MENY hamburgermeny Close-menu button

Camp Villaks 2022 - SURNA

 • Fra:
  24.06.2022 kl. 12.00
 • Til:
  26.06.2022 kl. 13.00
 • Varighet:
  3 dager
 • Sted:
  Surnadal
 • Pris:
  Medl: 600,- / Ikke medl: 850,-
 • Arrangør:

Camp Villaks 2022

Bli med på sommerens kuleste fiskeopplevelse for ungdom! Camp Villaks er en fiske- og friluftscamp som arrangeres over hele landet fra midten av juni til slutten av august. Nå kan du melde deg på årets camper!

Camp Villaks er et lavterskel tilbud som all ungdom kan bli med på, og det kreves ingen bakgrunnskunnskap eller eget fiskeutstyr. Guiding og instruksjon er inkludert i alle camper, og likeså utlån av diverse fiskeutstyr.

Du er velkommen enten du er nybegynner eller har fisket laks før. For kun kr. 650,- får medlemmer i NJFF to døgns fiske, overnatting, mat, opplæring, veiledning og lån av utstyr hvis du trenger det. Det eneste man må ha med seg er sovepose, underlag og klær. Det stilles ingen krav til ferdigheter eller utstyr, du må bare ha lyst til å fiske laks! (Du kan selvsagt ha med eget fiskeutstyr). Pris for ikke-medlem er 850,-

Bli medlem i NJFF her!

Lærerikt og sosialt

På campen lærer deltakerne laksefiske i en hyggelig atmosfære. Overnatting skjer som oftest i lavvo eller telt, og når det ikke fiskes, er det matlaging på bål, sosialt liv i campen der man blir kjent med andre unge, laksefiskere fra hele landet. 

Se bilder fra campene

Camp Villaks er et samarbeid mellom Norges Jeger- og Fiskerforbund og Norske Lakseelver, med støtte fra Miljødirektoratet og Sparebankstiftelsen. 

Legg i kalender
KONTAKT

Gøran Bolme

Tlf: 930 88 652

Del: