Image
Image Background
Morgendagens finale blir direktesendt på NJFFs Facebook side. Følg med!
Image
Image Background
Jakt- og fiskepodden er relansert med nytt design, egen facebookside og mange nye spenstige episoder. Hør episode fem om rypejakt.
Image
Image Background
Risør Jeger- og Fiskerforening Tryta arrangerte Fiskesommer for barn. Sørlandet viste seg fra sin beste side med sol, sommer og mye fisk!
Image
Image Background
Er du lei av vann med vakende feit ørret med null interesse for kroken din? Med mark og dupp blir du kvitt frustrasjonen.
Image
Image Background
Vang JFF ønsker velkommen til NM i Elgskyting 15. - 20 juli. Finalen sendes direkte på NJFFs Facebook.
Image
Image Background
NJFF gratulerer Knut Ivar Larsen fra Sarpsborg og Omegn JFF med Norgesmestertittel i jegertrap, og Tom Nalum fra Brunlanes med sin andre NM-tittel på rad i leirduesti.
Image
Image Background
Bli med på vår store Instagramkonkurranse i sommer. Del bilder når du bruker NJFFs båter og du kan vinne en slik robust og solid aluminiumsbåt til en verdi av kr 21.400!
Image
Image Background
Jakt- og fiskepodden er relansert med nytt design, egen facebookside og mange nye spenstige episoder. Hør episode fire om catch and release.
Image
Image Background
En fireåring klarer å håndtere fiskestanga selv med litt god veiledning. Vi viser deg hvordan du lykkes med barnets første fisketur.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.