Image
Image Background
Rødvin i gryta gir en nydelig smak på sausen som i tillegg kler elgkjøttet. Denne gryteretten er grei å lage på forhånd, avkjøle og ta med seg på tur. Smaker godt etter en lang dag på jakt.
Image
Image Background
Ole-Håkon Heier har fisket over hele landet, men han slutter ikke å synes det er gøy å fiske etter den lokale abboren.
Image
Image Background
Miljødirektoratet og Mattilsynet har utarbeidet en handlingsplan mot villsvin for å holde bestanden nede og hindre smitte.
Image
Image Background
-Livet som jeger har uten tvil vært en enorm berikelse, og jeg kan knapt vente på alle opplevelsene som bare ligger der ute og venter, sier Jegerstine.
Image
Image Background
1. oktober lanserte NJFF tilbudet om familiemedlemskap. Dette er et enklere og rimeligere tilbud til hele familien. Neste år blir det ekstra satsing på familieaktiviteter i NJFF.
Image
Image Background
Årets registrering som prøvetaker i overvåkingsprogrammet for revens dvergbendelmark i 2020 er nå åpen.
Image
Image Background
Jakt- og fiskepodden er relansert med nytt design, egen facebookside og mange nye spenstige episoder. Hør episode 30 om sjøørretfiske.
Image
Image Background
Spredning av fisk i vann og vassdrag har resultert i at lokale fiskebestander har blitt nærmest utryddet flere steder. Nå oppfordrer forskere fra Norsk institutt for naturforskning (NINA) om at publikum melder fra om spredning av fisk.
Image
Image Background
Hva skal man egentlig ta med seg på telttur? I tillegg til det åpenbare som liggeunderlag og sovepose gir Janne Svihus oss smarte pakketips som gjør teltturen mer komfortabel.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.