Verv 15
Publisert 25.11.2019 14:00
Oppdatert 16.09.2020 09:45

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ​ut:​​​


​​​​​​​verv40.jpg
​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​Har du vervet femten medle​mmer, kan du velge mellom disse vervepremiene. Premiene kan bestilles ved å logge inn på minside.njff.​no.Holmsmoker Fully Automatic


En helautomatisk røykmaskin til kald røyking av fisk og kjøtt. Krever ingen forberedelse før røyking. Kan gå uten tilsyn i 24 timer eller mer. Skifter automatisk ut brukt spon på varmeelementet når sponet slutter å ryke. Brenner ikke sponet til aske, men fjerner det før de skadelige gassene utvikles. Regulerbar brennetid for hard (hardved) eller myk spon. Trinnløs bryter. Går på løs spon. Utrolig billig i drift. Røyker løs spon for noen få kroner i timen. Laget i Rustfritt Stål. CE-NEMKO godkjent.   
                             
​Verdi kr​ 3990,-​

  

Bergans Hogna jaktdress


Teknisk jaktdress i 2-lags Bergans Element Active®. Dressen har ytterstoff i fleksibel, børstet og lydløs mikrofleece.

 • Materialegenskaper
  2-lags Bergans Element Active®. Vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og pustende. Fôret med pustende Fieldsensor™. Et unikt nettingfôr som tørker raskere og føles tørrere og mer behagelig enn ordinære fôrkvaliteter.
 • Jaktdetaljer
  Jaktradio-/mobiltelefonlomme med antenneutgang. Utgang for øreplugg. Innvendig elastisk hempe for ledning og antennehempe på skulder.
 • Hette
  Avtakbar hette. Justerbar høy krage, tunnelåpning og skjerm.
 • Ventilasjon
  Jakke: Ventilasjonsglidelåser under ermene. 2-veis glidelås i front. Bukse: Ventilasjonsglidelåser på innsiden av lårene.
 • Lommer
  Jakke: Hvilelommer og brystlomme i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon. Lommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med hoftebelte ved bæring av sekk. Bukse: Frontlommer, lårlomme og liten lomme til mobil/GPS
 • Ytterligere funksjoner
  Jakke: Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Borrelåsjustering nederst på erme. Frontklaff med trykknapper. Forlenget ryggparti. Bukse: Beltehemper og innvendige bukseselehemper. Forhøyet ryggparti. Formsydd kneparti. Forsterkning nederst på bukseben. Stramming med spenne ved ankel.​

​Verdi kr​ 5500,-​

 ​​skytesimulator.gif

Accurize skytesystem, skytesimulator​


Accurize skytesystem gir deg selvtillit til å ta det perfekte skuddet når det betyr noe. Accurize laserteknologi gjør at du kan trene når som helst og hvor som helst. Det skal trening til for å gjennomføre det perfekte skuddet. Du kan skyte et uendelig antall serier for å perfeksjonere siktet ditt, alt med ditt eget våpen. Du kan bruke Accurize skytesystem hjemme, på kontoret, garasjen, eller et annet sted som er passende. Dette er akkurat som å være på skytebanen.

Passer glimrende for lag/foreninger i rekrutteringsarbeid eller til hyggelige treningskvelder for medlemmer.

 Umiddelbar og nøyaktig tilbakemelding

- Spor og lagre resultatene dine.

Accurize shooting system kobles enkelt opp til smart telefoner og tablets ved hjelp av gratis Accurize applikasjon som er tilgjengelig i App Stores for Android™ og Apple™

Få skyte resultatene dine opp umiddelbart på din telefon/tablet. Lag profiler for ulike våpen og blinker. Slik kan du sjekke utviklingen din over tid ved hjelp av enkelt forståelsesfulle grafer. Du kan ved hjelp av applikasjonens innebygde funksjon for justering av sikte, enkelt kalibrere både våpen og sikte. Dette kan gjøres for hver våpen profil du lagrer.​​​

Du kan velge to av disse skyteskivene:​

Accurize skive Løpende villsvin 10m
Accurize skive 100m Villrein 10m
Accurize skive 100m Sniper 10m
Accurize skive 100m Løpende elg 10m
Accurize skive 100m DFS 10m
Accurize skive 100m DFS 5m

​Verdi kr​ 6995,-​

 
kikkertsikte.png

Leupold VX-Freedom 3-9x40 Matte Firedot Duplex, kikkertsikte​


VX-Freedom serien er en rimelig inngangsmodell til kvalitetssiktene fra Leupold. Disse er vanntette og gassfylte slik at man unngår dugg og er like robuste som toppmodellene! Denne utgaven har 30mm rør og lys. 30 års garanti!

 • 1/4 MOA Finger Click
 • 30mm Maintube
 • 3:1 Zoom Ratio
​Verdi kr​ 5990,-​


​​

​​
Kontaktperson: Eli Onsøien.​

​​
- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.