Image
Image Background
​Vi har kåret en vinner! Det var utrolig mange fine bilder å velge mellom, men dette bildet delt av @fjellpiken skilte seg ut.
Image
Image Background
101 år gamle Odd Borlaug dro opp den største laksen siden 80-tallet i Vik i Sogn og Fjordane. En flott hanlaks på 116 cm og 15,8 kg!
Image
Image Background
Norges Jeger- og Fiskerforbunds lokalforeninger arrangerer jaktturer hvor du som uerfaren jeger, uansett alder, kan være med å lære nye jaktformer. Finn ut hva du kan bli med på denne uka!
Image
Image Background
Torsdag var de 56. Jakt- og Fiskedagene i gang på Skogmuseet på Elverum. Med strålende sol og fin temperatur strømmet det på med jakt- og fiskeinteresserte besøkende.
Image
Image Background
10. august starter gåsejakten over mesteparten av landet. Dette er en svært spennende og krevende jakt. Bestanden av grågås er i sterk vekst, og derfor utgjør de en betydelig ressurs for jegere.
Image
Image Background
Campen i Suldalslågen er en av de mest populære av Camp Villaks arrangementene, og årets camp ble fullbooket på rekordtid. På bildene under og i innslaget fra NRK ser man lett hvorfor.
Image
Image Background
10. august er startdatoen for bukkejakta. Når hormonene bruser i brunstige råbukker, er de litt lettere å komme på talefot med. Lær deg triksene i NJFFs nettbaserte lokkejaktskole.
Image
Image Background
Under jakt på elg, hjort og rådyr, skal jaktlag og personer som jakter alene ha tilgang til godkjent ettersøkshund.
Image
Image Background
Helgen 9. – 12. august er det klart for de 56. Nordiske Jakt- og Fiskedagene på Skogmuseet på Elverum. NJFF er tilstede med messetilbud til jakt- og fiskeinteresserte. Ta en tur innom standen vår for en titt, eller en hyggelig jakt- og fiskeprat!
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.