Døgnåpen skytebane
Publisert 15.02.2016 01:29
Oppdatert 15.02.2016 01:29
Døgnåpen skytebane
Døgnåpen skytebane
Et leirduekast utenfor Stavanger og Sandnes ligger Skurve haglebane, som drives av Stavanger og Rogaland JFF. Der kan du skyte når det passer deg og ungdom skyter gratis.

​​​Skurvebanen på Ålgård har åpent 24 timer i døgnet, syv dager i uken, med få unntak. Banen er betjent to dager i uken utover dette.


Hele året

Banen tilbyr en rekke ulike jaktrelaterte skuddmuligheter med 50 kastere på åtte ulike standplasser. Med ammunisjon, duekort og sikkerhetskurs kan du skyte når det passer deg, på et av Norges beste leirdueanlegg. På de bemannede skytingene på mandag og søndag kan alle skyte.

Bli medlem i Stavanger og Rogaland Jeger- og Fiskerforening.

​For å få kjøpt duekortet må du ha bestått jegerprøven eller være konkurranseskytter

Skurvebanen er bare stengt i juli, jula og på offentlige fridager. På mandager kan du ta sikkerhetskurset, låne hagle og be om hjelp og instruksjon. 

Se priser og øvrige åpningstider på Skurvebanen.


​Ungdom skyter gratis

Ungdomsgruppa skyter gratis når de har skyting, hver tredje mandag. 

Ungdomsgruppa prøver å arrangere en eller flere turer i måneden med fiske, jakt, bål, skrøner og og alt som hører med. Når sekkene er pakket dekker SRJF det meste. 

Dette er et kjempeopplegg for den som liker seg i naturen og ønsker å komme seg ut.

Se mer på Stavanger og Rogaland JFFs hjemmeside

 

​​Denne artikkelen er en del av foreningsløftet. NJFF ønsker å fokusere på de tusenvis av aktiviteter som du k​​​​an bli med på i regi av våre lokallag rundt om i landet. Har din forening gode arrangementer som fortjener en plass i ram​pelyset, så tar vi gjerne i mot tips og forslag.​​​​

 

Del på Facebook Del på facebook
- Annonse -
Gjensidige2019
Herlet Tech
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Big Fish Adventure
Din Tur
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.