Fiskefest i Oslo sentrum - konkurransen er fulltegnet
Publisert 15.02.2016 01:30
Oppdatert 15.02.2016 01:31
22. august er det duket for Oslo Internasjonale Fiskefestival, midt på selveste Rådhusplassen. NJFF og Hooked samarbeider om arrangementet. Det blir et myldrene festivalområde og stor fiskekonkurranse.
​​​​​
​​​​​
​​​​
​​Det blir kaifiskekonkurranse under Oslo Internasjonale Fiskefestival. Premien er på 100.000 kr!
Foto: W.Krause/media-army.de/visitnorway.com.
​​Leo Ajkic kommer på Oslo Internasjonale fiskefestival. Kommer ​​du?

​​​​​​​

22. august arrangerer NJFF og Hooked.no i samarbeid Oslo Internasjonale Fiskefestival. På Rådhusplassen vil det syde og koke. Her blir det fiskemat, kokkekunst, barneaktiviteter, demonstrasjoner av utstyr, gratis båtturer, fiskeopplæring for barn og mye mer. 

Alle med interesse for sportsfiske bør kjenne sin besøkelsestid. Noe tilsvarende har aldri blitt arrangert i Oslo!

KONKURRANSEN ER FULLTEGNET!

Her kan du lese siste nytt om Oslo Internasjonale fiskefestival​.


 

Fiskefest med Leo​

Langs bryggeanleggene avholdes en fiskekonkurranse med 100 000 kr til vinneren: Kl 13.00 går startskuddet for den store fiskekonkurransen. Det skal fiskes i 2 timer, og deltager med tyngste fisk vinner. 

Programleder er Leo Ajkic som fra en scene skal sy det hele sammen og fortelle publikum om hvem som ligger i tet. Ajkic er godt kjent fra NRK programmene «Typen til», Leos reise» og «U-landslaget». Fiskekonkurransen foregår i områdene rundt Rådhusplassen. Alle over 18 år kan delta, men det settes også opp en barneklasse for de under 18 år med egne premier. Det er altså ingenting i veien for å ta med poden også!


 

Premieliste i fiskekonkurranse:

 

Subaru ForesterVOKSENKLASSE

1. premie: 100 000 kr

2. premie: 3 måneders gratis leie av en ny fiske-SUV fra Subaru (Subaru Forester).

BARNEKLASSE

Gummibåt West Commando 2701. premie: Gummibåt West Commando 270 (uten motor)

2. premie: 5 stk fribilletter til Tusenfryd, 2015

 

Folkefesten Oslo Internasjonale Fiskefestival inngår som en del av de mange arrangementene i Friluftslivets År. Friluftsåret har parolen «Nå er det din tur!»


 

​Regler for fiskekonkurransen (DENNE ER NÅ FULLTEGNET!)

 1. Det settes opp to klasser; en voksenklasse og en juniorklasse (under 18 år på konkurransedagen). 
 2. Det settes av egne fiskeområder til konkurransen (se kart under). Det kan ikke foregå fiske andre steder. Alt fiske foregår fra land/brygge, og fisken må tas på krok. Det er kun tillatt å bruke et håndsnøre eller fiskestang pr deltager.
 3. Deltagerne vil ikke få anvist egne fiskeplasser innenfor de oppsatte fiskeområdene. Deltagerne må selv finne en plass hvor det er ledig. 
 4. Bruk av levende agn er ikke tillatt. Alle fiskearter teller, med unntak av vanlig ål og pigghå som er fredet. Vinnerfisken må også være over de norske minstemålsbestemmelsene for fritidsfiske. 
 5. Voksenklassen og juniorklassen konkurrerer om å ta tyngste fisk. Når fisken kommer på land skal denne umiddelbart, og i levende tilstand, vises frem for en av de mange kontrollørene. Deretter veies fisken på stedet. Vinnerfiskene blir etter konkurransen kontrollveid på Rådhusplassen. Dette er avgjørende vekt.  
 6. I voksenklassen er førstepremien 100 000 kr. I juniorklassen er førstepremien en båt.
 7. Påmelding skjer med SMS på følgende måte:
  a) Voksenklasse: Send kodeord SENIORFISK + [Fornavn og etternavn] til 2242. Tjenesten er gratis.
  b) Juniorklasse: Send kodeord JUNIORFISK + [Fornavn og etternavn] til 2242. Tjenesten er gratis.
 8. Alle må dokumentere påmelding ved fremvisning av telefon og kvitteringsmelding for registrert påmelding. I seniorklassen må også legitimasjon kunne fremvises.
 9. Konkurransen starter kl 13.00 og avsluttes kl 15.00. Premiering på Rådhusplassen rett etterpå. 
 10. SMÅ JUSTERINGER/ PRESISERINGER AV KONKURRANSEREGLENE KAN FOREKOMME UNDERVEIS. ALLE DELTAGERE ER DERFOR SELV ANSVARLIG FOR Å SJEKKE OPPDATERT REGELVERK OG GYLDIGE FISKEOMRÅDER PÅ WWW.NJFF.NO MELLOM KL 09 – 12 PÅ KONKURRANSEDAGEN 22. AUGUST.

Kart over hvor konkurransen foregår:

 OMRÅDER FISKEKONKURRANSEN 220815.jpg 
Sponsorer​​​


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.