1 nøkkel - 150 båter: Vårsesongen er igang
Publisert 23.04.2020 08:56
Oppdatert 23.04.2020 10:08
1 nøkkel - 150 båter: Vårsesongen er igang
12 år gamle Cornelius Linden, klinket til med en storabbor da han nylig var ute i en av NJFFs 150 båter. Foto: Mattias Augustsson.
Over hele landet ligger det 150 båter som kan benyttes av medlemmer som har skaffet seg båtnøkkelen. Til tross for at flere fortsatt er vinterstengt, er noen allerede satt på vannet. I Drøbak er det nå tatt voksen abbor og flere gjedder fra foreningsbåten.

​​​​​Frogn JFF fikk ny båt i 2020 og denne er plassert lett tilgjengelig på Oppegårdstjernet. I dette flotte vannet finnes gjedde, abbor og mort. 

- Dette er et lavterskeltilbud til alle medlemmer. Tilbudet passer godt i denne koronatiden, hvor vi oppfordres til å være mye ute, gjerne sammen med familien og på behørig avstand fra andre, sier primus motor i foreningen, Maurits Rudshaug. Han synes det er gøy å se at de har fått så god respons på den nye medlemsfordelen og at folk booker båt langt inn i juni. Han har for øvrig opprettet en egen Facebook-gruppe som heter «Fiske i Oppegårdtjern», hvor folk utveksler erfaringer og bilder av fiskefangst. Dette fungerer som et flott supplement til bookingløsningen www.minebåter.no.

En av de som har prøvd båten er Mattias Augustsson i foreningen. Han var nylig ute med sin nevø, Cornelius Linden (12) , og de fikk nærkontakt med både grov abbor og flere gjedder. Store jigger var oppskrift på suksess.

- Da båten ble lagt ut i vannet for noen uker siden, bestemte jeg meg for å bruke mye av denne sommeren her i tjernet. Jeg hadde aldri trodd at det skulle starte så bra, gliser Augustsson. Sammen med sin nevø, ser han frem til en flott sommer med mange gode fiskeopplevelser på tjernet.

Mer informasjon om medlemsfordelen og hvor de 150 båtene ligger, finner du på minebåter.no


- Annonse -
Familiemedlemskap
Jakthundboka
Jakthundforsikring
NJFFs Samarbeidspartnere
Gjensidige
Svorka
Sportsmans Pride
Thon Hotels
Langseth Advokatfirma DA
Din Tur
Hørselslaben
Norges Jeger- og Fiskerforbund har en rekke sentrale samarbeidspartnere som du drar nytte av. Klikk på logoene for å se våre medlemstilbud.
Copyright © 2013 - 2017 Norges Jeger- og Fiskerforbund
Lokalforeninger tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund har redaksjonelt ansvar for innhold de publiserer på sine respektive nettsider i NJFF-portalen.