Image
Image Background
I Norge har vi over 400 lakseelver - mange små, men også mange store med betydelige bestander. Nå er årets vakreste eventyr for laksefiskerne i elv endelig i gang.
Image
Image Background
Veterinærinstituttet har laget en rapporteringsside om hva du gjør dersom du finner syk, rar eller død villfisk. Der kan vi sportsfiskere bidra til en bedre oversikt over villfiskhelsa.
Image
Image Background
Nye veiers planer vil rasere det svært sårbare utløpet av Stjørdalselva ytterligere. NJFF, Norske Lakseelver, Stjørdal JFF og Stjørdalsvassdragets elveeierlag mener kommunene nå må gjøre vedtak til elvas beste.
Image
Image Background
NJFF ønsker også i år å sette søkelys på at alt for mange rådyrkillinger blir drept under den første siloslåtten.
Image
Image Background
Del dine jakt- fiske- og friluftsopplevelser med oss og send inn dine beste bilder. Du kan vinne flotte premier!
Image
Image Background
Fiskeforvaltningen har lange tradisjoner for å rette fisket mot ønskede fiskearter, størrelsesgrupper av fisk, kjønn eller livsstadier. Dette gjøres bl.a. ved å pålegge fiskerne å gjenutsette fisk som er under minstemålet og fisk som er utgytt (vinters...
Image
Image Background
Ta familien med på Norgesferie i år! Som NJFF-medlem får du 10 % rabatt på destinasjoner hos Din Tur!
Image
Image Background
Et flertall på Stortinget vil stanse regjeringens forslag om færre rovviltregioner og opprettelse av en rovviltklagenemnd. Det er i tråd med NJFFs syn.
Image
Image Background
Visste du at med hundeforsikringen hos vår samarbeidspartner Gjensidige kan du få gratis tilgang til videosamtaler med veterinær?
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.