Image
Image Background
Gjeldende regelverk for fiskekonkurranser skal revideres. Nytt regelverk vil gjelde fra 2019 og sportsfiskeutvalget har sendt ut et høringsforslag med svarfrist 10. mai.
Image
Image Background
Vår generalsekretærstilling er en åremålsstilling med perioder på seks år. Gjeldende åremål utløper ved nyttår og neste periode blir dermed fra og med 2019 til og med 2024.
Image
Image Background
NJFF skal være en trygg organisasjon for alle. Forbundsstyret har gjennomgått og etablert gode rutiner for å fremme en god og trygg organisasjonskultur i NJFF.
Image
Image Background
Jegerstine har akkurat kommet hjem fra sin første seljakt. Les beskrivelsen fra en fersk jegers perspektiv. Stine var heldig og fikk bli med to drevne seljegere som viste henne triksene.
Image
Image Background
Våren er den beste tiden for beverjakt og nå er forholdene meget gode flere steder. Her er ti ting du bør vite som beverjeger.
Image
Image Background
Bjørn Kristoffer Kjelsrud skal i ett år reise rundt og hjelpe foreninger og lag i NJFF med å bli bedre på nett. En oppgave han gleder seg til å ta fatt på.
Image
Image Background
I et siste forsøk på å stanse utbyggingen av Tolgafallene i Glomma ber NJFF Oslo kommune som eier i kraftselskapet om å ta ansvar og si nei til utbygging.
Image
Image Background
Det er på gang en revisjon av retningslinjene for småviltjakt på Finnmarkseiendommen. Mye bra, men også punkter som bør drøftes nøyere, mener NJFF.
Image
Image Background
Under Nordisk mesterskap i isfiske i Luleå tok det norske laget en flott sølvplass, knappe 1000 gram bak Finland. Ekstra stas var det selvsagt å slå Sverige med meget god margin på hjemmebane.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.