Verv 20
Publisert 25.11.2019 14:18
Oppdatert 25.11.2019 14:45

Velg hvor mange vervepoeng du skal ta ​ut:​​​


​​​​​​​verv40.jpg
​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​Har du vervet tjue medle​mmer, kan du velge mellom disse vervepremiene. Premiene kan bestilles ved å logge inn på minside.njff.no.
Churchill 206 Black Grade 2 u/o, hagle


Kaliber 12/76. 71 cm pipelengde. Leveres med koffert og 5 stk choker. 

Verdi kr 9.999,-


Garmin Fenix 6x Sapphire klokke​

Bryt nye grenser og utforsk nytt terreng med håndleddsbasert pulsmåling, pulsoksymetri, tempoveiledning, rutbare kart, musikk og mer

Pulsmåling på håndleddet1 og pulsoksymetrisensor2-gir deg innsikt i treningsaktivitetene dine

Den dynamiske PacePro™-funksjonen gir deg tempoveiledning basert på løypens høydeprofil

Forhåndslastede skikart over mer enn 2000 skianlegg over hele verden

Mål ytelsen under løping og sykling på måter du ikke trodde var mulig

Naviger med multi-GNSS-satellittreferanse og utendørssensorer

Synkroniser dine favoritt- strømmetjenester, og lytt til musikk uten telefonen​

​Verdi kr​ 9.099,-​ 

 


​ ​
Garmin Alpha 50 + T5 hundepeiler


Alph​a 50 leveres med en fargeskjerm på 2,6 tommer og er intuitiv og lett å bruke. Du kan bruke vanlige AA-batterier eller en oppladbar NiMH-batteripakk​e. Sporer opptil 20 hunder samtidig med hurtige posisjonsoppdateringer på 2,5 sekunder. I tillegg viser den antall bjeff takket være HD BarkDetect (losindikator). Kan brukes sammen med andre Alpha 50 og Alpha 100 enheter for samtidig sporing av hundehalsbånd.
Merk: Hvis du har konfigurert hundehalsbåndene til å støtte Alpha-enheter, kan halsbåndene ikke spores samtidig av Astro 320-enheten.
​Verdi kr​ 7.499,-​
Remington 700 SPS stainless synth


Remingtons modell 700 serie er en av verdens mest solgte rifler. Den ble introdusert i 1962 og var allerede den gang forut for sin tid. Modell 700 familien har siden starten utviklet seg til en av markedets mest differensierte rifleserier. Den er basert på en sylindrisk låskasse som gir nødvendig stivhet for ypperste presisjon og sikkerhet. Den nye X-Mark Pro avtrekkermekanismen bidrar med glasskart avtrekk uten kryp. Du kan velge mellom modeller i høyre eller venstre utgave, rustfritt stål eller karbonstål, matt eller blank finish, valnøtt, laminert eller syntetisk skjefte. Alle modell 700 rifler er boret og gjenget for kikkertmontasje.

  • Basismodell i 700 serien.
  • Matt, sandblåst finish
  • Hengslet underbeslag for magasinet
  • Forbedret og mer ergonomisk syntetisk skjefte med R3 rekylkappe
  • Leveres også som "ungdomsmodell" med kortere skjefte og pipe
  • Løp og låskasse i rustfritt stål

    Leveres i mange ulike kalibre. 

​Verdi kr​ 9900,-​

Reinsfjell SuperLight 3


Reinsfjell SuperLight er et frittstående kuppeltelt med to innganger og to bagasjerom. Med to innganger og to fortelt er det fleksibelt og komfortabelt på tur. Det er ideelt å bruke et fortelt til bagasje og et til matlaging. Teltet er designet med forbøyde segmenter i stengene for å gjøre veggene brattere, noe som gir økt komfort og rom inne i teltet. Fire ventiler på ytterteltet og to store nettingpaneler på innerteltet sikrer svært god ventilasjon og minimerer kondens. Du kan på varme sommerdager ha teltet helt "åpent", men allikevel være godt beskyttet  mot innsekter. 

Alle teltets detaljer er designet med tanke på å kombinere funksjon og veldig lav vekt. Dette gjelder ikke bare tekstilene, men også barduner, stangkopper, stenger og ventiler, som alle er med på å redusere den totale vekten til det minimale. Reinsfjell SuperLight er den perfekte blanding av ekstremt lav vekt og høy komfort. 

​Verdi kr​ 8495,-​Kontaktperson: Eli Onsøien.​


- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.