS Drive Gears, Ceramic Spool Bearings og Dual Anti-Reverse System. Snella veier kun 573 g. Utveksling: 6:1. Kapasitet (med Sølvkrokens Braided Line): 0,33 mm/600 m.

Stanga i komboen er Sølvkrokens Norse Boat, en tredelt havfiskestang i høymodulusgrafitt. Dette er Sølvkrokens toppmodell til havfiske, her får du ei stang som foruten å være svært sterk, er meget velbalansert og spesielt utviklet til agnfiske. Kombinasjonen av lett vekt og gode egenskaper gjør det mulig å fiske i timesvis! Norse Boat har også screw-down snellefeste, EVA-håndtak og endebutt med kryss. Lengde: 7’8’’. Klasse: 30-50 lb. 

​Verdi kr​ 8198,-

Reinsfjell SuperLight 3


Reinsfjell SuperLight er et frittstående kuppeltelt med to innganger og to bagasjerom. Med to innganger og to fortelt er det fleksibelt og komfortabelt på tur. Det er ideelt å bruke et fortelt til bagasje og et til matlaging. Teltet er designet med forbøyde segmenter i stengene for å gjøre veggene brattere, noe som gir økt komfort og rom inne i teltet. Fire ventiler på ytterteltet og to store nettingpaneler på innerteltet sikrer svært god ventilasjon og minimerer kondens. Du kan på varme sommerdager ha teltet helt "åpent", men allikevel være godt beskyttet  mot innsekter. 

Alle teltets detaljer er designet med tanke på å kombinere funksjon og veldig lav vekt. Dette gjelder ikke bare tekstilene, men også barduner, stangkopper, stenger og ventiler, som alle er med på å redusere den totale vekten til det minimale. Reinsfjell SuperLight er den perfekte blanding av ekstremt lav vekt og høy komfort. 

​Verdi kr​ 8495,-​Kontaktperson: Eli Onsøien.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.