Image
Image Background
Kniver med mer enn 25 cm bladlengde kan bli forbudt for alle i Norge, selv om formålet er å komme machetebruk i kriminelle gjenger i Oslo til livs.
Image
Image Background
Nå inviterer vi alle strikkeglade til å designe hele Norges jakt- og fiskegenser. Blir det din genser som velges ut får du 10.000 kroner!
Image
Image Background
Etter nærmere vurderinger er det nå tatt en endelig beslutning at NM isfiske flyttes fra Storsjøen i Odalen til Rokosjøen på Løten. Der er isen trygg og sikkerheten er godt ivaretatt.
Image
Image Background
I 2019 ble Bjørn Tore Kjølholt en del av NJFFs nyopprettede ambassadørteam, da hans blogg og store interesse for sjøørret inspirerte oss. Bli bedre kjent med Bjørn Tore her.
Image
Image Background
Del dine jakt- fiske- og friluftsopplevelser med oss og send inn dine beste bilder. Du kan vinne flotte premier!
Image
Image Background
Hvem skal følge opp villaksen, rypa og elgen når helsa skranter? I en natur i endring dukker det stadig opp nye sykdommer og andre utfordringer for de ville dyra.
Image
Image Background
Du skal være dyktig og tålmodig hvis du skal overliste rødreven. Hør episode 42 om åtejakt på rev.
Image
Image Background
Fisketurer er ikke kun forbeholdt sommerhalvåret. Isfiske er en aktivitet hele familien kan glede seg over dersom dere har tilgang på et islagt vann.
Image
Image Background
Villsvinet er en jaktbar viltart som på ny har inntatt deler av Østlandet. Det er de siste årene etablert bestander i Østfold, Akershus og søndre deler av Hedmark.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.