MENY hamburgermeny Close-menu button

"Introjakt" Jaktcamp for ungdom 14- 18 år oktober 2021

 • Fra:
  15.10.2021 kl. 18.00
 • Til:
  17.10.2021 kl. 16.00
 • Varighet:
  3 dager
 • Sted:
  Øyenskavelstu Namdalseid
 • Pris:
  Medl: 250,- / Ikke medl: 400,-
 • Arrangør:

Jaktcamp for ungdom 14- 18 år

Namdalseid jeger- og fiskarlag arrangerer den årlige jaktcampen for ungdom mellom 14- 18 år i tidsrommet 15- 17 oktober 2021 (Introjakt).

Som tidligere år har vi booket Øyenskavlstu som overnattingssted. Fra hytta kan vi raskt komme oss ut i skogen eller på fjellet. I år er det primært rype og skogsfugl vi jakter på, men hare er også aktuelt. Rype jakt blir på lørdag og skogsfugljakt søndag.

Jaktcampen er en "opplæringsarena" for småviltjakt, kombinert med annen nyttig informasjonsutveksling tilknyttet generell friluftsliv.

Fredags kveld settes av til et lite "foredrag", og samtaler omkring god jaktetikk, human jakt, våpenbehandling, forventninger til helga etc.

Lørdag og søndag er vi ute på fjellet/ i skogen med våre fuglehunder. Her gis en innføring i bruk av fuglehund, samt hundens ulike bruksområder.

Lørdags kveld lager vi en bedre vilt middag sammen(inkl i kursavgiften). Dere må selv ordne med brødmat, drikke og annen snacks for helga. Anbefaler noe varmt å drikke under jakta(ta med en termos).

Erfaringsmessig er det lurt å ta med seg godt med klær, både stillongs, lue og vanter bør være med. Regntette/ vindtette yttertøy og vannavstøtende sko er å anbefale. Sovepose til natten, og en liten ryggsekk for matpakken. Mulighet for å ligge i lavvo for dem som ønsker det!

Selve jaktutøvelsen foregår under ordnede former, og instruktører fra Namdalseid jeger og fiskarlag sørger for at sikkerheten ivaretas.

Vi stiller med utlånshagler og ammunisjon, men det er lov å ha med egen hagle og ammunisjon. Husk utlånserklæring!

Vi følger også gjeldende COVID-19 regler, så antall deltakere, forlegning etc kan bli noe endret i tiden frem til jaktcampen starter.

Pris; 250kr for medlemmer av NJFF/ 500kr for ikke medlemmer av NJFF.  Økonomisk bindende ved påmelding.

Sist høst var det venteliste, mao lønner det seg å være tidlig ute med påmeldingen.

Påmelding; Send mail til [email protected]

Vel møtt!​​

14- 18 år