MENY hamburgermeny Close-menu button

Jaktleders ansvar 2021 Sørfold

 • Fra:
  11.09.2021 kl. 09.00
 • Til:
  12.09.2021 kl. 20.00
 • Varighet:
  2 dager
 • Sted:
  Sørfold
 • Pris:
  Medl: 1000,- / Ikke medl: 2000,-
 • Påmeldingsfrist:
  08.09.2021
 • Arrangør:
Legg i kalender
KONTAKT

Rolf Arne Tønseth
[email protected]
Tlf: 413 06 557

Del:

Kurset arrangeres på klubbhuset til Fauske og Sørfold JFF i Buvika i Sørfold. Kurset er på 16 timer.
Kursplanen som benyttes heter Jaktleders ansvar, men kurset egner seg for alle på et jaktlag, hundeførere, jaktrettshavere og forvaltere i kommunene.

Kurset bygger på teoretisk gjennomgang av jaktleders oppgaver og ansvar overfor kommune, vald og eget jaktlag. Praktisk opplæring/stimulering i opptreden og arbeid på skuddplass, bruk av hund på skuddplass, rollefordeling ved skadeskyting. Med bakgrunn i resultater fra skadeskytingsundersøkelse, instruksjon/trening i jaktskyting med rifle spesielt rettet mot de situasjoner som oftest gir skadeskyting ved storviltjakt. Ideer og momenter som enkelt kan tas med og brukes innen eget jaktlag. Ulike skuddplasser vises og gås igjennom, f.eks bom, beinskudd, kjeveskudd, hjerte/lungeskudd, vomskudd, etc. Jaktrelatert skyting på ulike figurer og ulike hold. Banen avgjør hvilke mål som benyttes. Skape motivasjon for egen trening og innen eget jaktlag.

Deltakerne skal ha fått innsikt i lover, forskrifter, forvaltning, human og sikker jakt, skuddplass og ettersøk, skadeskytingsundersøkelsen og tilrettelegging for trening med eget jaktlag, forberedelse til jakt, praktisk jakt og etterarbeid.

Alle deltakere må ta med gevær og ammunisjon. Hundeførere og ettersøksekvipasjer tar med hund. Eventuell overnatting må deltakerne ordne selv.
Kurset arrangeres med forbehold om at nasjonale og/eller lokale bestemmelser gjør det umulig å gjennomføre kurset.
Slik situasjonen er nå ber vi om at deltakerne selv tar med mat og drikke. Både deltakere og instruktør skal følge rådene fra Folkehelseinstituttet når det gjelder avstand, hygiene og ikke håndhilse på hverandre. 

Instruktører er fylkesinstruktør ettersøk Willy Rudborg, fylkesinstruktør rifle Ørjan Zahlsen og jegerprøveinstruktør Jan Ole Østensen.

Eventuelle spørsmål om kursinnhold kan rettes til Willy på tlf 913 37 285 Andre spørsmål kan rettes til Rolf Arne Tønseth på tlf 413 06 557.

Bekreftelse på plass når deltakeravgiften er betalt til 
NJFF Nordland
Folkets Hus
Prinsens gate 115
8005 Bodø

Konto 4750 62 62301 - merk Jaktleders ansvar

Legg i kalender
KONTAKT

Rolf Arne Tønseth
[email protected]
Tlf: 413 06 557

Del: