Vervetips
Publisert 15.02.2016 02:35
Oppdatert 27.02.2019 12:30
Mange verver en kamerat eller to - og så blir det med det. Skal du få fart på vervevirksomheten, bør du komme deg inn i et av foreningens utvalg. Det er her du treffer flest potensielle medlemmer. Vær flink til å synliggjøre medlemsfordelene.

Solemskogen JFF i Oslo er et eksempel på en forening som har reindyrket verving av jegerprøvekandidater til foreningen. Antall medlemmer økte fra 300 til 1500 i løpet av 10 år!

Hvis man i tillegg har et tilbud kun forbeholdt medlemmene, eksempelvis et jaktterreng eller foreningshytte, blir rekrutteringsjobben enda lettere. Pengebesparelser og gode medlemstilbud er et språk de fleste forstår.

Ved å kjøre prisdifferanse på foreningens aktiviteter, gjør man det attraktivt å stå som medlem av lokalforeningen. Dette er kanskje det enkleste grepet for å generere vekst.

 

Vervesuksess
Ved hjelp av små grep kan dere lykkes med å rekruttere nye medlemmer. Her er noen tips:

  • Differensier på pris - pris medlem/ikke-medlem når dere arrangerer kurs. 
  • Presenter foreningen den første kurskvelden.
  • Sett av god tid til å fortelle om foreningens turer, hytter, fiskemuligheter, dressurkurs, jaktkurs m.v.
  • Informasjonsmateriell som forteller om foreningen og hvilke fordeler man har ved å være medlem er viktig.

Etter en slik presentasjonen er det ikke en de​ltaker som sier nei til medlemskapet.

 

Markedsføring viktig
Det er viktig å markedsføre kursene og foreningens tilbud på en god måte. I tillegg til å annonsere i lokalavis, på egne nettsider og i NJFFs kurskalender, kan foreningen betale noen tusenlapper til ulike søkemotorer på internett, slik at bl a jegerprøvekursene kommer høyt oppe på trefflista.

 

Slik verver du
Velg ett alternativ:

  • Send inn verveblokk eller lister.
  • ​Gjennom Min side (logg inn med ditt medl.nr og passord). Der kan du se hvem du har vervet og hvem av dine vervede som ikke har betalt. Du kan også bestille vervepremier fortløpende fra denne siden.

Du kan verve både barn og voksne. Hvert nytt medlem gir 1 vervepoeng. Du velger selv når du vil ta ut vervepremiene dine. Det betyr at du kan spare vervepoengene til senere bruk. ​​

 

Har du spørsmål kontakt oss på: 66 79 22 00. 

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel gul
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.