Image
Image Background
Sitter du på noen gode jakt- og fiskebilder? Vi fortsetter med nye fotokonkurranser i hele jubileumsåret. Bli med og du kan vinne opptil 5000 kroner!
Image
Image Background
Elmotorer til båt har lenge vært sidestilt med bruk av bensinmotor i våre vannforekomster, med de begrensninger i bruk det har medført.
Image
Image Background
Bare etter nyttår har vi fått tre gode vedtak i justiskomiteen rundt jakt og våpenhold. NJFF er godt fornøyd med gjennomslag for våre saker.
Image
Image Background
Etter mye oppmerksomhet fra våre fylkeslag kommer nå også fylkeskommunene på banen med gode innspill til en bedre selforvaltning i Sørøst-Norge.
Image
Image Background
Ørretsalat med en frisk pestodressing, peanøtter, ristede pinjekjerne og solsikkekjerner er en rett som er full av smak og som passer til både lunsj og middag.
Image
Image Background
Dette er en artikkel i en serie hvor politisk rådgiver i NJFF, Line Lillebø Osfoss, ser på hva våre politiske partier går til valg på til høsten.
Image
Image Background
Camp Villaks-suksessen fortsetter og nå kan du melde deg på årets camper!
Image
Image Background
NJFF fyller 150 år dette året, og derfor ønsker vi at flest mulig lokalforeninger skal invitere familie og venner til en treretters utebursdag!
Image
Image Background
Når man har avholdt årsmøte i foreninger og fylkeslag er det på tide og sende inn MVA-søknad og regnskap for 2020. Frist for å sende inn dette er 1. mai 2021.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.