Image
Image Background
Rask utvikling og spredning av blanke og gjennomsiktige lakselus er svært bekymringsfullt. De blir ikke oppdaget av rensefisken og sprer seg derfor raskt videre.
Image
Image Background
Lurer du på hva som driver en elgjeger til å sitte timesvis på post? Vi gir deg en god jakthistorie skrevet av Gordon Fjeld, og håper den gir deg spenning og jaktlyst.
Image
Image Background
Valgfaget "jegerprøve" er et av skolens aller mest populære valgfag og kun et knippe elever kommer gjennom nåløyet hvert år.
Image
Image Background
Konkurransen vår er godt i gang og nå er det bare to uker igjen før den avsluttes og en vinner av Fjellduken Extreme til kr 3760,- kan kåres.
Image
Image Background
Regelverket skal oppdateres og innspill kan rettes til lokallag og fylkeslag. Lokallagene sender sine innspill til sitt fylkeslag, som samordner dem og sender de videre til NJFF sentralt.
Image
Image Background
I høst blir det arrangert 350 introjakter i regi av NJFFs lokalforeninger og fylkeslag. Rundt 3000 nye jegere får bli med erfarne instruktører som deler av sin kunnskap, slik at flere får praktisk jakterfaring.
Image
Image Background
Norges Jeger- og Fiskerforbunds lokalforeninger arrangerer jaktturer hvor du som uerfaren jeger kan være med å lære nye jaktformer. Det er mange spennende jaktmuligheter denne uka!
Image
Image Background
Dette er en podcast for deg som kjenner nakkehårene reise seg av vellyst til lyden av fluesnelle og hagle. Og for deg som ganske enkelt vil ha diskusjoner, fakta, råd og tips om jakt og fiske.
Image
Image Background
Konkurransen vår er i gang og vi ser at jakt- og fiskegleden blomstrer over hele landet. Bli med du også og du kan vinne en Fjellduken Extreme til verdi av kr 3760!
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.