Image
Image Background
Som medlem i NJFF får du tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter. Hvorfor ikke planlegge en Norgesferie etter hvor båtene ligger?
Image
Image Background
Har du fiskelykke på sommerens fisketur og drar i land en torsk eller ørret, kan denne suppen være fin å servere.
Image
Image Background
Informasjon om Elverumsutstillingen finner du her. Utstillingen starter lørdag 11. august klokken 0900. Dommere for de ulike klassene er klare.
Image
Image Background
Været har mye av skylden for at starten på laksefisket har vært treg. Det har vært kaldt og vått i nord og ekstremt tørt og varmt i sør. Ingen av delene er bra for fisket.
Image
Image Background
Vinterens ulvejakt forløp som planlagt uten store utfordringer eller konflikter. Jegerne får ros fra alle involverte.
Image
Image Background
Torskebestanden i store deler av Skagerrak og Oslofjorden er i fritt fall, og nå foreslås det stans i alt torskefisket fra Agder til svenskegrensen. Dette omfatter også oss som fisker med stang og snøre.
Image
Image Background
Ønsker du og barna å komme til en flott fiskeplass, med stor sannsynlighet for å få fisk? Torsk, abbor, sei, lyr, makrell, ørret, eller det dere måtte ønske. NJFF tilbyr hundrevis av fiskedager for barn over hele landet i sommer, alle er helt gratis og vi...
Image
Image Background
Sekretariatene for rovviltnemndene i ulvesonen har innstilt på felling av 12 ulv i kommende jaktsesong, men ingen innenfor ulvesonen. Totalt uakseptabelt og sterkt konfliktskapende kommenterer NJFF.
Image
Image Background
Ny episode i JegerStines podcast er ute nå. Den nye våpenloven er på trappene, hva betyr det for oss? Skal du reise med våpenet ditt? Her får du gode råd!
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.