Ønsker alle velkommen til Fet JFF
Publisert 21.06.2019 13:11
Oppdatert 25.06.2019 12:22
Ønsker alle velkommen til Fet JFF
Nå kan alle som vil melde seg inn i Fet JFF, da det nylig ble vedtatt at foreningen skal være åpen for medlemskap. Tidligere har det vært begrensninger på dette.

​-Dette er veldig positivt og noe vi har ønsket en stund, sier sekretær i foreningen, Jørgen Kvandal. -Vi ønsker alle velkommen til foreningen og håper på mange nye medlemmer, sier han. 

Hittil i 2019 er det hele seks foreninger som har vedtatt at de skal være åpne for medlemskap på sitt årsmøte. Dette er noe NJFF er svært positive til.

-Vi ønsker åpne foreninger og hjelper gjerne til dersom det skulle være noe foreningene trenger bistand til i den forbindelse, sier Knut Erik Risvik, organisasjonssjef i NJFF. Enkelte foreninger har fra gammelt av hatt begrensinger, gjerne knyttet til krav om bostedsadresse innenfor kommunen og lignende. 

kommunikasjonsstrategien til NJFF er det å være åpen og involverende et viktig punkt. NJFF har et gjenomgående ønske om at alle foreninger skal være åpne for alle, og jobber for at jakt- og fiskeglede skal være tilgjengelig for alle - alltid.​

- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.