Image
Image Background
Del dine jakt- fiske- og friluftsopplevelser med oss og send inn dine beste bilder. Du kan vinne flotte premier!
Image
Image Background
I lavlandet på Østlandet og i Trøndelag har snøen smeltet på isen og det gir skøytemuligheter. Men mange lavlandsvann nær kysten har tynn is, så sjekk nøye om du beveger deg ut på den.
Image
Image Background
Planlegger du å rydde avfall langs strender eller på sjøbunnen i 2020? Nå kan du søke om støtte til dette fra Miljødirektoratet.
Image
Image Background
Frikk gauler i og losen starter, bare snaue hundre meter fra der Sindre og de to andre jegerne hadde stoppet opp for å vente på uttaket. Nå er det like før.
Image
Image Background
Hvordan påvirker veiene viltets vandringer? Fungerer viltoverganger og –underganger? Hør episode 37 av Jakt- og fiskepodden.
Image
Image Background
Norsk fangstmannpris for 2020 vil bli utdelt lørdag 21. mars kl. 14.00 under Villmarksmessa på Melhus. Forslag til kanditater må begrunnes og sendes innen 10. februar 2020.
Image
Image Background
En ny risikovurdering konkluderer med at pukkellaksen truer de ville bestandene av laks, sjøørret og sjørøye. Da må det handling til, kommenterer NJFF.
Image
Image Background
Om lag 8 800 rådyr, elg, hjort og villrein ble påkjørt av bil eller tog i jaktåret 2018/19. Vet du hva du skal gjøre dersom uhellet rammer deg?
Image
Image Background
2500 dugnadstimer, utallige telefonsamtaler og en selvtitulert masekråke måtte til før Borre JFL nå på lørdag høytidelig kunne åpne sin nye foreningshytte Bjoffebu.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.