Image
Image Background
Del dine jakt- fiske- og friluftsopplevelser med oss og send inn dine beste bilder. Du kan vinne flotte premier!
Image
Image Background
Har du prøvd speket elgpølse på en tynn og sprø pizzabunn? Med en god tomatsaus, litt chili og sjalottløk toppet med deilig ruccula, er dette en smakfull pizza som passer godt til helgematen.
Image
Image Background
Fiskesommeren er i gang, og her får du oversikt over hva du kan bli med på.
Image
Image Background
Sportsfisket etter makrellstørja, også kalt blåfinnet tunfisk, er i gang. De første båtene har lagt ut i Skagerrak, og det meldes allerede om mange observasjoner av fisk selv om det enn så lenge ikke har vært fast fisk.
Image
Image Background
Visma tilbyr alle NJFFs lokalforeninger en skreddersydd fordelsavtale på Visma eAccounting, et nettbasert og brukervennlig faktura- og regnskapsprogram perfekt for foreninger.
Image
Image Background
Veterinærinstituttet har hittil i år funnet salmonella på tre villsvin i Østfold. Mattilsynet ber nå jegere være forsiktige under håndtering av felte dyr for å unngå å bli smittet.
Image
Image Background
10. august starter gåsejakten over mesteparten av landet. Dette er en svært spennende og krevende jakt. Her får du våre beste tips!
Image
Image Background
10. august starter bukkejakta. Her får du gode tips til hva du bør forberede deg på og hva som er viktig å tenke på for best mulig jakt.
Image
Image Background
Jakt på rådyrbukk er starten på høstens eventyr for flere tusen norske jegere. Hør episode 69 av Jakt- og fiskepodden og få gode tips.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.