Image
Image Background
Til nå har tonen fra myndighetene vært nedslående når det gjelder regulering av fiske etter makrellstørje, men nå er det endelig lys i sikte. NJFF mener det er på tide at man får på plass en sportsfiskerkvote.
Image
Image Background
Fiskeridirektoratet opererer med frister rundt kystselforvaltning som ikke er gjennomførbare. NJFF har ingen mulighet til å få behandlet saken på en god måte med slike frister og avstår fra å delta i reguleringsmøtet.
Image
Image Background
Ulvejakta utenfor ulvesonen i Akershus og Hedmark stanses midlertidig etter at WWF har fått medhold i Oslo tingrett. – Dette er overraskende, mener NJFF.
Image
Image Background
Den verdensomspennende jegerorganisasjonen CIC har internasjonale standarder for bedømming av troféer. Nå har de endret noe av sitt regelverk.
Image
Image Background
Rødvin i gryta gir en nydelig smak på sausen som i tillegg kler elgkjøttet. Denne gryteretten er grei å lage på forhånd, avkjøle og ta med seg på tur. Smaker godt etter en lang dag på jakt.
Image
Image Background
​Nylig vedtok EU-parlamentet en resolusjon som varsler et nytt syn på forvaltning av store rovdyr i Europa. Økte bestander, især av ulv, fører til ønske om en mer pragmatisk forvaltning.
Image
Image Background
Det er ikke hver dag norsk villaks og oppdrettsnæringen når nettutgaven til The New York Times, og i tillegg pryder forsiden på The New York Times International Edition.
Image
Image Background
Sporsnøen har de siste dagene lavet ned over sørøst Norge og det er bare å komme seg ut og registrere spor etter gaupe og ulv.
Image
Image Background
Har du vært på jakt- eller fisketur i det siste? Pass på at du merker maten før du fryser det. Magert viltkjøtt har lang holdbarhet, spesielt når det er godt pakket.
Søk og finn
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Starkey
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.