Image
Image Background
NJFF reagerer på at Miljødirektoratet bruker illegal jakt som et argument for at ulvebestanden må ligge i øvre del av Stortingets bestandsmål.
Image
Image Background
Tor Ola Dehli (41) fra Gran skulle egentlig bli fotballproff, er sportsidiot og mest av alt jeger og fisker. Han har et ekstremt sterkt fangst-gen, og har gjort jakt og fiske til sitt levebrød.
Image
Image Background
NJFF Hedmark har fortsatt ledige plasser på elgjakta for jenter. Er du jente, ny jeger eller ny på storviltjakt? Kunne du tenkt deg å være med på elgjakt i høstferien? Da kan dette være kurs for deg.
Image
Image Background
Vi har samlet svar på flere relevante spørsmål sendt inn til NJFF etter at forslaget til en ny våpenlov ble klar 1. september.
Image
Image Background
Kanskje du har et par ryper igjen fra fjorårets jakt som må fortæres for å få plass til årets fangst? Servert med rosenkål, russiske erter, fløtesaus og nyrørte tyttebær, blir dette et festmåltid.
Image
Image Background
Det lydløse tøyet er på, kikkerten henger rundt halsen og børsa på skulderen. Klokken er 18:00 i det vi tråkker varsomt innover i terrenget og begynner å kikke etter sportegn etter bukk.
Image
Image Background
9. september ble historisk for svenske sportsfiskere, da den første makrellstørja ble fanget og merket i svensk farvann. Dette var også den første som ble fanget på stang siden 1964.
Image
Image Background
Bli med og opplev hva artsfiske går ut på. Du får både teori og praktisk trening. Vi får oppleve både vindusfiske, kystmeite og takkelbinding.
Image
Image Background
Det er høstjakt og høysesong for jegere, og mange rypejegere vil reise til ukjente terreng. NJFFs mobil-app "Rett hjem" et smart hjelpemiddel for å finne veien hjem igjen.
Søk og finn
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.