Image
Image Background
Det har vært mange spekulasjoner rundt mulige forbud mot jakt og fiske i verneområder knyttet til verneprosesser i EU. NJFF kan berolige landets jegere og fiskere.
Image
Image Background
Stortinget har pålagt Regjeringen å gå gjennom alle gitte vindkraftkonsesjoner og trekke tilbake konsesjoner som er gitt på ugyldig grunnlag.
Image
Image Background
Har du fått med deg høstens store salg i NJFF-butikken? Akkurat nå er det tilbud på en rekke flotte ullklær og jaktklær. Skitt jakt!
Image
Image Background
Den delen av friluftslivet som omhandler jakt, fiske og friluftsliv har tradisjonelt vært et mannsdominert miljø. De siste årene har kvinneandelen økt, og det blir stadig flere kvinner!
Image
Image Background
Jegere som jakter storvilt med rifle, må ta en årlig skyteprøve. Du må ta skyteprøve for hvert rifleløp som skal benyttes under jakt og felling.
Image
Image Background
I en nylig fremlagt proposisjon ber regjeringen om en kort frist for å avhende de halvautomatiske jaktriflene som vil bli forbudt etter ny våpenlov. Det loves ingen kompensasjon for de som rammes.
Image
Image Background
Denne høsten har det vært 450 introjakter å velge mellom. Nå nærmer det seg slutten, men vil du være med er det fortsatt noen sjanser igjen.
Image
Image Background
I løpet av året har vi hatt fire fotokonkurranser, hvor dere har hatt mulighet til å sende inn deres beste vinter, vår, sommer og høstbilder. Her er vinnerbildene i høstens fotokonkurranse.
Image
Image Background
Selv om sjøørreten er en livskraftig art, har lakselus i oppdrettsanlegg og ødelagte gytebekker skapt tøffe forhold. Hør episode 84 av Jakt- og fiskepodden.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.