MENY hamburgermeny Close-menu button

Dette er Håkon- vår nye kasserer

Så glad som dette blir man altså av å jobbe med tall og regnskap - møt Håkon, vår splitter nye kasserer.

Publisert 20. september 2021 kl. 09.18

Finnmarkingen som fant veien til Trøndelag  

Håkon Nervik Kolstrøm, kommer opprinnelig fra Tana i Finnmark, men fant altså veien til Trøndelag en god del år tilbake(vi skjønner deg godt Håkon!) Her har han jobbet innenfor helsesektoren både i Namsos og Grong, og bodd sammen med sin familie, som består av kona Hilde og datteren Malin. 

Nå har han og kona tatt til vettet, og funnet Steinkjer. Vi er glade for det!

Stor friluftsinteresse

Håkon vokste opp med laksevald i selveste Tanaelva, og interessen for fiske kom altså inn med morsmelka. I senere år har han vært ivrig både på sjø- og ferksvanssfiske, gjennom dorging, isfiske og stang fra land. For utenom fiske har elg- og rypejakt vært naturlig del av hans fritid i mange år.

Beintøff type

I januar 2019 var han involvert i en alvorlig bilulykke som resulterte i en leggamputasjon av høyre fot. Det har ført til litt begrensninger med tanke på rypejakt og lengre fjellturer. Det har derimot ikke langt noen begrensninger på humøret og iveren etter å være ute, fiske og spre glede rundt jakt og fiske. 

Lover gode prognoser

Det er kanskje ikke helt sant, men Håkon har som mål at styret og medlemmene i SJFF på sikt skal få oppdatert oversikt hver måned, om den økonomiske situasjonen. Han har dessuten lang erfaring som kasserer, da han også styrer tallene for Grong jeger- og fiskerforening. Dette er veldig positivt, og vi har trua på et godt samarbeid framover - Velkommen til oss, Håkon!