Image
Image Background
I år blir det enklere for jegerne. Betaling og dokumentasjon av jegeravgift digitaliseres. Det betyr at jegere kan slippe å ta med seg jegeravgiftskortet i papir når de skal ut på jakt.
Image
Image Background
Da den nye fellingsperioden går inn i et nytt jaktår, betyr det at lisensjegere som skal felle ulv fra 1. april må betale jegeravgiften og registrere seg som lisensjeger for det nye jaktåret.
Image
Image Background
Konferansen holdes på Skogn Folkehøgskole 14.-15. mai. Skogn ligger midt mellom Trondheim og Steinkjer, kun 40 minutter med tog fra Værnes.
Image
Image Background
Forbundsstyret har nettopp vedtatt en ny kommunikasjonsstrategi for NJFF. Gjennom et planlagt kommunikasjonsarbeid skal vi styrke jakt, fiske og NJFF sin posisjon i samfunnet.
Image
Image Background
Aldri før er det felt så mange hjort som i jaktåret 2018/19. Elgjakta går noe ned. Totalt ble det felt 43 800 hjort og 30 600 elg i løpet av jaktåret.
Image
Image Background
Løiten Jeger- og Fiskerforening og Løiten Skytterlag arrangerer NM i jaktfeltskyting 27.03–31.03
Image
Image Background
NJFF har mottatt søknad om 300 Fiskesommerarrangementer. Dette er gratis fiskedager for barn i alderen 5 – 12 år i juni, juli og august.
Image
Image Background
NJFF søker etter en ny, engasjert og kunnskapsrik fylkessekretær i Oslo. Fylkessekretæren er daglig leder av fylkeskontoret, og skal være organisasjonens ressursperson i fylket.
Image
Image Background
NJFF er svært positive til at revisjonen av Namsenreguleringen er i gang. Det er viktig at miljøvilkårene nå moderniseres i tråd med dagens standard for vassdragsreguleringer.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.