Verv 20
Publisert 11.12.2017 15:29
Oppdatert 05.01.2021 11:11

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ​ut:​​​


​​​​​​​verv40.jpg
​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​Har du vervet tjue medle​mmer, kan du velge mellom disse vervepremiene. Premiene kan bestilles ved å logge inn på minside.njff.no.
Churchill 206 Black Grade 2 u/o, hagle


Kaliber 12/76. 71 cm pipelengde. Leveres med koffert og 5 stk choker. 

Verdi kr 9.999,-

Bergans Hogna 3L bukse og jakke ​

Alt ligger i detaljene! Hogna 3L Jacket har alt du kan ønske deg i et 3-lags skallplagg til jakt. Det første du legger merke til er materialet i børstet mikrotrikot med skjult justering, som sørger for helt lydløs bevegelse. Materialet er ikke bare utrolig mykt og komfortabelt å ha på seg, det er også svært værbeskyttende (vannsøyle min. 10 000 mm). Alle de små detaljene tilpasset jakt er selvsagt på plass: egne brystlommer til kommunikasjonsapparater med antenneuttak og hemper til å holde antennen på plass. Den samme lommen har også uttak for øretelefon med en elastisk hempe som holder øretelefonen på plass. For å forhindre at elektriske apparater blir fuktige på grunn av kondens fra kroppsvarme, er lommene vanntette fra innsiden. For at jakken skal fungere like godt for venstrehendte skyttere, har lommene de samme funksjonene på begge sider av brystet. Hvis du bruker en Garmin-holder, finner du festemuligheter til denne på forsiden av jakken. Når jakten blir intens og du trenger maksimum ventilasjon, finner du lange ventilasjonsglidelåser under ermene. Ventilasjonsglidelåsene er plassert på en slik måte at det er mulig å bruke jakken som en poncho.

 • Materialegenskaper
  3-lags Bergans Element Active®. Vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende. Børstet trikot og lydløst materiale. Produktet inneholder bluesign® approved trimmings.
 • Jaktdetaljer
  Radiolomme med glidelås, antenneuttak og antennehempe på både venstre og høyre side av brystet. Innvendig uttak for øretelefon fra brystlommen, elastisk hempe til ledning på innsiden av kragen. Hemper til Garmin Flip-down-holder.
 • Hette
  Avtakbar hette med justeringsmuligheter foran og bak. Regulerbar, høy krage. Avstivet brem.
 • Ventilasjon
  Lange ventilasjonsglidelåser under ermene med dobbel funksjon, slik at du kan stikke ermene gjennom åpningene. 2-veis glidelås i front.
 • Lommer
  Frontlommer med glidelås og brystlommer.
 • Ytterligere funksjoner
  Dreneringskanal på baksiden av frontglidelås. Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Borrelåsjustering nederst på erme. Justerbar nederkant med snøring. Forlenget ryggparti.
 • Kvalitet:3-lags Bergans Element Active®: 100 % polyester.
 • Størrelser:XS-XXL
 • Vekt:790 g (str. L)

Hogna 3L Pants gir deg utmerket værbeskyttelse og komfort. Buksen har alle funksjoner og detaljer du kan ønske deg i en 3-lags skallbukse utviklet for jakt. Materialet i børstet mikrotrikot sørger for helt lydløs bevegelse og er mykt og komfortabelt å ha på seg. Lommer med festesnorer til kommunikasjonsapparater og annet utstyr. Hogna 3-layer Pants er utstyrt med hånd- og lårlommer. For å forhindre at eiendeler blir fuktige på grunn av kondens fra kroppsvarme, er lommene vanntette fra innsiden. Lange ventilasjonsglidelåser gjør det raskt og enkelt å regulere å tilpasse ventilasjonen etter egne ønsker.

 • Materialegenskaper
  3-lags Bergans Element Active®. Vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende. Børstet trikot og lydløst materiale. Forsterket nederst på bena og ekstra forsterkning på innsiden for økt slitestyrke. Produktet inneholder bluesign® approved trimmings.
 • Ventilasjon
  Ventilasjonsglidelåser på utsiden av lårene.
 • Lommer
  Frontlommer med glidelås. Lårlommer med glidelås og klaff.
 • Ytterligere funksjoner
  Beltehemper og bukseselehemper. Formsydd kneparti. Justerbar nederkant med metallspenne.
 • Gamasje
  Ingen. Elastikk på innsiden av buksebena.
 • Kvalitet:3-lags Bergans Element Active®: 100 % polyester.
 • Størrelser:XS-XXL
 • Vekt:620 g (str. L)

​Verdi kr​ 7800,-​

 


