Image
Image Background
Elva Opo i Odda er vernet, men allikevel truer en kraftutbygging. Elva skal flomsikres, og da søker kraftselskapet samtidig om en omfattende utbygging. NJFF protesterer.
Image
Image Background
Stine Hagtvedt gjorde seg mange erfaringer etter én tur på andejakt i Østfolds skjærgård da hun ble guidet og fikk lære av en av de beste andejegerne i landsdelen.
Image
Image Background
Har du planer om å bli jeger og delta i høstens jakt, og kanskje også bringe skogens beste råvarer hjem til bordet? Da må du ta jegerprøven nå!
Image
Image Background
Det fantastiske Gjengedalsvassdraget i Sogn og Fjordane trues av kraftutbygging. Det kan bli dramatisk for den flotte lakseelva.
Image
Image Background
Søndag 18. februar inviterer SFK Pimpel Sør til det siste NC-stevnet på Goksjø ved Sandefjord. Det er også siste mulighet for å kapre deg en plass på landslaget.
Image
Image Background
Test deg selv med NJFFs våpenquiz. Utfordre en venn, del gjerne på facebook og ta for all del quizen flere ganger for best mulig resultat.
Image
Image Background
NJFF har arrangert Fiskesommer for 100 000 barn siden 2004. Fiskesommer er gratisarrangementer for alle barn som ønsker fiskeopplæring. Nå kan foreningene søke om støtte til årets arrangementer.
Image
Image Background
Sett av tid til litt TV-titting. I slutten av februar sender NRK en serie på fire programmer om villaksen med Kenneth Bruvik som entusiastisk programleder.
Image
Image Background
Alle foreninger og fylkeslag kan nå søke støtte til introfisketurer. Arrangørene bes om å være kreative og å by på introfisketurer "alle vil være med på"
Søk og finn
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.