Image
Image Background
Prem Foss Sharma gir oss noen konkrete tips som kan gjøre fisken mer bitevillig. Skitt fiske!
Image
Image Background
Staten tilbyr kompensasjon til organisasjoner som fikk avlyst åpne arrangementer på grunn av råd eller pålegg fra myndighetene, og som var planlagt avholdt i perioden fra og med 5. mars til og med 30. april 2020.
Image
Image Background
Påskeferien 2020 blir annerledes for mange. Man skal holde seg hjemme, og helst der det ikke er mange andre mennesker. Hva skal vi da finne på? Her får du tips!
Image
Image Background
Alle som har betalt jegeravgiften for jaktåret 2019/2020 skal sende inn jakt- og fangstrapporten til Statistisk sentralbyrå innen 1. mai.
Image
Image Background
Vi tok en prat med leder av Norges Jeger- og Fiskerforbund Knut Arne Gjems. Hvordan takler han og familien denne spesielle tiden vi er inne i? Har han gjort seg noen tanker om familiemedlemskapet?
Image
Image Background
Nå inviterer vi alle strikkeglade til å designe hele Norges jakt- og fiskegenser. Blir det din genser som velges ut får du 10.000 kroner!
Image
Image Background
Koppkake med blåbær er så lett å slenge sammen og den er klar på halvannet minutt i mikrobølgeovnen. Barna vil elske å både lage og spise den.
Image
Image Background
Ny viltforskrift er vedtatt. NJFF reagerer på flere endringer som berører jegerne og jaktutøvelsen på en negativ måte.
Image
Image Background
Statskog garanterer: om høstens elgjakt rammes av myndighetenes smittevernregler får jegerne pengene tilbake.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.