Image
Image Background
I denne utgaven kan du lese en større artikkel om det store og økende engasjementet vi finner for tida for sjøauren, og ikke minst for våre tallrike sjøaurebekker.
Image
Image Background
Del dine jakt- fiske- og friluftsopplevelser med oss og send inn dine beste bilder. Du kan vinne flotte premier!
Image
Image Background
25. september starter elgjakta. Naturopplevelser, fellesskap og smakfullt kjøtt venter de 60000 jegerne som skal jakte skogens konge.
Image
Image Background
Det er viktig å ha et våpen som passer deg og din anatomi. Passer ikke våpenet, resulterer dette i dårlige skudd. Her får du noen gode tips dersom du er usikker på våpenet ditt.
Image
Image Background
Reinsjakta er godt i gang og kanskje er kjøttet du har til mørning klart? Da anbefales en smakfull og saftig reinsdyrbiff med søtpotetmos, rødvinssaus og sopp.
Image
Image Background
Er du klar for elgjakta? Her får du tips av vår erfarne elgjeger og fylkessekretær i Hedmark, Ole Mattis Lien.
Image
Image Background
Etter 25. september er det slutt på at det kun kan felles rådyrbukk. Da er det lov å jakte geiter og kje. I tillegg til å bruke rifle er det lov å jakte med hagle. Rådyrjakta varer helt frem til 23. desember.
Image
Image Background
Departementet har vedtatt endringer i utøvelsesforskriften og tillater nå kunstig lys under åtejakt på jerv og elektronisk varsling på jervebås.
Image
Image Background
Det er viktig å kle seg riktig for at turen skal bli vellykket. Det er ikke gøy verken å fryse eller være for varm.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.