Image
Image Background
Snart er det klart for årets begivenhet for NJFF-medlemmer mellom 14 og 18 år: Siste uken i juni blir det fire dager med landsleir i Østfold. Her finner du programmet og pakkelista!
Image
Image Background
For 18. gang kårer Jakt & Fiske landets beste jakthund. Årets jakthund kåres på grunnlag av merittene i 2014, og alle jakthundraser kan delta. Vinneren kan velge i jakt- og hundeutstyr for 10 000 kroner fra Breens jaktutstyr. Merk påmeldingsfrist 22.mai.
Image
Image Background
Har du lyst til å jakte elg, men synes det er tungt å komme i gang? Nå kan du få god og billig drahjelp. Gausdal fjellstyre og Gausdal JFF har hatt god suksess med sine elgjaktkurs, og arrangerer i samarbeid nytt kurs for unge jegere.
Image
Image Background
NJFF frykter for sportsfisket etter laks og sjøørret dersom regjeringas havbruksmelding blir vedtatt. NJFF krever at oppdrettsnæringa får samme krav til miljøpåvirkning og teknisk standard som annen industri, slik at næringa blir miljømessig bærekraftig.
Image
Image Background
Tvers gjennom Bærum renner en av Østlandets aller beste sjøørret-elver. God forvaltning har sørget for det. Nå kan du være en av de heldige som får gratis fiskekort: Er du medlem i Bærum JFF og blir med på dugnad, får du fiske i elva.
Image
Image Background
Villreinutvalget i Snøhetta fikk i kjølvatnet av fjorårets jakt tips fra andre jegere om at noen hadde benytta droner i samband med reinsjakta. Nå presiserer villreinutvalget at dette er forbudt, og får medhold fra Miljødirektoratet.
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.