Verv 3
Henning Ottarsrud
Publisert 11.12.2017 13:41
Oppdatert 30.09.2019 14:29

​​

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ​ut:​​​


​​​​​​​verv40.jpg
​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​Har du vervet tre medlemmer, kan du velge mellom disse vervepremiene. Premien​e kan bestilles ved å logge inn på minside.njff.no.​​
​ ​

​Brecom VR-600 radiopakke


Liten radio med alpha nummerisk display. 128 kanaler. Fuktklassifisering IP-54. Li-Ion batteri 1300mAh. Vekt: 200gr inkl batteri. Frekvensområde 138-174Mhz. Effekt 5Watt. Pilottoner. Scanning av kanaler/pilottoner. 

Forhåndsprogrammert med norske- og svenske jaktkanaler, samt sanke, sikring og vinsjekanaler

Leveres med: 220V Bordlader, Li-Ion batteri 1300mAh, Kort antenne, belteklips og norsk manual.​


​Verdi kr​ 1490,-​

 

​​ ​​

Bergans rana reversibel jacket


Varm, vindtett og vendbar fleecejakke med signalfarge på innsiden for en synlig og sikker jakt. Utvendig og innvendig lommer sikrer funksjonelt bruk på begge sider av plagget.              

​Verdi kr​ 1600,-​

 
Jakke Pinewood Camo Stretch Shell, dame


Vindtett og kraftig vannavvisende jakke i høyelastisk 3-lags 4-veis stretch shell. Feminin passform. Refleksapplikasjoner. Avtakbar hette. Brystlomme med glidelås og gjennomgående hull for ledning/antenne. Sidelommer med nettfor, som også kan brukes som ventilasjon. Regulerbar nederkant. Vann- og smussavvisende impregnering. 

100% polyester. 

Str.: XS-XXL​

​Verdi kr​ 1499,-​
Brecom_Vakuummaskin_VR-100.jpg

Brecom VR-100 vakuummaskin


Enkle innstillinger
Kan brukes manuelt og automatisk

Sveiseflate: 28 cm, 3mm bred sveiselist
Max trykk: 0,8 bar
Sugeeffekt: ca.11L/m
​Verdi kr​ 1090,-​


_MG_9286.jpg

Varmesåle fra varmevest


​Varmesåler med fjernkontroll for av/på og temperaturregulering.

Et infrarødt felt som er innebygd i sålen som varmer opp tærne og områdene rundt, fordi det er her man fryser først

3 temperaturinnstillinger for maksimal komfort
Høy, 55 grader og 3 – 4 timers varmetid
Medium, 50 grader og 4 – 5 timers varmetid
Lav, 45 grader og 6 – 7 timers varmetid

Laderen har to kontakter for lading av begge såler samtidig. For sålene i str. 41-47 har vi nå endret ladekontaktene til micro-usb i sålen og usb kontakt i veggkontakten. Om du har usb-kontakt i for eksempel bilen trenger du ikke egen billader lengre.
230V vegglader følger med ved kjøp av såler.

Batteriet er bygget inn i sålene. Sålene tilpasses til i ønsket størrelse, 35 – 47.


​Verdi kr​ 1298-​
 Wheatley vakum stangholdere til bil


Wheatley stangholdere er produsert fra et utvalg av høykvalitets materialer. Den er enkel å feste og fester godt til alle kjøretøyer med glatt overflate. Solid konstruksjon og god gripeevne. Sterke elastiske stropper som sikrer stengene.

​Verdi kr​ 1599,-

Berkley pulse XCD 9 fot 4-delt 13-33 GR med stangveske


Berkley Pulse XCD Travel 9 fot 4-delt 13-33g med praktisk stangveske. Stangen er laget i 30-Ton grafitt med LTS-stangringer. Den raske, men følsomme aksjonen gjør den perfekt til både sjø-ørret og tyngre innlandsfiske.

​Verdi kr​ 1699,-​

 


Jerven fjellduken original


Mål som vindsekk: Ca. 143 x 143cm. Dette er den aller første Fjellduken. Dette er den enkle, lette Fjellduken som er fast inventar i sekken. Og her er styrken. Den er med! Minuset er at den gir kondens. Ytterstoffet er helt potta tett, men det er bevisst. Pustende stoffer er ikke tett nok når du sitter i blautmyra. Dessuten slipper de ut varme. Dette er duken for småviltjegeren, fiskeren, turgåeren og andre som beveger seg utomhus.

​Verdi​ kr​ 1450,-​
 
 
 
 
 
 


000.490 Baltic Winner 150.png


Baltic winner 150 oppblåsbar redningsvest

 

  • Slank og smidig redningsvest med automatisk gassoppblåsing.
  • Midjebånd med hurtigfeste og integrert grenbånd.  
  • 6 reflekser og fløyte.
​Verdi kr​ 1499,-​


​​​​
WSKTS w_ Knife.jpg


Work sharp WSKTS kniv- og verktøysliper

 

​Slipebånd-basert verktøysliper for kniver, sakser, økser, mm. Leveres med to guide-sett som gir hhv 20 graders (kjøkkenkniv) og 25 graders egg (tollekniv) samt saks o​g serrarerte kniver. Kan i tillegg brukes på frihånd til spader og gressklipperblad. Krever 220 V.​

​Verdi kr​ 1399,-​


​​
1-42400-4.jpg

Viking Trophy


​Vår testvinner innenfor jaktstøvel i gummi! Fotpartiet har et tredobbelt gummilag for stabilitet og slitestyrke. Støvelen har høyt skaft og er utviklet for de mest krevende brukerne - for eksempel jegere og gjetere som er ute i fjellet hele dagen. Trophy er utstyrt med Vikings unike UGC® yttersåle, en slitesterk såle med dypt mønster og med knaster som går i forskjellige retninger, også i fotbuen, for perfekt grep. Støvelen har en justerbar fold på skaftet for individuell tilpasning. Gummiblandingen i Trophy har lav tetthet, noe som gir en mye lettere støvel uten at det går på bekostning av kvaliteten. Slitesterkt og hurtigtørkende polyesterfôr i skaftet. Formstøpt EVA innleggssåle med demping i hælen for ekstra komfort på lange turer. Innleggssålen kan tas ut til tørking. Passform: Normalt skaft og normal ankel, romslig foran i foten. Skafthøyde størrelse 41: 410 mm. Vekt størrelse 41: 2,300 g per par. Str 36 -48.

​Verdi kr​ 1299,-​


Dogsport damebukse


En flott frilufts bukse for alle som trener med hund. Stretch i baken og på knærne. Samt membran på knærne. Benlommer med klaff og glidelås. Forsterkninger, regulerbare benavslutninger og stramming i livet. Produseres i vår slitesterke TC-Lite™. Forsterkninger 100% nylon. Stretch materialet i 92% polyester,8% Spandex®. ​
Verdi kr​ 1379,-​


​Kontaktperson: Eli Onsøien.​


 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Bilforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.