MENY hamburgermeny Close-menu button

Grunnkurs hund

 • Fra:
  18.06.2022 kl. 10.00
 • Til:
  19.06.2022 kl. 16.00
 • Varighet:
  2 dager
 • Sted:
  Skaret 10, 6422 Molde
 • Pris:
  Medl: 2500,- / Ikke medl: 3000,-
 • Arrangør:

GRUNNKURS HUND

NJFF Møre og Romsdal inviterer til «grunnkurs hund» for personer som ønsker å bli instruktør innenfor en av grenene dressur, aversjon eller ettersøk i sin lokalforening.

Kurset kan også anbefales andre som ønsker å få en dypere forståelse og kompetanse omkring trening av hund. Grunnkurs jakthund instruktør er inngangsporten til all hundeskolering i NJFF.

Instruktør: Ola Johan Skaar [email protected], mob. 95071870.

For å undervise som instruktør i regi av NJFF, må du ha autorisasjon fra Miljødirektoratet. Autorisasjonen får du etter å ha fullført utdanningen (grunnkurs pluss spesialisering).

Sted:    Skaret 10, 6422 Molde (NJFF M og R sine lokaler)

Tid:      
Lørdag 18. juni kl. 10:00 til søndag 19. juni kl 16:00

Priser

2500,- for medlemmer i NJFF
3000,- for ikke-medlemmer

Deltagerprisen inkluderer mat under kurset. Overnatting og boka som må leses på forhånd, kommer utenom.  

Overnatting:

Eventuell overnatting må deltakerne ordne selv. Det finnes flere hoteller i Molde. Sjekk gjerne også Kviltorp Camping (Kviltorp Camping – Naf Camping Molde)

Påmelding innen 10.juni

Påmelding og betaling skal skje via deltager.no (link herunder)

Instruktørordningene i NJFF er i prinsippet bygget opp med instruktører tilknyttet den enkelte lokalforening, som utdannes og oppdateres av en fylkesinstruktør innenfor sin «gren». Som lokal instruktør har du det faglige ansvaret for å gjennomføre kurs i foreningens regi.

Målgruppe:

Jakthundeiere med ønske om dypere kompetanse omkring jakthund dressur med mulighet for å spisse temaet mot en gruppe jakthunder. Aktuelle instruktører for jakthund dressur i lokalforeningen.

Læringsmål:

Deltakerne vil få en dypere forståelse for hund, instruktørens rolle og være godt forberedt og kvalifisert til å kunne ta videre utdanning som instruktør innen spesialiseringene - aversjon, ettersøk og dressur.

Kvalifiserende:

Kurset inngår, sammen med påbyggingskurs/spesialdel i kvalifikasjonskravene til å bli lokal instruktør for jakthund dressur, aversjon eller ettersøk. Autorisasjon krever at det er inngått avtale mellom instruktørkandidat og en lokal jeger- og fiskerforening om virksomhet som instruktør.

Kunnskapstest:

Eksamen er skriftelig og består av 40 avkrysningsspørsmål.

Kurset går over 24 timer (inkludert selvstudium).

KRAV TIL DELTAKER:

Erfaring med egen hund

Lest boka ”Dressur av jakthunder” Den kan du bestille her:https://njffbutikken.no/boker-og-hefter/dressur-av-jakthunder/ Skal leses FØR kursstart (selvstudie). Ta også med boka til kurset.
 

Kursinnhold:
- Info om instruktørordningen i NJFF
- Grunnleggende pedagogikk
- Hunden si utvikling: opplæring, oppdragelse og sosialisering
- Innlæringsveien
- Mentaltesting av hund
- Atferd og observasjon

Kurset er delt med teori og undervisning inne og praktisk demonstrasjon ute. Ta med uteklær etter vær - sjekk værmeldingen

Du trenger ikke ta med hund til kurset

 

Legg i kalender
KONTAKT

Ola Johan Skaar

Tlf: 95071870

Del: