Snart er det NJFF landsleir!
Publisert 15.02.2016 01:30
Oppdatert 15.02.2016 01:30
Snart er det NJFF landsleir!
Snart er det klart for årets begivenhet for NJFF-medlemmer mellom 14 og 18 år: Siste uken i juni blir det fire dager med landsleir i Østfold. Her finner du programmet og pakkelista!

​​​​​​​​Fjorårets landsleir for NJFF-ungdommer var en stor suksess i Åsnes.  Nå inviteres jakt- og fiskeinteressert ungdom fra hele landet igjen til samling i sommerferien, denne gangen ved Vansjø i Østfold. Vansjø og området rundt byr på en unik artsrikdom og masse spennende naturopplevelser. 


Skyteban​e og minkfangst... 

Ved påmelding kan du velge om du ønsker å delta i gruppen «Jakt og skyting» eller «Fiske og friluftsliv». Velger du jakt og skyting, får du muligheten til å tilbringe masse tid på skytebanen, både med hagle og rifle. 

I tillegg får du oppleve hvordan ettersøk av hjortevilt med hund foregår, etterfulgt av slakting og partering. Minkfangst med feller og demonstrasjon av spennende hundeaktiviteter står også på programmet.


...eller gjeddefiske og bålmat?

Vil du heller bruke tiden på fiske og friluftsliv, blir det mulighet for både actionfylt predatorfiske etter hardthuggende gjedde, gjørs og abbor, avansert moderne meitefiske etter sørv, suter og brasme, og båtfiske på ramsalte Oslofjorden etter makrell og flyndre. Oslofjorden er Norges mest artsrike fjord, og Vansjø er en av Norges mest artsrike innsjøer.

Trengs det en pause fra fiskingen, kan du for eksempel utforske området i kano eller lære noen triks om matlaging på bål av en ekte kokk. Sjansen er stor for at du kan imponere familie og venner med ny kokkekunnskap når du kommer hjem!


Livlige kvelder i teltleiren

Overnattingen skjer i medbrakt telt eller lavvo i leirområdet som ligger i tilknytning til Viken hotell, kjent for god mat og idyllisk beliggenhet ved vannet. Her finnes også dusj og toaletter.

Frokost og middag serveres i en egen matlavvo i leiren. Lunsjen blir som oftest spist ute på tur. Om kvelden blir det samling rundt bålet - med alt det innebærer av historier, latter og nye vennskapsbånd. 

Velkommen til årets sommerleir for jakt- og fiskeinteressert ungdom!


Praktisk informasjon​

  • Hva: NJFFs landsleir for ungdom
  • Når: 25.-28. juni 2015
  • Hvor: Dillingøy ved Vansjø i Østfold
  • Pris: 2.500 kr inkludert alle måltider og aktiviteter.
  • Påmeldingsfrist: 10. juni. 

Her finner du program for NJFFs landsleir 2015.

Klar for å fylle sekken? Her finner du pakkeliste for NJFFs landsleir 2015.

For mer informasjon, ta kontakt med NJFF Østfolds fagkonsulent/ friluftsveileder Anniken Bøchmann på epost.

- Annonse -
Familiemedlemskap
Gjensidige medlemsfordel blå
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.