Image
Image Background
Nå er tiden inne for å ta vare på rådyrkillingene i enga. Slåttetiden er farlig, og killingene er utsatt. ​Heldigvis er det mulig å gjøre noe med det. ​
Image
Image Background
Camp Villaks er sommerens store eventyr og verdens beste tilbud til lakseinteressert ungdom. Rått fiske, kunnskap og moro.
Image
Image Background
I båndtvang-perioden kan det være utfordrende å holde jakthunden i form. Flere steder finnes det lufteområder og treningsområder for jakthund der du kan slippe hunden.
Image
Image Background
Trenger du insektsavvisende tøy til fisketuren i sommer? Eller kanskje ulltøy som avkjøler på varme dager kan komme godt med?
Image
Image Background
Norsk Industri har i dag presentert «Veikart for havbruksnæringen». Målet er fortsatt vekst, men det fordrer at næringen løser sine miljøutfordringer.
Image
Image Background
NJFF søker etter en engasjert og kunnskapsrik fylkessekretær i Akershus. Fylkessekretæren er daglig leder av fylkeskontoret, og skal være organisasjonens ressursperson i fylket
Image
Image Background
Har du ikke bestemt deg for hva du skal starte sommerferien med? Meld deg på landsleir for ungdom i Østfolds dype skoger.
Image
Image Background
Fortsetter dagens utvikling vil de fleste av våre ferskvann være ødelagt for vårt tradisjonelle nærings- og sportsfiske i løpet av et hundreår eller to.
Image
Image Background
Lørdag 12. august tar Elverumsutstillingen i mot nye og gamle hundeeiere til det som er Nordens største jakthundutstilling. Nå kan du melde deg på.
Søk og finn
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2016 Norges Jeger- og Fiskerforbund