Den gode opplevelsen
Publisert 15.02.2016 02:35
Oppdatert 02.06.2016 15:56
Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) og Fagforbundet ønsker sammen å gi pleie- og omsorgstrengende eldre gode naturopplevelser, og samtidig sørge for at det tilbys et aktiviteter som favner om de naturinteresserte.

Ved å koble sykehjemsbeboere med lokalforeningene, kan de få muligheten til å gjenoppleve gleden med natur, jakt og fiske.

Forbundet ønsker å være med å formidle kontakt mellom lokale institusjoner og foreningene. Vi kan være behjelpelig med å finne mulighetene i utgangspunktet.

 

Kom i gang
Ønsker dere å være med, ta kontakt med oss i NJFF, så vil vi være med å etablere kontakt.

Ta kontakt med NJFFs kommunikasjonskonsulent Håvard Andersen på e-post eller telefon 66 79 22 00.

Start med å fortelle oss hvem dere er og hvor dere holder til, så tar vi det derfra.

 

Mange er i gang alt
Mange lokalforeninger gjør dette allerede i forskjellige former i dag, og NJFF ønsker at dette skal bli en mulighet for mange flere. Gode opplevelser og friluftsliv har flere helsebringende aspekter, spesielt sitter gleden igjen lenge etter selve turen.

På sykehjemmene tilbys ofte aktiviteter som ikke engasjerer alle beboerne. Mange er interessert i natur og friluftsliv, og det kan være en utfordring å få til gode aktiviteter med rot i friluftslivet på et sykehjem.

 

"Kreativ omsorg"
Dette prosjektet kan være en flott anledning å fortsette med hobbyen sin også etter at de har flyttet på sykehjem.

Prosjektet er en del av et større opplegg i regi av Fagforbundet, som organiserer sykepleiere og ansatte i eldreomsorgen. På Fagforbundets nettsider kan du lese mer om Kreativ omsorg.

Her kan du se et filmklipp fra et prøveprosjekt som Vang JFF har kjørt. Under finner du forslag til aktiviteter.

 

Frivillig arbeid - Vang jakt- og fiskeforening from Fagforbundet on Vimeo.

 

Inspirasjon til gode opplevelser
Det er mange aktiviteter som kan by på Den gode opplevelsen. Her har vi listet opp noen forslag som lar seg gjennomføre med enkle midler.

  • Møte med jakthundene
  • Safari fra bil
  • Seilas
  • Naturens spisskammer
  • Bålkos


Ta gjerne kontakt med NJFFs kommunikasjonskonsulent Håvard Andersen på e-post eller telefon 66 79 22 00 dersom du har gode forslag til andre aktiviteter.

 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.