

Forbundsstyremøte – protokoll

Møtedato:	31.01.2024
Møtested:	Sak behandlet per e-post
Til stede:	Knut Arne Gjems, Line Johansen, Bjarte Erstad, Ole-Martin Meland, Øystein Hansen, Tina D. Fossdal, Bjørn Mathiesen, Craig Furunes, Alf Erik Røyrvik, Vidar Nilsen, Mathea S. Liberg, Anne-Lise Malmedal, Camilla S. Moseid, Hjalmar Eide
Administrasjonen:	Eldar Berli, Siri Parmann, Espen Farstad, Knut Erik Risvik, Rolf Crook, Håvard S. Andersen, Leif Haug, Line L. Osfoss, Beate K. Carlsson
Sekretær:	B.K. Carlsson
Forfall:	

Godkjent saksliste

Sak 06/22: Innsatsmedalje.....1

Sak 06/22: Innsatsmedalje

Vedtak

Forbundsstyret tiltrer innkommet forslag til NJFFs innsatsmedaljer og ber administrasjonen følge opp tildelingen overfor regionlagene.

Bekreftet ok per digital avstemning i Forms 31.01.2024.

Knut Arne Gjems styreleder

Line Johansen 1. nestleder

Bjarte Erstad 2. nestleder

Ole-Martin Meland styremedlem

Øystein Hansen styremedlem

Craig Furunes styremedlem

Tina Dyrstad Fossdal styremedlem

Bjørn Mathiesen styremedlem

Alf Erik Røyrvik styremedlem

Mathea Sætre Liberg 1. varamedlem

Anne-Lise Malmedal 2. varamedlem

Camilla S. Moseid 3. varamedlem

Vidar Nilsen ansattes representant Hjalmar Eide vara ansattes representant

Forbundsstyremøte – protokoll



Verifikasjon

Transaksjon 09222115557509788978

Dokument

20240131_Protokoll forbundsstyremøte e-postbehandlet Hoveddokument 2 sider Initiert på 2024-02-01 10:41:17 CET (+0100) av Norges Jeger - og Fiskerforbund (NJ-oF) Ferdigstilt den 2024-02-12 08:53:42 CET (+0100)

Initiativtaker

Norges Jeger - og Fiskerforbund (NJ-oF) Norges Jeger - og Fiskerforbund *admin@njff.no* +4795193244

Underskriverne

Knut Arne Gjems (KAG)	Line Johansen (LJ)
gjems@naturogeiendom.no	Line_johansen@msn.com
+4791877874	+4748105182
Signert 2024-02-01 10:41:55 CET (+0100)	Signert 2024-02-01 10:42:50 CET (+0100)
Bjarte Erstad (BE)	Bjørn Mathiesen (BM)
bjarte@erstad.no	bm@elflex.no
+4790927999	+4790948290
Signert 2024-02-01 11:33:21 CET (+0100)	Signert 2024-02-01 10:44:05 CET (+0100)
Ole-Martin Meland (OM)	Alf Erik Røyrvik (AER)
omm@eie.no	alf.erik.royrvik.njff@gmail.com
+4792458959	+4795889475
Signert 2024-02-02 08:25:56 CET (+0100)	Signert 2024-02-12 08:53:42 CET (+0100)
Øystein Hansen (ØH)	Tina Dyrstad Fossdal (TDF)
oysteinyngve@gmail.com	tina.dyrstad.fossdal@njff.no
+4792228906	+4795804824
Signert 2024-02-05 19:22:21 CET (+0100)	Signert 2024-02-05 18:51:33 CET (+0100)
Vidar Nilsen (VN) vidar.nilsen@njff.no +4795746100 Signert 2024-02-01 13:03:40 CET (+0100)	Craig Furunes (CF) NJFF craigfurunes@gmail.com +4797103094 Signert 2024-02-01 11:16:44 CET (+0100)



Verifikasjon

Transaksjon 09222115557509788978

Denne verifiseringen ble utstedt av Scrive. Informasjon i kursiv har blitt verifisert trygt av Scrive. For mer informasjon/bevis som angår dette dokumentet, se de skjulte vedleggene. Bruk en PDF-leser, som Adobe Reader, som kan vise skjulte vedlegg for å se vedleggene. Vennligst merk at hvis du skriver ut dokumentet, kan ikke en utskrevet kopi verifiseres som original i henhold til bestemmelsene nedenfor, og at en enkel utskrift vil være uten innholdet i de skjulte vedleggene. Den digitale signeringsprosessen (elektronisk forsegling) garanterer at dokumentet og de skjulte vedleggene er originale, og dette kan dokumenteres matematisk og uavhengig av Scrive. Scrive tilbyr også en tjeneste som lar deg automatisk verifisere at dokumentet er originalt på: https://scrive.com/verify

