Verv tjue
Henning Ottarsrud
Publisert 11.12.2017 15:29
Oppdatert 02.01.2018 09:45

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ​ut:​​​


​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​Har du vervet tjue medle​mmer, kan du velge mellom disse vervepremiene. Premiene kan bestilles ved å logge inn på minside.njff.no.

​ ​GARMIN ALPHA 50 + T5 HUNDEPEILER


Alph​a 50 leveres med en fargeskjerm på 2,6 tommer og er intuitiv og lett å bruke. Du kan bruke vanlige AA-batterier eller en oppladbar NiMH-batteripakke. Sporer opptil 20 hunder samtidig med hurtige posisjonsoppdateringer på 2,5 sekunder. I tillegg viser den antall bjeff takket være HD BarkDetect (losindikator). Kan brukes sammen med andre Alpha 50 og Alpha 100 enheter for samtidig sporing av hundehalsbånd.
Merk: Hvis du har konfigurert hundehalsbåndene til å støtte Alpha-enheter, kan halsbåndene ikke spores samtidig av Astro 320-enheten.

​Verdi kr​ 7.499,-​

REMINGTON 700 SPS STAINLESS SYNTH


Remingtons modell 700 serie er en av verdens mest solgte rifler. Den ble introdusert i 1962 og var allerede den gang forut for sin tid. Modell 700 familien har siden starten utviklet seg til en av markedets mest differensierte rifleserier. Den er basert på en sylindrisk låskasse som gir nødvendig stivhet for ypperste presisjon og sikkerhet. Den nye X-Mark Pro avtrekkermekanismen bidrar med glasskart avtrekk uten kryp. Du kan velge mellom modeller i høyre eller venstre utgave, rustfritt stål eller karbonstål, matt eller blank finish, valnøtt, laminert eller syntetisk skjefte. Alle modell 700 rifler er boret og gjenget for kikkertmontasje.

  • Basismodell i 700 serien.
  • Matt, sandblåst finish
  • Hengslet underbeslag for magasinet
  • Forbedret og mer ergonomisk syntetisk skjefte med R3 rekylkappe
  • Leveres også som "ungdomsmodell" med kortere skjefte og pipe
  • Løp og låskasse i rustfritt stål

    Leveres i mange ulike kalibre. 


​Verdi kr​ 9900,-​
ALTAY CLASSIC HAGLE KAL. 12-76


Over/under hagle i kaliber 12 med valnøttskjefte og automatisk sikring. 5 choker og ekstraktor. Vekt: 3,1 kg. Pipelengde 71 cm.

Merk at vi må ha tilsendt godkjent våpensøknad for å levere ut våpen som vervepremie.

​Verdi kr​ 8.490,-​
GARMIN FENIX 5X


Avansert GPS-multisportklokke med TOPO-kart i farger. GPS-multisportklokke med forhåndsinstallerte TOPO-kart for Europa* og navigasjonsfunksjoner. Steel Grip-design med EXO-antenne i rustfritt stål som ramme og bakside i smidd stål. Forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for mange idretter og aktiviteter, og Elevate™ pulsmåling på håndleddet. Få nøkkelstatistikk lett tilgjengelig med en prestasjonswidget som viser effekt og fremgang i treningen. Tilkoblede funksjoner2 inkluderer smartvarsler, Wi-Fi-støtte for automatisk opplasting til Garmin Connect™ samt tilpasning via gratis urskiver og apper fra Connect IQ™-butikken. GPS/GLONASS, barometrisk høydemåler og 3-akset gyroskopkompass. Batteritid: Opptil 12 dager i smartklokkemodus (avhengig av innstillingene), opptil 20 timer i GPS-modus og opptil 50 timer i UltraTrac™-batterisparingsmodus.​​Verdi kr​ 7999,-​


Kontaktperson: Eli Onsøien.​

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.