Image
Image Background
Har du fått laks eller makrell på kroken i sommer? Da er det bare å fyre opp grillen. Her er to herlige oppskrifter til fangsten.
Image
Image Background
Alle drømmer vi om både storørret, laks og kveite på kroken. Her er 20 tips og gode råd du kan ta med deg på sommerens fisketur.
Image
Image Background
22. juli kan du ta med barna på gratis fiskeglede fire forskjellige steder i landet. Alle får premie og utstyr kan lånes. Is blir det grantert og forhåpentligvis blir det napp.
Image
Image Background
Er du NJFF-medlem og strømkunde hos Svorka? Da har du muligheten til å få gratis fiskekort i Trollheimen. Svorka er nemlig en av hovedsamarbeidspartnerne til Surnadal Jeger- og Fiskerforening.
Image
Image Background
I høst avholder NJFF drøyt 200 introjakter over hele landet. Er du uerfaren jeger kan du velge og vrake fra en fantastisk meny, og er du medlem av en lokalforening, er du hjertelig velkommen til å delta på en annen forenings introjakt.
Image
Image Background
Ta et dypdykk i fryseren og finn frem kjøtt av elg og reinsdyr. Fyr opp grillen og server pølser og burger med smak av vilt.
Image
Image Background
Å fiske med agn i sjøen er spennende fordi du ofte ikke vet hva som biter på, du kan få mange arter og du kan få stor fisk. Her får du gode tips til vellykket sommerfiske i sjøen.
Image
Image Background
På Hovatn i Aust-Agder er det gitt konsesjon til en større vindkraftutbygging i et nasjonalt villreinområde. Slikt blir det konflikt av.
Image
Image Background
13. juli braker det løs hos Nordre Hurum JFF, og 15. juli kan du ta med barna på gratis fiskeglede fire forskjellige steder i landet.
Søk og finn
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2016 Norges Jeger- og Fiskerforbund