Image
Image Background
NJFF jobber for at flere kvinner skal komme seg ut i skog og mark og bli trygge og aktive jegere etter å ha tatt jegerprøven.
Image
Image Background
Grill fisken på planke! Smaken blir ekstra god, og du unngår at fisken fester seg til grillen. Server ørretfileten med en asiatisk vårløksalat og litt kokt ris eller en frisk salat.
Image
Image Background
Sommeren er høysesong for flåttbitt, men det skal ikke mer enn temperaturer på over 4-5 grader før flåtten blir aktiv. Det skal bare ett bitt til for å overføre kritiske sykdommer til kjæledyret.
Image
Image Background
De første tallene fra årets luseovervåkning er klar, og foreløpig viser rapporten at det er alarmerende mye lakselus på ung villaks og sjøørret i Sognefjorden, Nord Hordaland og Romsdalsfjorden.
Image
Image Background
Torsdag kveld fra kl 1730, den 27. juni, vil du og dine barn kunne få gratis fiskeopplæring i Nesparken.
Image
Image Background
Froland Jeger- og Fiskerforening ønsker velkommen til Fiskesommer ved Gjestehavna på Tyholmen i Arendal.
Image
Image Background
Jakt- og fiskepodden er relansert med nytt design, egen facebookside og mange nye spenstige episoder. Hør episode to om fluefiske.
Image
Image Background
29. juni arrangeres NM Figurjakt av Ringebu og Fåvang JFF​ på Brandstadkampen. NJFF strømmer arrangementet direkte på Facebook.
Image
Image Background
I år har vi rekord i antall fiskearrangementer, og i forbindelse med villaksens år er det mye som skjer. Sjekk kalenderen vår og bli med!
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.