Image
Image Background
Burde starten på rypejakta starte først i oktober? Står elgen dårligere for hund, noe som kan føre til at løshundjakt tømmer terrenget for dyr? Hør episode 114 av Jakt- og fiskepoden.
Image
Image Background
Grove fiskeboller kan spises til så mangt. De smaker nydelig som en forrett med salat og remulade, eller du kan bare spise de rett fra pinnen.
Image
Image Background
NJFF har engasjert to unge reportere som skal reise rundt i landet og ta pulsen på jubileumssommeren; Iver Hagestad og Sebastian Rossvoll.
Image
Image Background
Nå kan du handle jubileumsartikler i NJFF-butikken.
Image
Image Background
NJFF er 150 år og vi har en flott fotoutstilling som skal vises flere steder i landet i jubileumsåret. Den har stått i Nannestad og går nå videre til Bodø.
Image
Image Background
Sitter du på noen gode bilder av turmaten din? Vi fortsetter med nye fotokonkurranser i hele jubileumsåret. Bli med og du kan vinne opptil 5000 kroner!
Image
Image Background
I år kan du som engasjerer deg for barn og unge la deg inspirere med Romsdalsalpene som bakteppe kun avbrutt av fisketur på bøljan blå. Bli med på årets møteplass for barne- og ungdomsledere i NJFF!
Image
Image Background
Eidsberg JFF i Østfold har igjen gjennomført et vellykket Fiskesommerarrangement. 25 stykker tok turen denne fine dagen i juni. Fisk ble det og premier til de minste.
Image
Image Background
Dessertspyd kan du fylle med det meste. Vi har valgt bringebær, blåbær, marshmallows og en nydelig karamellssaus som du kan dyppe spydene i. De smaker også veldig godt på grillen.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.