Vil du lære å jakte elg?
Publisert 15.02.2016 01:31
Oppdatert 15.02.2016 01:31
Har du lyst til å jakte elg, men synes det er tungt å komme i gang? Nå kan du få god og billig drahjelp. Gausdal fjellstyre og Gausdal JFF har hatt god suksess med sine elgjaktkurs, og arrangerer i samarbeid nytt kurs for unge jegere.
​​

Langhelga torsdag 8. til søndag 11. oktober arrangeres det opplæringsjakt på elg i Gausdal. Kurset vil inneholde teori og mye praktisk jakt sammen med erfarne og lokalkjente instruktører. I forkant av jakta er det obligatorisk testskyting på skytebane.

Hovedmålgruppa for kurset er ungdom i alderen 16 til 26 år, dernest førstegangs-jegere i alle aldre. Ved plasstildeling vil ungdom bli prioritert.  


God uttelling på kursene​​

Kurset er et samarbeid mellom Gausdal JFF og Gausdal Fjellstyre, med støtte fra NJFF Oppland og Norges Fjellstyresamband. Det er femte år på rad Gausdal JFF drar i gang et slikt opplæringsarrangement, og nesten hvert år er det blitt felt elg. På bildet ser du kursdeltakere fra 2012-kurset med en nylig felt elgokse. 

Deltakeravgifta (enkel overnatting innomhus og mat inkludert) er på kr 1.000 for deltakere under 26 år og kr 2.500 for deltakere fra fylte 26 år. Påmeldingsfrist er 10. september, og påmeldinga sender du til Remi Rundsveen Eriksen på epost eller mobil 99 25 23 11. 


- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.