Image
Image Background
Skal du oppleve Norge i sommer? Sørg for at du forlater naturen #likefinsomfør!
Image
Image Background
Stekt makrell hører sommeren til. Servert i hjertesalat med dressing, agurk og rødløk, så behøver du ikke en gang kniv og gaffel. Denne spiser du med hendene.
Image
Image Background
I år er det Norgesferie som gjelder. Mye fin utetid i vente, men om du søker de sydlige deler av landet må du huske å utvise litt sunt flåttvett! ​​​
Image
Image Background
Tradisjon tro har Fenstad JFF arrangert Fiskesommer også i år. Mange ivrige barn, de fleste medlemmer fra før, møtte opp klare for å ta fisken i Ellingsjøen.
Image
Image Background
Del dine jakt- fiske- og friluftsopplevelser med oss og send inn dine beste bilder. Du kan vinne flotte premier!
Image
Image Background
Miljødirektoratet har startet et arbeid med å kartlegge miljøutfordringer på landets skytebaner. - Et nødvendig arbeid, sier NJFFs generalsekretær, men potensielt økonomisk utfordrende for de som er ansvarlige for skytebanene.
Image
Image Background
Antall medlemmer i Norges Jeger- og Fiskerforbund er stadig økende. Nå om dagen strømmer det til med mange nye familiemedlemmer.
Image
Image Background
Grillspyd er både enkelt, godt og smakfullt, og for mange en av sommerens favoritter på grillen. Mulighetene er mange med grillspyd, og smakfullt kjøtt av reinsdyr på spydene er en spennende vri som vil løfte denne klassiske retten.
Image
Image Background
Vet du hvordan du bytter side på sveiven eller tar av spolen? Dette og flere nyttige tips får du av Ayman Belmekki.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.