​ ​
Garmin Alpha 50 + T5 hundepeiler


Alph​a 50 leveres med en fargeskjerm på 2,6 tommer og er intuitiv og lett å bruke. Du kan bruke vanlige AA-batterier eller en oppladbar NiMH-batteripakk​e. Sporer opptil 20 hunder samtidig med hurtige posisjonsoppdateringer på 2,5 sekunder. I tillegg viser den antall bjeff takket være HD BarkDetect (losindikator). Kan brukes sammen med andre Alpha 50 og Alpha 100 enheter for samtidig sporing av hundehalsbånd.
Merk: Hvis du har konfigurert hundehalsbåndene til å støtte Alpha-enheter, kan halsbåndene ikke spores samtidig av Astro 320-enheten.
​Verdi kr​ 8999,-​
Garmin Alpha 200i GPS-hundesporing 

Med Alpha® 200i-systemet for hundesporing og -trening, kan du overvåke opptil 20 hunder fra en avstand på opptil 14,5 kilometer (avhengig av hundeenheten) på en 3,5-tommers berøringsskjerm med en oppdateringshastighet på 2,5 sekunder. Du kan enkelt kontrollere dine mest brukte funksjoner ved hjelp av et knappestyrt og hundefokusert design. I tillegg får du tilgang til førsteklasses Garmin-navigasjon og -kart. inReach®-teknologien gir deg nå funksjoner for toveismeldinger og interaktive SOS-varsler, som gir deg ro i sjelen når du er ute i felten.​


​Verdi kr​ 8999,-​Remington Model 870 Super ​


Remington sin velkjente pumpehagle med syntetkolbe.

 • Kaliber 12/89, men man kan også benytte patroner med 70 og 76mm hylselengde.
 • Løpslengde 66 cm
 • Leveres med 1 stk choke (1/2-modified)
 • Magasinkapasitet varierer med hylselengde:
 • 3 patroner i 12/89 eller
 • 4 patroner i 12/76 og 12/70​
​Verdi kr​ 7690,-
skytesimulator.gif

Accurize skytesystem, skytesimulator​​ ​


Accurize skytesystem gir deg selvtillit til å ta det perfekte skuddet når det betyr noe. Accurize laserteknologi gjør at du kan trene når som helst og hvor som helst. Det skal trening til for å gjennomføre det perfekte skuddet. Du kan skyte et uendelig antall serier for å perfeksjonere siktet ditt, alt med ditt eget våpen. Du kan bruke Accurize skytesystem hjemme, på kontoret, garasjen, eller et annet sted som er passende. Dette er akkurat som å være på skytebanen.

Passer glimrende for lag/foreninger i rekrutteringsarbeid eller til hyggelige treningskvelder for medlemmer.

 Umiddelbar og nøyaktig tilbakemelding

- Spor og lagre resultatene dine.

Accurize shooting system kobles enkelt opp til smart telefoner og tablets ved hjelp av gratis Accurize applikasjon som er tilgjengelig i App Stores for Android™ og Apple™

Få skyte resultatene dine opp umiddelbart på din telefon/tablet. Lag profiler for ulike våpen og blinker. Slik kan du sjekke utviklingen din over tid ved hjelp av enkelt forståelsesfulle grafer. Du kan ved hjelp av applikasjonens innebygde funksjon for justering av sikte, enkelt kalibrere både våpen og sikte. Dette kan gjøres for hver våpen profil du lagrer.​​

​Verdi kr​ 7490,-


Accurize løpende viltmålbane ​


Accurize Løpende Viltmålbane 1,5m Carbon

Accurize bane for bevegelig blink, kombinerer Accurize skytesimulator til en perfekt treningspartner, for deg som ønsker å forbedre treffsikkerheten i jakten.

Banen er elektronisk og har justerbar hastighet fra 0- 100 %. Den fungerer sammen med ett ladbart batteri og er 1,5 meter lang i karbon og aluminiums materiale. Banen settes opp i løpet av 30 sekunder og lagres i medfølgende bag. Størrelse for lagring 150 cm. Vekt 3 kg. Maks bevegelsesavstand for skiven er 146 cm.

Banen kan stilles til å bevege seg fra A – B eller på såkalt autoloop, hvor den vil gå kontinuerlig til den stoppes. Lavest hastighet 4,45 cm i sekundet til maks hastighet på 18 cm i sekundet som simulerer tilsvarende hastighet som på en utendørs viltbane. Med denne banen som kan justere hastigheten på blinken vil du kunne trene inn rett bevegelse og avtrekk på en sikker måte. Her kan du trene hjemme, i kjelleren eller garasjen og du trenger ikke bruke unødvendig tid på reise til skytebanen.​

Dette er en morsom og meget effektiv treningspartner, som er lett å sette opp og bruke. Denne banen gir deg en optimal skyte opplevelse, så nær virkelig skyting som mulig.

Passer også veldig bra for lag som ønsker å drive rekrutteringsarbeid på en gøy, sikker og billig måte. Ingen ammunisjonskostnad! Kombiner med flere dyremotiver for maks uttelling.

​Verdi kr​ 8550,-​Kontaktperson: Eli Onsøien.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.