Tid for å tenke småviltjakt
Publisert 15.02.2016 01:29
Oppdatert 15.02.2016 01:29
Tid for å tenke småviltjakt
Årets rypesesong er bare såvidt avslutta i de nordligste delene av landet, men allerede nå er det på tide å starte forberedelser for neste sesong: Fjellstyrene i Sør-Norge har flere steder åpna for å søke på småviltjakt for 2015.

​​​​

Mange av landets fjellstyrer tar nå imot søknader for småviltjakt i 2015. Flere av disse har søknadsfrist 1. april, så det begynner å haste dersom du vil jakte småvilt i fjellet til høsten. Særlig gjelder dette hvis du har tenkt deg ut allerede fra starten og de første ukene av jaktperioden. 

Søknader sender du inn via fjellstyrenes egne nettsider. ​Her finner du en oversikt over fjellstyrenes nettsider


Klar med klokka​​

Dersom rypetakseringa utover seinsommeren og tidlighøsten viser at det er gode forhold i år, er det flere av fjellstyrene som åpner for fritt kortsalg seinere i sesongen. Da vil du som regel kunne kjøpe kort via jakt-menyen til Inatur.no

En håndfull fjellstyrer legger også ut kort for direkte salg. De første starter allerede 10. april, og her er det først til mølla som gjelder. Du finner en oversikt over salgsdatoer så langt på nettsidene til Norges Fjellstyresamband.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2021 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.