Image
Image Background
Tirsdag 19. februar endres innloggingen for alle medlemmer og tillitsvalgte på njff.no, også kjent som Min side. Dette trenger du også for å få tilgang til nettsaker fra Jakt & Fiske i fremtiden.
Image
Image Background
Det er lettere for veloppdragne hunder å fungere i sammen med oss og ellers i samfunnet. Igjennom sosialiseringsprossessen har du muligheten til å allerede fra første stund begynne utformingen av hva det nye håpet skal bli og potensielt kunne utrette.
Image
Image Background
Test deg selv med NJFFs våpenquiz. Utfordre en venn, del gjerne på facebook og ta for all del quizen flere ganger for best mulig resultat.
Image
Image Background
Hva med en givende teateropplevelse i vintermørket? Alle NJFF-medlemmer får 20% rabatt på Riksteatrets oppsetning av Havboka. Anbefales!
Image
Image Background
Regjeringen gir tillatelse til å starte opp omstridt gruvedrift på Nussir-feltet i Repparfjorden, som er en nasjonal laksefjord. Utilgivelig, mener NJFF.
Image
Image Background
I fjor var det over 400 aktiviteter over hele landet for kvinner, og NJFF delte ut en million kroner i støtte. Både fylkeslag og lokalforeninger kan søke om støtte til arrangementer for kvinner.
Image
Image Background
Å pakke sekk er en kunst. Du skal ha alt du trenger, men allikevel så lite som mulig. Har du tenkt over hva du putter i sekken og hvorfor?
Image
Image Background
Vassdragsutbygging kan være negativt ikke bare for fisk, men også for villreinen. Dette er en aktuell problemstilling i Sira-Kvina i Vest Agder.
Image
Image Background
Har du planer om å bli jeger og delta i høstens jakt, og kanskje også bringe skogens beste råvarer hjem til bordet? Da må du ta jegerprøven nå!
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.